Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 80.00%
  • Berabere biter

4 11.43%
  • Bursaspor kazanır

3 8.57%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 171 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor | STSL 3.Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

omer dokunmasa amrabat ile 4-2 olcakti.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Medya şunu bilmiyor Burak'ın ne kadar üstüne giderseniz gidin daha çok motive oluyor.

Attığı golden sonra yaptığı sus işareti de çok anlamlı
    Ben ona Burak'ın mevcut durumu ile alakalı başka birşeyle adlandırıyorum ama neyse burda söylemiyim tabii bu sadece Burak için geçerli..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence Süper Ligde oynayan 40'lı golü geçen Burak Yılmaz önündeki adama pas verebilse Amrabat atacaktı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hamit napıyo öyle ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bitsin şu maç, ızdırap oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

muslera çok şanssız başladı seneye

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dany"yi begenmeyen ataizler nerde cok kritik hamleler yapiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hamit 10. top kaybını yaptı sanırım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu arada şimdi dikkat ettim dany önce kontrayı kesip topu taca gönderdi sonra kaleye giden topu kafayla çıkardı hamitin hata yapıpta kontra yediğimiz pozisyonda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hamit kafa atmayı dahil beceremiyo nedir ya bu

edit :

ohh bitti 3-2 yendik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahmin ettiğimden zor bir maç oldu, tek artımız mücadele ediyor oluşumuz. Bu şans her daim yanımızda olmaz, 3 puan güzel ama çok gol yiyoruz geçen seneye göre.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hamit açık ara takımın en kötüsü tamam gerçek Hamit bu değil ama ne zaman kendine gelecek ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

çok gol yiyoruz 2 golude duran toplardan yedik nese kazanmasini bildik su duran toplara iyi çalisirsak is yapariz. hamit 45" dakkalik oyuncu su an 2.ci yari yine cok kotuydu melo duzelmis gibi. amrabat"da baya iyiydi su adama pas atsalar daha iyi seyler olcak.ek olarak dany cok iyiydi bugun cok iyi hamleler yapti.

Savunma evlere şenlik... Yanlışsam düzeltin 3 golünde yaratıcısı Bursaspor savunması. Bir asist Hakan'dan, bir gol Musa'dan, diğeri Ömer-İbrahim ortak çalışması, kim açtı görmedim, sinirden kapattım maçı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ne zaman gelecek değil gelebilecek mi?
    adam semih gibi daimi yedeğe dönmeye başlamıştı oynadığı takımlarda böyle birşey olacağı belliydi hamiti alarak büyük kumar oynadık umarım batmayız

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar maçı izleyemedim Dany'in yanında kim görev aldı bugün ve nasıldı ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dany ne kadar iyi olduğunu bi kez daha gösterdi ama ben oynanan oyundan çokta memnun değilim hiç sakin değiliz mesela Hamit hiç hazır görünmüyor önümüzdeki maçlarda 11 başlamamalı zamana ihtiyacı var...Amrabat ondan daha hazır gibi o oynayabilir...Duran toplardan gol de attık gol de yedik buna da bi çözüm bulması lazım Fatih hocanın...

Trabzon'lu Burak olsaydı o pozisyonda, Amrabat'a pas vermek yerine kendisi vururdu.Bencilliğini atlatması gayet iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Savunma evlere şenlik... Yanlışsam düzeltin 3 golünde yaratıcısı Bursaspor savunması. Bir asist Hakan'dan, bir gol Musa'dan, diğeri Ömer-İbrahim ortak çalışması, kim açtı görmedim, sinirden kapattım maçı.
    bizim savunmada pek farklı değil hani

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tahmin ettiğimden zor bir maç oldu, tek artımız mücadele ediyor oluşumuz. Bu şans her daim yanımızda olmaz, 3 puan güzel ama çok gol yiyoruz geçen seneye göre.
    Geçen sene 3 haftada 4 gol bu sene 6 gol çok büyük fark yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben mi takıntı yapıyorum acaba bu kadar gol yememiz hiç hoşuma gitmiyor galibiyete bile sevinemedim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Geçen sene 3 haftada 4 gol bu sene 6 gol çok büyük fark yok.
    Oraya ekleme yapmak lazım, çok kolay gol yiyoruz demek istedim aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok gol yiyoruz demek haksızlık olur takıma.Tek bir sorun var o da duran top.Gelelim ilk maça.Alex'in attığı gol duran top.Kasımpaşa maçı yediğimiz gol duran top.Beşiktaş maçı kendi kalemize attığımız gol duran top.Gelelim bu maça yediğimiz iki gol duran top.Takımın duran top haricinde bir problemi olduğunu düşünmüyorum.Defansımız gayet iyi.Dany de çok iyiydi bugün.Duran top sorununu çözdüğümüz takdirde yediğimiz gol sayısı çok azalacaktır.Hamit ikinci yarı kötüydü özellikle sonlara doğru iyice batırdı.Haftaya hem Amrabat'ın hem Burak'ın ilk 11 oynayacağını düşünüyorum.Emre'den çok daha iyi bence Amrabat.Emre'nin yaptığı hareketler itici geliyor.Tamam iyi kullanıyor topu ama fazla tribüne oynuyor.Umut da gol haricinde pek iyi değildi bugün.Haftaya büyük ihtimalle Burak-Umut ikilisini görürüz ama ilerleyen haftalar üç oyuncu da ilk 11 oynar zaman zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Oraya ekleme yapmak lazım, çok kolay gol yiyoruz demek istedim aslında.
    Anladım...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arenada yediğimiz 3 golde duran toptan geldi Beşiktaş maçında da savunma hatalarından yedik çok ofansif oynuyoruz ondan normal gibi ama savunma kendine çeki düzen vermeli transfer yapılırsa güzel olabilir zaten bu 11'de 5 yabancı vardı Semih'i ligde de kesebiliriz transfer yapılırsa...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    5 golu neredeyse biz attık. 3nu rakibe armağan ettik. Takımda çok bireysel hata yapıyoruz. Bu hataları kimse affetmez. G.Sarayı tebrik ederim. Takım olarak çok şansızdık. Değişiklikler geç yapıldı. Defansa transfer şart. Bellueschi hiç birşey yapamadı. İlk maçı ama sestakla olmaz. umarım en ksıa zamanda oraya alışır. Murat Yıldırımı aldık 5 maç sonra daha yeni oyuna giriyor.
    bu bireysel hata olayı Türk futbolunun en büyük sorunu ligimizdeki golleri izleyin (şuana kadar atılan) ya duran top yada bireysel hatalardan gelen saçma sapan goller böyle organize bi gol çok azdır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor 3 golde de kendi ayağına sıktı : )
    Galatasaray'ın her maçı gol yiyerek geçirmesi hayralamet değil. Golün nereden geldiği önemli değil, "Duran toptan yiyoruz yoksa sorun yok" demek olmaz. Gol goldür ve her zaman telafisini getirmek ve karşılamak kolay olmayabilir. Türkiye'de yediğiniz hatalı ve basit golleri telafi etmede daha az sorun yaşarsınız ama Avrupa arenasında bu kolay olmayacaktır. Avrupa kupalarında yediğimiz basit golleri ve erken havluları gördükçe büyük takımların bu zaaflarını aşmamalarını hayretle karşılıyorum. Umarım Galatasaray Şampiyonlar Ligi başlayana kadar bu problemi en kısa sürede çözer. Ligin bir önemi yok, formalar zaten her sene bir büyüğü şampiyon yapıyor, şu Avrupa'da mart ayını 1-2 takımla görelim artık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'de defans hatalarından mutsuz.Geçen sene yediğimiz golün 4te birini yedik dedi.Gerçekten öyle.Bir şeyleri yanlış yapıyoruz defansta.Yan top zaafiyeti belirdi.Muslera'da yan top zaafiyeti çok var.Açılmıyor çoğu pozisyonda.Bunu mutlaka çözmemiz gerekiyor.Şampiyonlar liginde çok iş açar başımıza.Ne zaman yan top olsa gol olucakmış gibi hissediyorum.

Maç için ise zorlansakda 3 puan almak önemli.Burak ve Amrabat bu takımın as oyuncuları olmalı.Özellikle Burak girdikten sonra takıma çok hareket getirdi.Amrabat'ta hareketliydi.İstek ve arzu var adamda.Alıştıkça çok katkısı olucaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ahmet Çakar: Süper Kupa finali dahil Galatasaray hakemler tarafından destekleniyor

Sinan Engin: Hakemler Galatasaray'a eyyam yapıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany'i unuttum takımın en iyilerindendi.Çok hızlı ve çevik.Çok büyük kazanç oldu Dany.Yeni gelicek stoper ile şampiyonlar liginde onu kullanmalıyız.

Hamit ilk yarı biraz iyi gibiydi ancak ikinci yarı saçmaladı resmen.Bir tane olumlu pası ve hareketi yok.Çok güçsüz gözüktü.Valla ya adam gibi oynar yada Engin gelince onu keser.Yada o gelmeden Amrabat ve Çolak oynar kanatlarda.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri