-
Oynatsa suç ki manevi oğlu denebilecek kadar eleştirilir, oynatmasa yine suç.
Doğrudur ya da yanlıştır, bir şeyler deniyor. Senelerdir benzer şekilde oynuyoruz, ne geçti elimize? Anlamadığım neden yapılan her hareketin ardında art niyet aranıyor? Eğer her yapılana olumsuz manada eleştiri hatta eleştiriden de öte hakarete veren tepkiler veriliyorsa orada art niyet vardır.
Niye taraf seçmek durumundayız, ben Aykut Kocaman senelerdir bu takımda kalmalı derken Alex'ten nefret mi etmeliyim ya da Alex nasıl kadro dışı kalır deyip Aykut Kocaman'dan niye nefret edeyim.
Ben Alex'i de seviyorum, Aykut Kocaman'ı da. Hoca istediği zaman oyuncuyu kullanabilir, istediğini deneyebilir, yarın Salih oynar belki ama biz çıkarız niye Cristian'ı oynatmıyor deriz oysa ki 2 hafta önce Salih neden alındı oynamayacaksa demişizdir.
Yanlışlar eleştirilir, hadler aşılmadıkça ama bir insanın her hareketi de yanlış olamaz. Hoca gitsin diye takımın kötü sonuç almasını istemek hiç aklımın almadığı bir şey, korkuyorum ki 17'de 16 Aykut hoca ile oldu dememek için biz şike yaptık deme seviyesine de gelecek bu zihniyet, yakındır.
Ha maça gelirsek, Kuyt kanada hapsedilmezse atacağı gol ya da goller olacaktır ve bu sebeple kazanırız.
Mesaj Yetkileri