Sayfa 246 / 447 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
7,351 ile 7,380 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben Cristian'ı beğenirim veya beğenmem, orası ayrı. Ancak teknik direktörden ziyade bir insanda "ölçülülük", "tutarlılık" olması gerekir.

Bu takım yapboz değil veya çocuk oyuncağı değil. Yapılan hamlenin hiçbir mantıklı gerekçesi yok. Akılla anlaşılır bir tarafı yok. Semih'i 18'e almaz, anlarım, ancak Baroni'yi 18'e almamak delice bir şey.

Hocanın elinde yapboz oldu takım, bir orayla oynuyor bir burayla. Bıktırdı artık. Ceketini alıp gitsin şu takımdan kurtulalım.

Bu adam iddia ediyorum sıradan Anadolu takımını bile çalıştıramayacak düzeyde.

Konyaspor-F.Bahçe maçı sonrası Anelka'nın elle attığı gol için "Böyle şey olmaz." deyip hakemlere ve dolayısıyla F.Bahçe'ye giydirmişti. O maçtan sonra "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" pankartı ile çıkmıştı 17 kulüp. Kocaman neden teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'un o pankartla çıkmasına engel olamadı? Neden F.Bahçe'ye linç kampanyasını başlatan isim oldu?

Bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz. Daum için "Asla teknik direktör olma gibi bir düşüncem yok demişti", ancak kuyusunu kazdığını gördük.
    Konyaspor maçı sonrası "Teknik direktörlüğü bırakıyorum" demişti. Neden bırakmadı? Keşke bırakmış olsaydı, biz de bu günlere düşmezdik.

Kocaman gerçeğini herkesin görmesi lazım. Bu adam kadar ikiyüzlü bir insan ben görmedim. Futbol dünyasının böyle insanlardan temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Fatih Hocayı zamanında çok eleştirdik yaptıklarıyla ama adam en azından dobra ve dürüst. İçi dışı bir. Bizimki gibi farklı telden çalmıyor.
    Giydiren biri varsa o da sensin hemde insaların kişiliklerine hakaret ederek. Kişilik anlamında bu camiaya gelmiş en iyi adamlardan biridir AYKUT KOCAMAN!! Dediğim gibi sen Aykut Kocaman konusunda takıntılısın. Cristianı kadroya almamasını bile nerelere getirdin .. Cristian,sakat veya futbola kendini veremeyecek bir durumda olamaz mı
    Last edited by Escochae : 01.Eylül.2012 at 16:39

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben Cristian'ı beğenirim veya beğenmem, orası ayrı. Ancak teknik direktörden ziyade bir insanda "ölçülülük", "tutarlılık" olması gerekir.

Bu takım yapboz değil veya çocuk oyuncağı değil. Yapılan hamlenin hiçbir mantıklı gerekçesi yok. Akılla anlaşılır bir tarafı yok. Semih'i 18'e almaz, anlarım, ancak Baroni'yi 18'e almamak delice bir şey.

Hocanın elinde yapboz oldu takım, bir orayla oynuyor bir burayla. Bıktırdı artık. Ceketini alıp gitsin şu takımdan kurtulalım.

Konyaspor-F.Bahçe maçı sonrası Anelka'nın elle attığı gol için "Böyle şey olmaz." deyip hakemlere ve dolayısıyla F.Bahçe'ye giydirmişti. O maçtan sonra "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" pankartı ile çıkmıştı 17 kulüp. Kocaman neden teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'un o pankartla çıkmasına engel olamadı? Neden F.Bahçe'ye linç kampanyasını başlatan isim oldu?

Bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz. Daum için "Asla teknik direktör olma gibi bir düşüncem yok demişti", ancak kuyusunu kazdığını gördük.
    Konyaspor maçı sonrası "Teknik direktörlüğü bırakıyorum" demişti. Neden bırakmadı? Keşke bırakmış olsaydı, biz de bu günlere düşmezdik.

Kocaman gerçeğini herkesin görmesi lazım. Bu adam kadar ikiyüzlü bir insan ben görmedim. Futbol dünyasının böyle insanlardan temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Fatih Hocayı zamanında çok eleştirdik yaptıklarıyla ama adam en azından dobra ve dürüst. İçi dışı bir. Bizimki gibi farklı telden çalmıyor.
    Fenerbahçeli olmana çok üzülüyorum doğrusu. yazmadan edemeyeceğim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçeli olmana çok üzülüyorum doğrusu. yazmadan edemeyeceğim.
    Sen kimsin benim F.Bahçeliliğimi yargılıyorsun?

Biber gazı yiyen sen miydin? Yağmurda, çamurda ıslanan sen miydin? Ben takımımı en kötü günde desteklemişim, öyle kuru kuruya bir destek de değil, sen benim F.Bahçeliliğimi yargılayamazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biber gazı yiyen sen miydin? Yağmurda, çamurda ıslanan sen miydin? Ben takımımı en kötü günde desteklemişim, öyle kuru kuruya bir destek de değil, sen benim F.Bahçeliliğimi yargılayamazsın.
    ben senin Fenerbahçeliliğini yargılamıyorum seninle aynı takımı tuttuğuma üzülüyorum. bu arada biber gazı da yedim. yamurda çamurda da ıslandım. hatta tazyikli su da yiyordum ama ondan yırttım. için rahat olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben senin Fenerbahçeliliğini yargılamıyorum seninle aynı takımı tuttuğuma üzülüyorum. bu arada biber gazı da yedim. yamurda çamurda da ıslandım. hatta tazyikli su da yiyordum ama ondan yırttım. için rahat olsun.
    O zaman git birader başka takım tut, üzülmezsin böylece.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

olmuyor işte öyle. neyse konu bireysel tartışmaya kayıyor , uzatmaya gerek yok.

Yukarıda verdiğim 2 kadrodan biriyle çıkarız ve 2 farkla kazanırız.

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Giydiren biri varsa o da sensin. Dediğim gibi sen Aykut Kocaman konusunda takıntılısın. Cristianı kadroya almamasını bile nerelere getirdin .. Cristian,sakat veya futbola kendini veremeyecek bir durumda olamaz mı ?
    Takıntılı değilim. Yaklaşık 15-20 gün önce Kocaman ile ilgili bir yazı yazmıştım. Ayrıca Alex-Kocaman krizi öncesi (haftalar önce) yazdığım şeyleri kopyalıyorum, forumda yazmıştım bunları. Takıntılı olmadığımın göstergesidir.

Anılcım, Alex bench oyuncusu olmaz, olamaz. Bu henüz mümkün değil. Alex'in bench oyuncusu olması demek;
    1. hiçbir şekilde göbekten kilidin açılamaması demek.
    2. duran toplarda daha etkisiz bir Fenerbahçe demek.
    3. çeşitli spekülasyonlardan dolayı takım içi huzursuzluk demek.
    4. ofans oyuncularına daha az boş alan kalması demek.

Bu sebeple Alex kesinlike takımda yer bulacaktır. Alex hala aynı formunda, yine etkili. Ben kesinlikle oynayacağını düşünüyorum.
    Alex hakkında 3 Ağustos günü yazdıklarım bunlar. Bak bakalım, hangi biri çıkmadı dediğimin? Alex yedek kaldığında ne oldu, saydığım 4 maddenin 4'ü de gerçekleşmedi mi?
    Ben bunu öngörebiliyorum da Aykut Kocaman nasıl öngöremiyor, soruyorum sana.

Kocaman'a dair yazdığım diğer yazı da var ama onu birazdan kopyalayacağım, daha bulamadım.

Yanlışın var. Aykut Kocaman başarılıdır.
    Çünkü;
    2 sene Fenerbahçe takımının teknik direktörlüğünü yaptı.
    İlk sene takımı şampiyon yaptı. 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik gibi tarihi bir performans var.
    İkinci sene şampiyonluk son maçta kaçtı, tabir-i caizse yarım puanla kaçan bir şampiyonluk. Ayrıca, 29 senedir hasret olunan Türkiye Kupası kazanıldı.

Kocaman belki de en başarılı Türk teknik direktörlerinden biridir. Fatih Terim bir numara, ardından Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam gelir. Bu isimlerden sonra da bence Aykut Kocaman gelir. En iyi 5 teknik direktörden biri diyebiliriz yani.

Ancak, işte Kocaman'ın başarısı bununla sınırlıdır. Daha ötesine geçemeyecektir. Kendisini geliştirme konusunda çok zayıf, hatalardan ders çıkaramıyor, cesur değil. Çeşitli sebepler sayabiliriz. Mesela Young Boys'a elenip ardından da PAOK'a elenmek başarısızlıktı, ancak ilk Avrupa macerası olduğu için ve takımdaki transferlerin o zaman tamamlanmamış olması, yılın sonunda gelen şampiyonluk bazı hataları telafi etti. Bu sene transferi kapattığı söyleniyor, 21 Ağustos ilk ciddi sınav (Spartak Moskova). Yani bir PAOK durumu söz konusu değil, 21 Ağustos demek transferin bitmesine 10 gün kala demek. Eğer orta saha transferi yaptırmıyorsa hocanın kişisel tercihidir ve hatasından sorumludur, anlaşılan bu riski göze alıyor. Spartak Moskova'ya büyük oranda eleneceğiz, elenmek de benim bu yazdıklarımı haklı çıkaracak. Ha eğer elenmeyip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak, Aykut Kocaman bir başarı daha ekler kariyerine, çünkü bu da başarıdır. Ancak futbol devam edegelen bir şeydir, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın, bu bir başarıdır ama gruplarda sıfır çekersin, bu da bir önce sağladığın başarıyı siler, başarısız olursun. Genel tablo gösteriyor ki Aykut Kocaman bir adım öteye geçemeyecek, zira dikkatinizi çekerim: Derbi kralı olan F.Bahçe Aykut Kocaman zamanında derbilerdeki üstünlüğünü kaybetmiştir. 10 küsür yıldan beri Kadıköy'de yendiğimiz G.Saray'ı Aykut Kocaman döneminde yenemedik ilk kez. Hatta Kocaman'ın Kadıköy'de çıktığı 3 G.Saray derbisinde de galibiyeti yok, hepsi berabere bitti ve hepsinde de G.Saray'ın üstün oyunu söz konusuydu. Örnekler çoğaltılabilir, söylemek istediklerimi güzel izah ettiğimi düşünüyorum.
    16 Ağustos günü yazdıklarım. Altı çizili yerlere dikkat.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yaptığın şeyleri döndür dolaştır söyleyecek misin ? Çoğu Fenerbahçe taraftarı sadece geçen sene değil ondan önceki senelerdede bir şekilde az veya çok takımına katkı vermeye çalışmıştır ve çalışacaktırda. Ama hiç biri şov yapar gibi bunu döndür dolaştır söylemiyor. Ayrıca sen kimsin ki Aykut Kocaman'ın kişiliğine hakaret ediyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesajın sinopsisi : Baroni'yi kadroya almamak-İstifa-Düşük Düzey-Fenerbahçe düşmanı-tutarsız,karaktersiz-iki yüzlü-

benbenim'e katılmamak mümkün değil.

Yaptığın şeyleri döndür dolaştır söyleyecek misin ? Çoğu Fenerbahçe taraftarı sadece geçen sene değil ondan önceki senelerdede bir şekilde az veya çok takımına katkı vermeye çalışmıştır ve çalışacaktırda. Ama hiç biri şov yapar gibi bunu döndür dolaştır söylemiyor. Ayrıca sen kimsin ki Aykut Kocaman'ın kişiliğine hakaret ediyorsun.
    Benim başkanım kalkıp Kocaman'ı savunmak uğruna kadın taraftarımı azarlayabiliyorsa ben de Kocaman'ı eleştirme hakkına sahibim.

Kocaman benim babamın oğlu mu eleştirmeyeceğim? Ya da senin babanın oğlu mu gerçekleri görmeyip hala savunabiliyorsun?

Yukarıda yazdıklarımı zahmet edip de bir oku istersen. Biz boş konuşmuyoruz, olacakları neredeyse 1 ay önceden öngörüyoruz.

Ben müneccim değilim, sadece bir futbol izleyicisiyim. Ben bunları öngörebiliyorsam, kulübü yönetenler, koskoca F.Bahçe'yi yönetenler de öngörmek zorunda. Bunun için maaş alıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aykut Kocaman'ı eleştirmek ile Fenerbahçe düşmanlığının bir tutulması gerçekten çok komik hatta daha ilersi iğrenç.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Mesajın sinopsisi : Baroni'yi kadroya almamak-İstifa-Düşük Düzey-Fenerbahçe düşmanı-tutarsız,karaktersiz-iki yüzlü-

benbenim'e katılmamak mümkün değil.
    Birader, sen de git istediğin takımı tut istersen. Mutlu olacaksanız.

Hafızaları tazeleyelim. Ben ortada bir şey yokken sallamıyorum herhalde Kocaman'a, o kadar acımasız değilim.

Şu aşağıdaki olayı başka bir hoca yaptığında (mesela Ümit Özat'ın yaptıklarını hatırlayın, eski kaptan olmasına rağmen ne küfürler ne hakaretler yedi) neler demiştik?

Kocaman dokunulmaz mı?

Türk futbolunun en ilkeli, en saygın teknik adamlarından biri olan Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, yaşananlara isyan ederek maç sonrası şok bir şekilde teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı. Maç sırasında saha içinde yaşanan olayların büyümemesi için büyük çaba harcayan Kocaman, karşılaşmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, "Arkadaşlar artık bu sistemden, bu düzenden bıktım. Bu sistem, bu düzen düzelmek için bir kurban istiyor. Dayanacak gücüm kalmadı ve teknik direktörlük hayatımı bu maçla birlikte noktaladım" dedi. Aykut Kocaman'ın bu sözleri Konyasporlu futbolcuları adeta şoke etti. Yeşil - Beyazlı oyuncular, gözyaşları içinde hocalarını kararından vazgeçirmek için çaba harcadı ancak Kocaman, "Kararım kesindir. Lütfen ısrar etmeyin" diyerek geri adım atmayacağını söyledi. Konyalı futbolcular, Aykut Kocaman'ın ikna edilememesi halinde, çarşamba günü antrenmana çıkmayacaklarını yönetime bildirdi. Kulüp binasında toplanan Konyaspor Yönetimi'nin, maç sonrasında teknik direktörlüğü bırakacağını açıklayan teknik direktör Aykut Kocaman'ı kararından vazgeçirmeye çalışacağı öğrenildi.

Kim F.Bahçe'ye o sene linç kampanyasını başlattı, bir hatırlayın.

Kocaman'ın basın toplantısında zehir zemberek konuşması sayesinde o sene F.Bahçe ağır bir linçe maruz kalmadı mı; ALIN BUNLAR PANKARTLARI.

Çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri.

Kocaman neden Konyaspor'un pankartla çıkmasına engel olamadı?
    Madem F.Bahçe'nin çocuğu, madem efsanevi futbolcu?
    Duygusal bağı olan bir takıma karşı üstelik hakemlerini hatasını mal etmek ne demektir? Hakem hata yapmıştır, elle atılan golü vermiştir, bunda F.Bahçe'nin günahı ne?

Kocaman gerçeğini inşallah bir gün siz de görürsünüz.

Aykut Kocaman'ın linç etmeye çalıştığı adamın söylediği sözler:

"Ben bu soruyu es geçme taraftarıyım. Düşüncelerimi söylemek istemiyorum. Muhtemelen kendi düşüncelerimi, kendi tarzımda söylersem Başkan'ın komşusu olurum bu ülkede. Başkanımızın avukatları var ve kendisi güçlü bir insan. Kendini savunuyuor mehkemede. Konuşursam başıma neler gelebileceğini bilmediğinden susuyorum. Tek istediğim bu belirsiz durumun bir an önce aydınlanması. Suçlu ya da suçsuz bir insanın ne yaptığı belli olmadan özgürlüğünden bu kadar uzaklaştırılması haksızlık."
    Bu kadar cesur, delikanlı bir adamı kimse linç edemez.

Aykut Kocaman bu kadar cesur bir açıklama yapabildi mi süreç başından beri?
    İlk gün çıktı, "Saha içi temiz. Hata yapanlar olduysa da cezalarını çeksinler. Biz zor maçlar yaptık, direnci güçlü takımlarla oynadık. En ufak bir futbolun akışına aykırı bir şey yok." dedi.
    Neden Alex kadar cesur konuşamadı?

Burada birçok arkadaşın eleştirdiği kaptan Alex işte böyle bir karakterde insan. Bu kadar cesur, açık konuşan bir adama karşı linç kampanyası yürütülüyor, ben de buna üzülüyorum.

Ve böylesine başkana sahip çıkmış adam kalkıp medya önünden başkan tarafından azarlanıyor. Kadınlar susturuluyor.

ALEX'E YAPILANLAR UTANÇ VERİCİDİR.
    G.ANTEPSPOR MAÇINDA YAŞANANLAR, BAŞKANIN ANONSU VE SÖYLEDİKLERİ UTANÇ VERİCİDİR.

Kocaman'ın taraftara kırgın olduğunu söylemesi de utanç vericidir.

Ben bir F.Bahçeli olarak kendi yönetim ve başkanımdan utandım.

Madem aykut kocamandan bu kadar nefret ediyosun o takımdan gidene kadar maçları izlemezsin olur biter

Harika bir analiz Kocaman hakkında:

bu aralar da cristian'a taktı. bu takıntılarını anlamak güç. sorunu kendinde arasa, selçuk gibi sessiz adamlarla değil yetenekli adamlarla oynandığını öğrense şu oyunun, oyuncularla sorun yaşamak yerine onları kontrol edebilse bir gün belki iyi bir teknik direktör olabilir. takıntıları onun sonunu getirecek ama.

stoch denilen adam zorla formayı kaptı elinden geçen sene araya bir tatil girdi hop adamı yeniden kesti. sow'u kesti bir ara baktı olmuyor solda falan oynatıp kendini haklı göstermek istedi belki de bakın oynayamıyor dercesine ama sow her oynadığı maçta bir şekilde gol atmayı başardı, mevkisine çekmek zorunda kaldı. alex'le olan takışması malum.

hani diyoruz ya şu barça bende olsa ben de oynatırım diye aykut oynatamaz işte. messi'ye gider yapar, iniesta'yı bozar, bosquet'le kanka olur. geçen seneki şansı 3 temmuz nedeniyle kenetlenen camia imiş. hani şu hep dem vurduğu 3 temmuz olayları var ya o sayede herkes birbirine kenetlenmiş olduğundan problemsiz geçirip şampiyonluğa kısıtlı imkanlarla oynamış. ha bir de emre mevzusu var o kenetlenmede onu seçip yollatmış. biz de gitmesini istedik. takım için değil emre için tabii. ama yerine de birisini almak gerek be aykut ne zaman öğreneceksin bilmiyorum ki. takıntılara devam et boş ver. yüzün hiç gülmesin, negatif enerji yaymaya devam et sen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Birader, sen de git istediğin takımı tut istersen. Mutlu olacaksanız.

Hafızaları tazeleyelim. Ben ortada bir şey yokken sallamıyorum herhalde Kocaman'a, o kadar acımasız değilim.

Şu aşağıdaki olayı başka bir hoca yaptığında (mesela Ümit Özat'ın yaptıklarını hatırlayın, eski kaptan olmasına rağmen ne küfürler ne hakaretler yedi) neler demiştik?

Kocaman dokunulmaz mı?

Kim F.Bahçe'ye o sene linç kampanyasını başlattı, bir hatırlayın.

Kocaman'ın basın toplantısında zehir zemberek konuşması sayesinde o sene F.Bahçe ağır bir linçe maruz kalmadı mı; ALIN BUNLAR PANKARTLARI.

Çabuk unutuyorsunuz bazı şeyleri.

Kocaman neden Konyaspor'un pankartla çıkmasına engel olamadı?
    Madem F.Bahçe'nin çocuğu, madem efsanevi futbolcu?
    Duygusal bağı olan bir takıma karşı üstelik hakemlerini hatasını mal etmek ne demektir? Hakem hata yapmıştır, elle atılan golü vermiştir, bunda F.Bahçe'nin günahı ne?

Dedikleriini okuyup anlarsan Fenerbahçe'ye değil sisteme kızdığını anlarsın. Ee yani haklıydı da .. Sadece büyük takımlar korunuyor küçük takımlar yoksayılıyor diye birşey demişti yani onu ima etmişti. Tabi medya ve diğer takımlar bunu kullandı .. O ayrı bir mesele .. Zaten yanlış olan birşeyi kendi takımı bile olsa yanlış diyebilen pırıl pırıl bir insandır Aykut Kocaman. Nitekim futbolcu iken Fenerbahçe'den koparma sebepleri de o yüzdendi ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

millet gene döktürmüş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    millet gene döktürmüş
    konudaki siskinligi gorunce ben tahmin etmistim dokturuldugunu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

kocamana laf söyletmiyorlar @_yolcu_ senin ne zaman söylediğin beni ilgilendirmiyor.Tekrarlıyorum umarım yarın yeniliriz hatta kocamanı gitme noktasına getirecek kadar başarısız sonuçlar alırız artık kocamanı savunacağım bir yönü kalmadı,umudum da kalmadı.

Alex'in twit atması kesinlikle doğru bir davranış içerideki sorunları birşekilde dışarı yansıtması -taraftarı haberdar etmesi-gerekiyordu kendisi kulube en az zarar verecek yolu seçti.Eminim twit öncesi başkanla da konuşmuştur bu problemleri fakat işe yaramadığı için twit yolunu seçti ya röportaj verseydi ismail kartal gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adamlar öyle bir duruma gelmiş ki Aykut Kocaman > Fenerbahçe durumundalar adeta.Çıkıp bir Fenerli bile kendi hocasını eleştirse sen nasıl Fenerbahçelisin diyorlar.Aslında o kişilere sormak lazım ortada bu kadar yanlış şey var ama sen hala körü körüne savunuyorsun bu nasıl Fenerbahçelilik diye.Dün geceki süper kupa maçında bazı Fenerbahçeliler twitterda Falcao bizde olsa Aykut Kocaman solda oynatır diye makara yapıyor Birtakım konu ne olursa olsun bir şeyleri körü körüne savunan kesim dışında herkes görüyor Aykut Kocaman'ın hatalarını.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    kocamana laf söyletmiyorlar @_yolcu_ senin ne zaman söylediğin beni ilgilendirmiyor.Tekrarlıyorum umarım yarın yeniliriz hatta kocamanı gitme noktasına getirecek kadar başarısız sonuçlar alırız artık kocamanı savunacağım bir yönü kalmadı,umudum da kalmadı.

Alex'in twit atması kesinlikle doğru bir davranış içerideki sorunları birşekilde dışarı yansıtması -taraftarı haberdar etmesi-gerekiyordu kendisi kulube en az zarar verecek yolu seçti.Eminim twit öncesi başkanla da konuşmuştur bu problemleri fakat işe yaramadığı için twit yolunu seçti ya röportaj verseydi ismail kartal gibi.
    Taraftarlık ne ?

Fm cm fifa pesten sonra herkesin afedersin bi tarafı kalktı
    olm se bi taraftarsın maçına gidersin oyuncunu izlersin beyenirsin alkışlarsın beyenmezsin ıslıklarsın
    sanane t.direktörle arasında geçenden
    sanane orta sahada kimin oynadığından
    sanane alexin oynatılıp oynatılmadığından
    sanane alexin twitlerinden

futbolcular teknik direktörler bu heyecanlı kitleyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor örnek alex...
    yedek kalmasını kendine yediremeyip taraftarı kullanmıştır bizde iki haftadır laf ediyoruz eylem yapıyoruz v.s.

olm kendinizi kullandırtmayın maçınızı izleyin beyenin yada eleştirin gerisinden sanane banane onane

nedir bu her tuza ***** olma durumu anlamıyorum ki

Not Sanane kelimesi genel kullanılmıştır şahsi algılamazsan sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adamlar öyle bir duruma gelmiş ki Aykut Kocaman > Fenerbahçe durumundalar adeta.Çıkıp bir Fenerli bile kendi hocasını eleştirse sen nasıl Fenerbahçelisin diyorlar.Aslında o kişilere sormak lazım ortada bu kadar yanlış şey var ama sen hala körü körüne savunuyorsun bu nasıl Fenerbahçelilik diye.Dün geceki süper kupa maçında bazı Fenerbahçeliler twitterda Falcao bizde olsa Aykut Kocaman solda oynatır diye makara yapıyor Birtakım konu ne olursa olsun bir şeyleri körü körüne savunan kesim dışında herkes görüyor Aykut Kocaman'ın hatalarını.
    Seninde bu fikir ayrılığını kullandığını ve alevlendirdiğini düşünüyorum. Eminim zevkde alıyorsundur o küçük düşüncelerinle

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Seninde bu fikir ayrılığını kullandığını ve alevlendirdiğini düşünüyorum. Eminim zevkde alıyorsundur o küçük düşüncelerinle
    Okuması zevkli tabi ki ama ortada bir yanlış var ve ben de bunu belirtiyorum.Küçük düşünceler diyerek muhteşem laf soktun yerin dibine girdim söylemeden geçemeyeceğim

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Fm cm serisinden sonra kimsenin bir yeri kalkmadı
    Dediklerini yaparsak koyundan farkımız olmaz gol oldu sevin kaçırdı küfret kötü oynuyor yuhala ee? ne olacak bunun sonu bu mu? sen böyle mi seviyorsun futbolu? taraftarı olduğumuz takımı analiz de mi edemeyecez? bu bahsettiklerimiz ekonomik yönetim gibi problemler değil saha içersinde ki problemler adam gibi oynamayan bir takımı -senin anlayışınla-kim ne yapsın? izlerken ne oynadığımızı bilen biri var mı? pas oyunu diyip topu şişirmek nedir?

Alex benim için ve birçok fenerli için özel bir futbolcudur kırgınlığı düşüncelerini önemseriz kendisine haksızlık yapılmışsa arkasında dururuz fakat kimse de fenerbahçeden büyük değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Taraftarlık ne ?

Fm cm fifa pesten sonra herkesin afedersin bi tarafı kalktı
    olm se bi taraftarsın maçına gidersin oyuncunu izlersin beyenirsin alkışlarsın beyenmezsin ıslıklarsın
    sanane t.direktörle arasında geçenden
    sanane orta sahada kimin oynadığından
    sanane alexin oynatılıp oynatılmadığından
    sanane alexin twitlerinden
    Taraftarlık ne demişsin de ıslıklamakla alkışlamakla taraftarlık olunmuyor ? O zaman kimse taraftar olmasın,takımlar kendi aralarında oynasınlar sende buraya yorum yapma Fenerbahçe hakkında çünkü taraftar sadece ıslıklamak ve alkışlamak için vardır değil mi

Taraftarlık,yer ve zaman fark etmeden renklerine sahip çıkabilmek,takımla birlikte ağlayıp takımla birlikte gülmektir.Yeri geldiğin de sesi kısılana kadar bağırmak kimi zaman bağlı olduğun renkler için hayatını tehlikeye atmaktır.Islıklamak,alkışlamak değil sadece.Kimsenin kişiliğine şahsiyetine kötü laf etmek istediğim gibi eleştiririm takımı istediğim gibi de yüceltirim.Bu benim takımım ve o takımda yer alan hiç bir kimse benim takımımdan üstün değildir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Taraftarlık ne demişsin de ıslıklamakla alkışlamakla taraftarlık olunmuyor ? O zaman kimse taraftar olmasın,takımlar kendi aralarında oynasınlar sende buraya yorum yapma Fenerbahçe hakkında çünkü taraftar sadece ıslıklamak ve alkışlamak için vardır değil mi

Taraftarlık,yer ve zaman fark etmeden renklerine sahip çıkabilmek,takımla birlikte ağlayıp takımla birlikte gülmektir.Yeri geldiğin de sesi kısılana kadar bağırmak kimi zaman bağlı olduğun renkler için hayatını tehlikeye atmaktır.Islıklamak,alkışlamak değil sadece.Kimsenin kişiliğine şahsiyetine kötü laf etmek istediğim gibi eleştiririm takımı istediğim gibi de yüceltirim.Bu benim takımım ve o takımda yer alan hiç bir kimse benim takımımdan üstün değildir
    benim yazdıklarımdan onu anlamışsın ya bravo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla maç başlığı bile Aykut-Alex muharebe savaşına dönmüş. Sonuna kadar Alex arkadaş. Bu adam değil miydi Avrupa'da en çok gol atan oyuncumuz, Ligde gol kralı olan, asist kralı olan efsanemiz. Düzinelerce gol attı, bir çok maçı ipten aldı. Böyle bir anda silemezsiniz. Dünya bile 6 günde yaratılmış. Eğer kadroda düşünmüyorsanız herşeyin bir adabı usulü vardır. Olay Alex'in oynayıp oynamamasından çok ona yapılan saygısızlıktır. Ona yapılan saygısızlığın arkasında ne var, ne amaç ne maksad var o önemlidir. Bu olayında performans yaşlılık gibi şeylerden olduğunu sanmıyorum. Heykelini diktiğin adamı 3 paralık edemezsin. Eğer Alex bu şekilde linç edilirse taraftarda hesabını sorar bunun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sen mi Fernandes mi demişler Alex'e

Oda : Fernandes demiş...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sen mi Fernandes mi demişler Alex'e

Oda : Fernandes demiş...
    Alex'in bu tür sorulara bi kez 'ben' dediğini görmedim. Yanlış anlamayan ikisi farklı oyuncular zaten karşılaştırılması mantıksız da Alex'e sen mi ?Hüseyin Çimşir mi desen Hüseyin der.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alex'e bi kere sen mi ben mi diye sormuştum cevap vermedi

Mesaj Yetkileri