Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

7 25.93%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Fenerbahçe kazanır

14 51.85%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 170 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 3.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bol gol yeriz , belki bol gol de atarız. Stoch , Sow dan daha çok ileride. orada sadece Kuyt pres yapıyor. bence bizim ortasahaya o da yetmez. Vaslui nin ilk maçında böyle çıktık yanlış hatırlamıyorsam resmen duman ettiler bizi.

Sow yerine Semih ve Topuz yerine Baroni varmış ha bir de defansta Yobo yerine Bekir. Bence bu 2 isim fakeder. Tabi böyle bir kadro ile çıkmadan bilemiyoruz nasıl işler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

SOW

STOCH.............................................KUYT

CANER - TOPUZ

TOPAL

HASAN - EGEMEN - YOBO - GOKHAN

MERT

sivasa giden kadroyu bilmiyorum, boyle cikabiliriz buyuk ihtimal. stoch konusunda emin degilim, sanki hala hazir degil gibi sezona ama krasic de yokken artik formayi kapmali. sivas hucumu seven bir takim, arkada cok bosluk birakacaktir. gerektigi zaman dikine oynarsak[bu ortasaha bunu basabilirse] farkli bir skor cikar. ne zaman farkli skor beklesem hezimet oluyor yalniz

su yazdigim kadroda bir tane adam gibi ortasaha olsa bu mactan emin olurdum.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 01.Eylül.2012 at 18:14 Reason: baroni kadroda yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sow yerine Semih ve Topuz yerine Baroni varmış ha bir de defansta Yobo yerine Bekir. Bence bu 2 isim fakeder. Tabi böyle bir kadro ile çıkmadan bilemiyoruz nasıl işler.
    Semih çıkıp Topuz girince kontrolü almıştık. bu arada Semih de pres yapan bir oyuncu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bana Sivasspor Fenerbahçe'den puan alacak gibi geliyor.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Semih çıkıp Topuz girince kontrolü almıştık. bu arada Semih de pres yapan bir oyuncu.
    Ama sadece press yapan bir oyuncu. Press + forvet özelliklerini de sahaya yansıtsa çok fazla değiştirir etkiyi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lütfen sadece maç hakkında konuşalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sivasspor kalecisi Korcan sakatlık bahanesiyle maç kadrosuna alınmamış. Geçen hafta oynamıştı.

Şike sürecinden sonra çocukcağız F.Bahçe'ye karşı oynamaya çekindi anlaşılan. Ben olsam ben de aynı reaksiyonu gösterirdim. Kolay bir şey değil. Hatalı gol yedin diye şikeci muamelesi yapıldı, suçsuz günahsız aylarca tutuklu kaldı. Sanıyorum hocasıyla konuşup durumu izah etmiş, sakatlık bahane edilip oynatılmamasını rica etmiştir. Eğer ki çocuk bir hatalı daha gol yese aynı muameleyi görecek belki de. Gerçekten çok zor bir durum, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Çok isabetli bir karar vermiş Rıza Hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Sivasspor maçı kadrosu :

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
    Ulu liderimiz Selçuk Şahin varsa rahatız yormayın kafanızı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sivasspor kalecisi Korcan sakatlık bahanesiyle maç kadrosuna alınmamış. Geçen hafta oynamıştı.

Şike sürecinden sonra çocukcağız F.Bahçe'ye karşı oynamaya çekindi anlaşılan. Ben olsam ben de aynı reaksiyonu gösterirdim. Kolay bir şey değil. Hatalı gol yedin diye şikeci muamelesi yapıldı, suçsuz günahsız aylarca tutuklu kaldı. Sanıyorum hocasıyla konuşup durumu izah etmiş, sakatlık bahane edilip oynatılmamasını rica etmiştir. Eğer ki çocuk bir hatalı daha gol yese aynı muameleyi görecek belki de. Gerçekten çok zor bir durum, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Çok isabetli bir karar vermiş Rıza Hoca.
    Oynamadığı için yine şike yaptı derlerse ne olacak ?

Bkz : Emenike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sanki Salih oynayacakmış gibi geliyor bu maç. İnşallah oynar da ortasahada 9 yıllık Selçuk Şahin illetinden kurtuluruz.

Volkan

Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali

Topal - Salih

M.Topuz - - - - - - - Stoch

Kuyt - Sow

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Salih'in oynayacağını sanmam. Aykut Hoca yine Topal Selçuk ikilisini kullanmayı deneyecektir. Alex'i ise bu hafta oynatma ihtimali yüksek. Zaten Krasic sakat olduğu için yerine bir ofansif oyuncu girecek,bu ismin Alex olma ihtimali daha olası geliyor bana.
    Last edited by sananes : 02.Eylül.2012 at 15:44
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Şu Selçuk yüzünden yemin ediyorum F.Bahçe'den soğudum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aykut hoca nasıl bir taktik yada kadro ile çıkar bilmiyorum, düşünmüyorumda.Ama içimde bir his var hırslı bir oyunla kazanıcaz bugün.Spartak maçından sonra uzun süre izlememeye karar vermiştim ama akşam gidip izliycem maçı.3-1 içimden geçen skor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Oynamadığı için yine şike yaptı derlerse ne olacak ?

Bkz : Emenike
    van der sar olsaydi boyle dusunulebilirdi, dogru diyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Dizilişler ve 11ler belli oldu mu ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Mert,Gokhan,Yobo,Egemen,H.Ali,Selcuk,M.Topal,M.Top uz,Alex,Kuyt, Sow.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sivas
    18 Milan Borjan
    5 Ziya Erdal
    21 Jakub Navratil
    44 Erhan Güven
    67 Uğur Kavuk
    8 Kadir Bekmezci
    11 Erman Kılıç
    20 Doğa Kaya
    92 Aatif Chahechouhe
    7 Ricardo Pedriel Suarez
    14 Michael Eneramo

29 Atilla Koca
    4 Murat Akça
    33 Jan Rajnoch
    58 Hayrettin Yerlikaya
    10 Kamil Grosicki
    16 Milan Cerny
    94 Kaan Kılcı

Fenerbahçe

34 Mert Günok
    2 Egemen Korkmaz
    3 Hasan Ali Kaldırım
    6 Joseph Yobo
    77 Gökhan Gönül
    5 Mehmet Topal
    10 Alex de Souza
    21 Selçuk Şahin
    38 Mehmet Topuz
    7 Moussa Sow
    11 Dirk Kuyt

85 Serkan Kırıntılı
    4 Bekir İrtegün
    88 Caner Erkin
    9 Miroslav Stoch
    17 Recep Niyaz
    48 Salih Uçan
    23 Semih Şentürk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow solda,Mehmet Topuz sağda olur.Krasic'in sakatlığında bile Stoch oynamıyorsa demekki kafasından tamamen çıkarmış Stoch'u.Rusya'dan 12 milyon euro felan teklif var deniliyordu.Satılsaymış iyi para getirirmiş.Sezon sonu satmaya kalksan oynamayan adama kimse vermez o parayı.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Sow solda,Mehmet Topuz sağda olur.Krasic'in sakatlığında bile Stoch oynamıyorsa demekki kafasından tamamen çıkarmış Stoch'u.Rusya'dan 12 milyon euro felan teklif var deniliyordu.Satılsaymış iyi para getirirmiş.Sezon sonu satmaya kalksan oynamayan adama kimse vermez o parayı.
    Tamamen katılıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Aykut Kocaman eğer Sow'u sol açık oynatıyorsa ben diyecek bir şey bulamıyorum.

Ek olarak Cristian'ı kadroya almamak gibi saçma bir şey mi var ?

Sanki elinde Lass , Melo , Diaby falan varda Cristian'ı 18 dışı bırakıyor.

Selçuk-Topal üretkenlik , yaratıcılık 0 açık ve net.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öyle bir durum yok, Stoch haftaya ilk 11'de olabilir, silmek gibi düşünmüyorum ve peşin hüküm verip seneye satılmaz demek de garip, Stoch yeni sözleşmesini uzattı.

4-3-1-2 oynarsak avantajlı olur yoksa Kuyt kanatlara kayarsa pek etkili olamıyor, 4-3-1-2 idealdir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Biz seni savunup duruyoruz sen de şu hatalarından bir ders al hoca! Yine ilk yarıyı çöpe atıyorsun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Biz seni savunup duruyoruz sen de şu hatalarından bir ders al hoca! Yine ilk yarıyı çöpe atıyorsun.
    Dediğin gibi muhtemelen devre arası ya da geriye düştüğümüzde Stoch girer Selçuk yerine ve baskı ile yine güzel oyunu görürüz, ilk devre için de Topuz'un etkinliği ve Gökhan'ın hücuma katılımı belirleyici olur bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

kanatta kuyt oynar sow pek geriye gelmez ve alex'de sahada,kuyt oynar yani.

Recep ve salihin yedeklerde olması sevindirici.

Recep değilde salih ikinci yarı girebilir

Stoch Spartak maçının en etkili adamlarından biriydi. Mutlaka oynamalıydı. Oynamaması büyük hata.

Elinde Stoch ve Caner varken Kuyt'tan, Sow'tan sol açık yaratmak niye? M.Topuz'un Spartak maçında orta alanda ne kadar etkili olduğunu hepimiz gördük. Aynı şekilde Selçuk'un da ne kadar işe yaramaz olduğunu gördük.

Biz mi maçları yanlış izliyoruz, Aykut Kocaman mı?

Alex konusunda Kocaman'ın çark edişini neye borçluyuz? Şampiyonlar Ligi'nden elenmeye mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi yüksek ihtimal gibi geliyor bana gollü beraberlik bekliyorum 2-2 olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

sivas önde basan bir ekip selçuk-topal'ın baskıda ne yapacağını az çok tahmin etmiyo değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Alex konusunda Kocaman'ın çark edişini neye borçluyuz? Şampiyonlar Ligi'nden elenmeye mi?
    Hayır, kadrodaki her oyuncuyu kullanacak hakkının olmasına. Neden ısrarla anlamak istemiyoruz, Alex bu takımın oyuncusu, yeri geldiğinde oynar, yeri geldiğinde yedek bekler. 1 maç oynatmadığında Alex'i kovuyor düşüncesinde olmak, oynattığında mecbur kaldı demek abes bence, misal Stoch oynamıyor diye hemen silinmiş düşüncesinde olmak gibi.

Oynatmayacağı adamı zaten kadroda tutmaz, gönderir, göndermiyorsa zaten onu oynatması kadar da doğal bir şey olamaz bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya tamam elestirin sorun yok ama stoch spartak maçının en kötü 2-3 oyuncusundan biriydi.bitik durumda resmen fiziksel olarak.

Biraz önce aykut hocayı lig tvde dinledim de salihi 11de falan oynatmaz kupalar hariç. bunu soyledi resmen.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri