1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

@egowich
    Aykut Kocaman Fenerbahçe camiası büyük oranda da yönetimindeki Fatih Terim kompleksidir.
    Onlardan çıkıyor bizim niye efsane hocamız olmasın mantığı hakim.
    Ayrıca Aziz Yıldırım tarafından her dediği yerine getirelecek sorgulanmayacak bir isim, Aziz Yıldırım bu yüzden tutuyor onu görevde.
    Zico'nun yardımcısı Ali Yıldırım'ı soyunma odasına almadı adamın bileti kesildi sene sonunda.
    Bir kısım taraftarda efsanemiz çok iyi insan çok iyi Fenerbahçe li adam gibi adam diyerek Aykut Kocaman'ı destekliyor.
    Bunlar Fenerbahçe antrenörü olmaya yeter vasıflar değil ne yazık ki.
    Bende Aykut Kocaman istifa etmezse küfür ıslık ve çirkin olaylarla ile ayrılacağını düşünüyorum, en geç 1 sene içinde gerçekleşecek bu ayrılık.
    Aziz Yıldırım bu kadar arkasında durmaya devam ederse o da koltuğundan olur, ki kendisi zaten gerileme dönemi içinde başarı durumu artık sorgulanmaya başladı.( ben geçen sene bireysel olarak elimden geldiğince destek oldum taraftar olarak arksındaydık adliye silivri cağlayan metris aziz yıldırım mualifi değilim)
    Galatasaray'ın olası bir başarılı 2 yıl geçirmesi halinde bu sesler daha da artacak.

Değindiğin noktalar çok doğru ancak bence Aragones çok büyük bir hata idi yaşı ve heycanını kaybetmiş olması sebebiyle.
    Şimdi Aragones dedin diye Aykut hocayı savunanlar sen Aragonesi mi beğeniyorsun sana o layık o zaman şöyleydi ne kadar kötü hocaydı böyleydi gibi şeylerle gelcekler.
    Nedense yazıların tümünü okumaktansa cımbızla çekip cevap veriyorlar.
    Aykut hocayı eleştirdikçe Alex konusunda napcaktı burası Fenerbahçe kimse büyük değil falana döküyolar işi.Oysa Alex konusu sorunların çok ufak bir bölümü, ki bu konuda haklı da olabilir her ne kadar kendisinin sebebiyet verdiğini düşünsem de.

Adamın yaptığı hatalar verdiği kararlar candan bezdirdi artık yazmaktan bıktım.Oyun anlayışı, oyuncu tercihleri, kenardaki negatif enerjisi, oyuncu ilişkileri, yıldızları yönetememesi, sabit fikirliliği vs..
    Kredisinden gün be gün yiyor..
    Kendisinin en büyük destekçisi Galatasaray taraftarı aslında, günlük hayatta hangi Galatasaray'lı ile konuşsam Aykut hoca nın uzun yıllar başımızda kalması için dua ediyor.
    Vahameti açıklamaya yeter de artar bile.
    Last edited by GebzeLi1907 : 01.Eylül.2012 at 21:04

Mesaj Yetkileri