1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sen kimsin benim F.Bahçeliliğimi yargılıyorsun?

Biber gazı yiyen sen miydin? Yağmurda, çamurda ıslanan sen miydin? Ben takımımı en kötü günde desteklemişim, öyle kuru kuruya bir destek de değil, sen benim F.Bahçeliliğimi yargılayamazsın.
    Yaptığın şeyleri döndür dolaştır söyleyecek misin ? Çoğu Fenerbahçe taraftarı sadece geçen sene değil ondan önceki senelerdede bir şekilde az veya çok takımına katkı vermeye çalışmıştır ve çalışacaktırda. Ama hiç biri şov yapar gibi bunu döndür dolaştır söylemiyor. Ayrıca sen kimsin ki Aykut Kocaman'ın kişiliğine hakaret ediyorsun.

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Yaptığın şeyleri döndür dolaştır söyleyecek misin ? Çoğu Fenerbahçe taraftarı sadece geçen sene değil ondan önceki senelerdede bir şekilde az veya çok takımına katkı vermeye çalışmıştır ve çalışacaktırda. Ama hiç biri şov yapar gibi bunu döndür dolaştır söylemiyor. Ayrıca sen kimsin ki Aykut Kocaman'ın kişiliğine hakaret ediyorsun.
    Benim başkanım kalkıp Kocaman'ı savunmak uğruna kadın taraftarımı azarlayabiliyorsa ben de Kocaman'ı eleştirme hakkına sahibim.

Kocaman benim babamın oğlu mu eleştirmeyeceğim? Ya da senin babanın oğlu mu gerçekleri görmeyip hala savunabiliyorsun?

Yukarıda yazdıklarımı zahmet edip de bir oku istersen. Biz boş konuşmuyoruz, olacakları neredeyse 1 ay önceden öngörüyoruz.

Ben müneccim değilim, sadece bir futbol izleyicisiyim. Ben bunları öngörebiliyorsam, kulübü yönetenler, koskoca F.Bahçe'yi yönetenler de öngörmek zorunda. Bunun için maaş alıyorlar.

Mesaj Yetkileri