Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Sivasspor kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
İlk yarı Fenerbahçe,ikinci yarı Sivas goller bulup maçı alabilirdi.Ancak genel olarak maçın hakkı beraberlikti.Sivas ikinci yarı zaman zaman çok bunalttı Fenerbahçe'yi.O anlarda daha güçlü olabilseler gol bulabilirlerdi.
Atıf'ı ben beğenmedim.Her topu ayağına dolaştırdı.Güçsüz gözüktü.Ama yinede Sivas için iyi bir transfer olmuş.Belli bir yeteneği var.Grosicki 11 çıksa daha etkili olabilirdi.
Eneramo,Egemen ve Yobo'yu baya zorladı.Adam baya güçlü.Maçın adamıydı bana göre.Stoper Erhan'da baya iyiydi.
Fenerbahçe'de Hasan Ali zaman zaman baya etkili geldi.Ancak bazı pozisyonları kötü kullandı.Genel olarak iyiydi.Fenerbahçe'de maçın adamı ise Yobo'ydu.Çok top kesti.Bekir olsa bugün Sivas gol bulurdu.Yobo gelir gelmez defansı topladı.Ligimiz için üst düzey bir stoper.
Salih ise çok zorda kalmadıkça Aykut Kocaman onu kullanmaz.Maç öncesi gençleri yeri gelcek 18'e girecek,yeri gelicek kadroda olmuyacaklar,yeri gelicek 5 dakika oynacaklar gibisinden şeyler söyledi hatırladığım kadarıyla.Salih'i,Aykut Kocaman şu orta sahalar varken oynatmıyorsa dahada oynatmaz.Selçuk'tan ne kadar kötü oynayabilirki?Bunu sorsun basın mensupları merak ediyorum cevabı ne olacak.
Son olarak bu oyun düzeniyle ve orta saha ile Fenerbahçe ligi kaldıramaz.Orta sahası çok çabuk geçiliyor.Kuyt,Sow ve Alex gibi bireysel oyuncular maçtan düşerse onları toplayacak bir orta saha yok.Onlar ayakta kalırsa ancak etkili olurlar.Mesela bugün Kuyt etkisizdi.Çok çabaladı ancak asıl mevkisinde olmayınca ancak bu kadar yapabiliyor.
Mesaj Yetkileri