Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Sivasspor kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
Transferden sonra da(eğer olursa) bu takım kötü oynarsa Aykut Kocaman hiçbir şekilde savunulamaz savunulmamalı.Gözümüz var görüyoruz yeter artık.Fazla birşeyler söylemek istemiyordum yazmayacaktım ama susulacak gibi degil.Fenerbahce maçlarından önce heyecan olurdu eskiden artık hiçbir heyecan yok galibiyet beklemiyorum maçlardan önce sadece bugun nasıl bir aksiyon yasıycaz heyecanı oluyor.
Bu takım neden 70. dakikadan önce degisiklige gitmiyor anlamıyorum.Aykut Kocaman özellikle saati tam 70. dakikayı gösterince degisiklik yapıyor sanırım.Oyunun gidisatının önemi yok yani.Aziz Yıldırım hem kimse Fenerbahce'den büyük degildir herkes gider Fenerbahce kalır diyor hem de teknik direktöre açık çek veriyor bizim evladımızdır sahip çıkacagız bilmem ne.Bu adam bizim takımımızda 3 senedir bulunuyor ama hala bir sistem oturtamadı.
Sow gibi kaliteli bir forvet kanat oynuyor berbat bir Alex sahadayken Stoch 70te oyuna dahil oluyor.Hata üstüne hata.Takımdan bıktırdı yemin ediyorum izleyesim gelmiyor.Birde üstüne bekledigimden iyi oynadı filan demis bizimle ya dalga geciyor yada bu kadar düsük seviyede bir adam.Bizim camiamızın çocuguysa bu camianın ne kadar büyük oldugunu ve bu futbolun Fenerbahce icin bırak beklenilenden iyi olmayı berbat oldugunu bilmesi lazım.Efsane filan bakmam bu saatten sonra teknik direktörlük ayrı bir iş gönülle olacak bir iş degil.Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör degil gayet acık.Elbet hemen kovulsun demiyoruz sezon basında , ama en kısa sürede takımdan ayrılmasını istiyorum.Anadolu takımlarının dalga gectigi degil eski korkulan Fenerbahçe'nin dönmesini istiyorum.
Mesaj Yetkileri