Karabük çok açık oynuyor.Beşiktaş ikinci yarı 6-7 yapabilir.Quaresma olsa şu maçta valla Fernandes ile döktürürlerdi.
Karabük bu oyunla düşmeye oynar gibi.Vasatlar.
Karabük çok açık oynuyor.Beşiktaş ikinci yarı 6-7 yapabilir.Quaresma olsa şu maçta valla Fernandes ile döktürürlerdi.
Karabük bu oyunla düşmeye oynar gibi.Vasatlar.
ahh Olcay 4 olacakti
Lua Lua' yı halısahaya çağırmam net.
Football is simple,but Football Manager is not
Maçın başında bulduğumuz gol ve Karabük'ün defansa gömülüp dirençli bir oyun sergilememesi nedeniyle rahat bir maç oldu bizim için.İlk galibiyetimizi aldık.Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu.İnşallah devamı gelir.
So what?
Saike
Eh işte çok iyi değildik ancak Batuhan çok istekliydi, hava toplarını çok iyi indirdi ve yönetti.
5-0 maç skoruna 2 tl basmıştım 100 ganyanı vardı ama olmadı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hazır olmadığımız şu günlerde önemli olan fazla puan kaybetmemek. Ancak takım gerçekten takım olmaya başladı, herkes çok iyiydi. Daha da iyiye gideceğimize inanıyorum. Tebrikler Kartalım.
Canım FEDA olsun sana !
Tarihin 1.9 olduğu günde skorun 0-3 olması kaçınılmazdı
1903.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
BJK cok iyi oynadi, karabuk kotuydu ondan mi bilemem ama hakkini vermek lazim. gecen hafta da galatasarayi elinden kacirdi. ligin en formda ekibi. yakinda macimiz olmadigi icin seviniyorum
bu arada FM13 ciktiginda BJK ile kariyer yapma istegi uyandi bende, cok genc ve dinamik bir takim. kadrosu da cok renkli bana gore. umarim BJKliler de kadrolarindan memnundurlar. aybaba kanat ve forvet istemis, bence hakli. nokta transferler olur, holosko gecen hafta butun gucunu kullanmis sanirim. bu aksam sahada yoktu. onun yerine bi kanat oyuncusu alinir bir de chamakh falan gelirse tadindan yenmez.![]()
Baştan sona çok iyi bir Beşiktaş izledim dün gece. Shelton'un kaçırdığı gol kırılma anı oldu gibi görünse de, bunun dışında çok net bir pozisyon yaşamadık kalemizde. Eğer golü biraz daha fazla düşünüp 2. yarıda net bazı pozisyonları harcamasaydık tarihi farka da gidebilirdi skor.
Forvet hattında, Almeida ve Pektemek'in yokluğunda Batuhan'ı beğendim. İlk golde rakip defansı bozup 3. golün de asistini yaparak 2 golde katkı sağladı takıma. Bir tane de kendisi atabilirdi; ama olmadı.
Fernandes ise, bildiğimiz Fernandes'ti her zamanki gibi.
Özetle, tüm takım iyiydi dün.Tebrikler Beşiktaş'ım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Zaten adam ben mi diyecek.Düşünsenize itici olur öyle zaten.Kim ben der ki karakterli oyuncuların?
Alex valla en iyisini yapıyorFernandes'i doğru demiş orası ayrı...
İstanbul'a geldim bugün dolayısıyla gece izleyemedim maçı Özeti izledim. Çok önemli bir galibiyet olud bizim için. Umarım Elazığ ile çıkışı sürdürürüz.
FM Gazetesi
Kardemir Karabükspor'un daha 3.haftadan düşme sinyalleri vermeye başladığı bir maç oldu. Takımın hiçbir oyuncusunun lige hazır olmadığı ve acilen forvete ihtiyacının olduğu anlaşıldı. Michael Skibbe yanlış sularda yüzmeye devam ediyor. Bülent Korkmaz'ı gönderenler utansın ne diyelim.
Yaslanmis bir Alex ve Fernandes konusunda tabiki Fernandes fakat Eski Alex ve Fernandes kafa kafaya bence
Bence eski Alex ile şu anki Fernandes'i karşılaştırsak Alex daha öndedir kesinlikle![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
'naber lan guti' den sonra bu daha da cok guldurdu. batuhan cok renkli adam, kendi dunyasinda yasiyor bu cocuk
necipin bakislar cok iyimis ama gercekten, herseyi ortaya koyuyor![]()
Egonu yiyim senin çocuk!
ne pas verdi amabeckham gibi mübarek adrese teslim...