1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Senin ciddi manada takıntılı olduğunu düşünüyorum özelliklede Kocaman konusunda. Adamı kadroya alsa dert almasa gene dert. Burda Cristian'a neler dediğini de biliyorum ..
    Ben Cristian'ı beğenirim veya beğenmem, orası ayrı. Ancak teknik direktörden ziyade bir insanda "ölçülülük", "tutarlılık" olması gerekir.

Bu takım yapboz değil veya çocuk oyuncağı değil. Yapılan hamlenin hiçbir mantıklı gerekçesi yok. Akılla anlaşılır bir tarafı yok. Semih'i 18'e almaz, anlarım, ancak Baroni'yi 18'e almamak delice bir şey.

Hocanın elinde yapboz oldu takım, bir orayla oynuyor bir burayla. Bıktırdı artık. Ceketini alıp gitsin şu takımdan kurtulalım.

Bu adam iddia ediyorum sıradan Anadolu takımını bile çalıştıramayacak düzeyde.

Konyaspor-F.Bahçe maçı sonrası Anelka'nın elle attığı gol için "Böyle şey olmaz." deyip hakemlere ve dolayısıyla F.Bahçe'ye giydirmişti. O maçtan sonra "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" pankartı ile çıkmıştı 17 kulüp. Kocaman neden teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'un o pankartla çıkmasına engel olamadı? Neden F.Bahçe'ye linç kampanyasını başlatan isim oldu?

Bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz. Daum için "Asla teknik direktör olma gibi bir düşüncem yok demişti", ancak kuyusunu kazdığını gördük.
    Konyaspor maçı sonrası "Teknik direktörlüğü bırakıyorum" demişti. Neden bırakmadı? Keşke bırakmış olsaydı, biz de bu günlere düşmezdik.

Kocaman gerçeğini herkesin görmesi lazım. Bu adam kadar ikiyüzlü bir insan ben görmedim. Futbol dünyasının böyle insanlardan temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Fatih Hocayı zamanında çok eleştirdik yaptıklarıyla ama adam en azından dobra ve dürüst. İçi dışı bir. Bizimki gibi farklı telden çalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben Cristian'ı beğenirim veya beğenmem, orası ayrı. Ancak teknik direktörden ziyade bir insanda "ölçülülük", "tutarlılık" olması gerekir.

Bu takım yapboz değil veya çocuk oyuncağı değil. Yapılan hamlenin hiçbir mantıklı gerekçesi yok. Akılla anlaşılır bir tarafı yok. Semih'i 18'e almaz, anlarım, ancak Baroni'yi 18'e almamak delice bir şey.

Hocanın elinde yapboz oldu takım, bir orayla oynuyor bir burayla. Bıktırdı artık. Ceketini alıp gitsin şu takımdan kurtulalım.

Konyaspor-F.Bahçe maçı sonrası Anelka'nın elle attığı gol için "Böyle şey olmaz." deyip hakemlere ve dolayısıyla F.Bahçe'ye giydirmişti. O maçtan sonra "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" pankartı ile çıkmıştı 17 kulüp. Kocaman neden teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'un o pankartla çıkmasına engel olamadı? Neden F.Bahçe'ye linç kampanyasını başlatan isim oldu?

Bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz. Daum için "Asla teknik direktör olma gibi bir düşüncem yok demişti", ancak kuyusunu kazdığını gördük.
    Konyaspor maçı sonrası "Teknik direktörlüğü bırakıyorum" demişti. Neden bırakmadı? Keşke bırakmış olsaydı, biz de bu günlere düşmezdik.

Kocaman gerçeğini herkesin görmesi lazım. Bu adam kadar ikiyüzlü bir insan ben görmedim. Futbol dünyasının böyle insanlardan temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Fatih Hocayı zamanında çok eleştirdik yaptıklarıyla ama adam en azından dobra ve dürüst. İçi dışı bir. Bizimki gibi farklı telden çalmıyor.
    Giydiren biri varsa o da sensin hemde insaların kişiliklerine hakaret ederek. Kişilik anlamında bu camiaya gelmiş en iyi adamlardan biridir AYKUT KOCAMAN!! Dediğim gibi sen Aykut Kocaman konusunda takıntılısın. Cristianı kadroya almamasını bile nerelere getirdin .. Cristian,sakat veya futbola kendini veremeyecek bir durumda olamaz mı
    Last edited by Escochae : 01.Eylül.2012 at 16:39

Giydiren biri varsa o da sensin. Dediğim gibi sen Aykut Kocaman konusunda takıntılısın. Cristianı kadroya almamasını bile nerelere getirdin .. Cristian,sakat veya futbola kendini veremeyecek bir durumda olamaz mı ?
    Takıntılı değilim. Yaklaşık 15-20 gün önce Kocaman ile ilgili bir yazı yazmıştım. Ayrıca Alex-Kocaman krizi öncesi (haftalar önce) yazdığım şeyleri kopyalıyorum, forumda yazmıştım bunları. Takıntılı olmadığımın göstergesidir.

Anılcım, Alex bench oyuncusu olmaz, olamaz. Bu henüz mümkün değil. Alex'in bench oyuncusu olması demek;
    1. hiçbir şekilde göbekten kilidin açılamaması demek.
    2. duran toplarda daha etkisiz bir Fenerbahçe demek.
    3. çeşitli spekülasyonlardan dolayı takım içi huzursuzluk demek.
    4. ofans oyuncularına daha az boş alan kalması demek.

Bu sebeple Alex kesinlike takımda yer bulacaktır. Alex hala aynı formunda, yine etkili. Ben kesinlikle oynayacağını düşünüyorum.
    Alex hakkında 3 Ağustos günü yazdıklarım bunlar. Bak bakalım, hangi biri çıkmadı dediğimin? Alex yedek kaldığında ne oldu, saydığım 4 maddenin 4'ü de gerçekleşmedi mi?
    Ben bunu öngörebiliyorum da Aykut Kocaman nasıl öngöremiyor, soruyorum sana.

Kocaman'a dair yazdığım diğer yazı da var ama onu birazdan kopyalayacağım, daha bulamadım.

Yanlışın var. Aykut Kocaman başarılıdır.
    Çünkü;
    2 sene Fenerbahçe takımının teknik direktörlüğünü yaptı.
    İlk sene takımı şampiyon yaptı. 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik gibi tarihi bir performans var.
    İkinci sene şampiyonluk son maçta kaçtı, tabir-i caizse yarım puanla kaçan bir şampiyonluk. Ayrıca, 29 senedir hasret olunan Türkiye Kupası kazanıldı.

Kocaman belki de en başarılı Türk teknik direktörlerinden biridir. Fatih Terim bir numara, ardından Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam gelir. Bu isimlerden sonra da bence Aykut Kocaman gelir. En iyi 5 teknik direktörden biri diyebiliriz yani.

Ancak, işte Kocaman'ın başarısı bununla sınırlıdır. Daha ötesine geçemeyecektir. Kendisini geliştirme konusunda çok zayıf, hatalardan ders çıkaramıyor, cesur değil. Çeşitli sebepler sayabiliriz. Mesela Young Boys'a elenip ardından da PAOK'a elenmek başarısızlıktı, ancak ilk Avrupa macerası olduğu için ve takımdaki transferlerin o zaman tamamlanmamış olması, yılın sonunda gelen şampiyonluk bazı hataları telafi etti. Bu sene transferi kapattığı söyleniyor, 21 Ağustos ilk ciddi sınav (Spartak Moskova). Yani bir PAOK durumu söz konusu değil, 21 Ağustos demek transferin bitmesine 10 gün kala demek. Eğer orta saha transferi yaptırmıyorsa hocanın kişisel tercihidir ve hatasından sorumludur, anlaşılan bu riski göze alıyor. Spartak Moskova'ya büyük oranda eleneceğiz, elenmek de benim bu yazdıklarımı haklı çıkaracak. Ha eğer elenmeyip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak, Aykut Kocaman bir başarı daha ekler kariyerine, çünkü bu da başarıdır. Ancak futbol devam edegelen bir şeydir, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın, bu bir başarıdır ama gruplarda sıfır çekersin, bu da bir önce sağladığın başarıyı siler, başarısız olursun. Genel tablo gösteriyor ki Aykut Kocaman bir adım öteye geçemeyecek, zira dikkatinizi çekerim: Derbi kralı olan F.Bahçe Aykut Kocaman zamanında derbilerdeki üstünlüğünü kaybetmiştir. 10 küsür yıldan beri Kadıköy'de yendiğimiz G.Saray'ı Aykut Kocaman döneminde yenemedik ilk kez. Hatta Kocaman'ın Kadıköy'de çıktığı 3 G.Saray derbisinde de galibiyeti yok, hepsi berabere bitti ve hepsinde de G.Saray'ın üstün oyunu söz konusuydu. Örnekler çoğaltılabilir, söylemek istediklerimi güzel izah ettiğimi düşünüyorum.
    16 Ağustos günü yazdıklarım. Altı çizili yerlere dikkat.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçeli olmana çok üzülüyorum doğrusu. yazmadan edemeyeceğim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçeli olmana çok üzülüyorum doğrusu. yazmadan edemeyeceğim.
    Sen kimsin benim F.Bahçeliliğimi yargılıyorsun?

Biber gazı yiyen sen miydin? Yağmurda, çamurda ıslanan sen miydin? Ben takımımı en kötü günde desteklemişim, öyle kuru kuruya bir destek de değil, sen benim F.Bahçeliliğimi yargılayamazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biber gazı yiyen sen miydin? Yağmurda, çamurda ıslanan sen miydin? Ben takımımı en kötü günde desteklemişim, öyle kuru kuruya bir destek de değil, sen benim F.Bahçeliliğimi yargılayamazsın.
    ben senin Fenerbahçeliliğini yargılamıyorum seninle aynı takımı tuttuğuma üzülüyorum. bu arada biber gazı da yedim. yamurda çamurda da ıslandım. hatta tazyikli su da yiyordum ama ondan yırttım. için rahat olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben senin Fenerbahçeliliğini yargılamıyorum seninle aynı takımı tuttuğuma üzülüyorum. bu arada biber gazı da yedim. yamurda çamurda da ıslandım. hatta tazyikli su da yiyordum ama ondan yırttım. için rahat olsun.
    O zaman git birader başka takım tut, üzülmezsin böylece.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yaptığın şeyleri döndür dolaştır söyleyecek misin ? Çoğu Fenerbahçe taraftarı sadece geçen sene değil ondan önceki senelerdede bir şekilde az veya çok takımına katkı vermeye çalışmıştır ve çalışacaktırda. Ama hiç biri şov yapar gibi bunu döndür dolaştır söylemiyor. Ayrıca sen kimsin ki Aykut Kocaman'ın kişiliğine hakaret ediyorsun.

Yaptığın şeyleri döndür dolaştır söyleyecek misin ? Çoğu Fenerbahçe taraftarı sadece geçen sene değil ondan önceki senelerdede bir şekilde az veya çok takımına katkı vermeye çalışmıştır ve çalışacaktırda. Ama hiç biri şov yapar gibi bunu döndür dolaştır söylemiyor. Ayrıca sen kimsin ki Aykut Kocaman'ın kişiliğine hakaret ediyorsun.
    Benim başkanım kalkıp Kocaman'ı savunmak uğruna kadın taraftarımı azarlayabiliyorsa ben de Kocaman'ı eleştirme hakkına sahibim.

Kocaman benim babamın oğlu mu eleştirmeyeceğim? Ya da senin babanın oğlu mu gerçekleri görmeyip hala savunabiliyorsun?

Yukarıda yazdıklarımı zahmet edip de bir oku istersen. Biz boş konuşmuyoruz, olacakları neredeyse 1 ay önceden öngörüyoruz.

Ben müneccim değilim, sadece bir futbol izleyicisiyim. Ben bunları öngörebiliyorsam, kulübü yönetenler, koskoca F.Bahçe'yi yönetenler de öngörmek zorunda. Bunun için maaş alıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesajın sinopsisi : Baroni'yi kadroya almamak-İstifa-Düşük Düzey-Fenerbahçe düşmanı-tutarsız,karaktersiz-iki yüzlü-

benbenim'e katılmamak mümkün değil.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Mesajın sinopsisi : Baroni'yi kadroya almamak-İstifa-Düşük Düzey-Fenerbahçe düşmanı-tutarsız,karaktersiz-iki yüzlü-

benbenim'e katılmamak mümkün değil.
    Birader, sen de git istediğin takımı tut istersen. Mutlu olacaksanız.

Hafızaları tazeleyelim. Ben ortada bir şey yokken sallamıyorum herhalde Kocaman'a, o kadar acımasız değilim.

Şu aşağıdaki olayı başka bir hoca yaptığında (mesela Ümit Özat'ın yaptıklarını hatırlayın, eski kaptan olmasına rağmen ne küfürler ne hakaretler yedi) neler demiştik?

Kocaman dokunulmaz mı?

Türk futbolunun en ilkeli, en saygın teknik adamlarından biri olan Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, yaşananlara isyan ederek maç sonrası şok bir şekilde teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı. Maç sırasında saha içinde yaşanan olayların büyümemesi için büyük çaba harcayan Kocaman, karşılaşmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, "Arkadaşlar artık bu sistemden, bu düzenden bıktım. Bu sistem, bu düzen düzelmek için bir kurban istiyor. Dayanacak gücüm kalmadı ve teknik direktörlük hayatımı bu maçla birlikte noktaladım" dedi. Aykut Kocaman'ın bu sözleri Konyasporlu futbolcuları adeta şoke etti. Yeşil - Beyazlı oyuncular, gözyaşları içinde hocalarını kararından vazgeçirmek için çaba harcadı ancak Kocaman, "Kararım kesindir. Lütfen ısrar etmeyin" diyerek geri adım atmayacağını söyledi. Konyalı futbolcular, Aykut Kocaman'ın ikna edilememesi halinde, çarşamba günü antrenmana çıkmayacaklarını yönetime bildirdi. Kulüp binasında toplanan Konyaspor Yönetimi'nin, maç sonrasında teknik direktörlüğü bırakacağını açıklayan teknik direktör Aykut Kocaman'ı kararından vazgeçirmeye çalışacağı öğrenildi.

Kim F.Bahçe'ye o sene linç kampanyasını başlattı, bir hatırlayın.

Kocaman'ın basın toplantısında zehir zemberek konuşması sayesinde o sene F.Bahçe ağır bir linçe maruz kalmadı mı; ALIN BUNLAR PANKARTLARI.

Çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri.

Kocaman neden Konyaspor'un pankartla çıkmasına engel olamadı?
    Madem F.Bahçe'nin çocuğu, madem efsanevi futbolcu?
    Duygusal bağı olan bir takıma karşı üstelik hakemlerini hatasını mal etmek ne demektir? Hakem hata yapmıştır, elle atılan golü vermiştir, bunda F.Bahçe'nin günahı ne?

Kocaman gerçeğini inşallah bir gün siz de görürsünüz.

Madem aykut kocamandan bu kadar nefret ediyosun o takımdan gidene kadar maçları izlemezsin olur biter

Kocaman gerçeğini inşallah bir gün siz de görürsünüz.

Mesaj Yetkileri