sil hocam onları prim verme şu tiplere
sil hocam onları prim verme şu tiplere
Hamit çok kötü oynuyor. Hiç bir olumlu hareketi yok. Bu adamı begenenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Attıgımız golde bile Burak'a attıgı pas saçmasapandı. Adam zar zor kontrol etti zor vurdu. Şansın yardımı ile gol oldu. Sacmasapan top kayıpları sacmasapan şeyler yapıyor Hamit. Sağ kanatta oynadıgını unutuyor sürekli merkeze iniyor bu takımın dengesini tamamen bozuyor. Hamit forvetin arkasında cok dolanıyor ve etkisiz o bölgede. Orada Selçuk olmalı. Selcuk'un arkasını Hamit doldurmalı. Yeteneksiz bir oyuncu benim gözümde Hamit. Sabredelim diyoruz da maçlar giderse sabredilecek bir şey kalmaz. Mümkünse sağ bekte oynasın. Daha az hata yapar..
Emre ve Amrabat olsa ya bu takımın kanatları. Cok daha iyi olur. Ayrıca ilk yarıları Burak'la ikinci yarıları Elmander ile oynamak daha akıllıca olacaktır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu maçta ne vardı hakemlik ?
Galatasaray bir şekilde gol atıyor ama savunması hala kötü. Özellikle duran toplar çok tehlikeli oluyor. Bursaspor'da yorgun ve moral bozukluğu olmasına karşın iyi mücadele etti. Yedikleri gollerde ise çok basit hatalar vardı.
Canım FEDA olsun sana !
Daha maçları tam 90 dakika izleyemedim ama özetleri izlediğim kadarı ile topu ıskalama rekoru kırmışız 3 haftada.Basit hatalarda bir başka.Melo ile Hamit kendilerine gelirlerse daha rahat maçlar çıkarabiliriz.Umut-Burak ile başlarsak belki daha yararlı olur.
Tebrikler Galatasarayım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamit'e bende cok kizdim ama hemen yakip yikmayin.hamit'e simdi kostek olmaz hic kimseye yarar saglamaz.
Az önce geldim eve. Maça öncesi Mustafa abi (Vieri) ile buluşacaktık fakat ben erken gittim, o geç kaldı derken buluşamadık. Maç sonu buluşuruz diye konuştuk ama aklımdan tamamen çıktı arabadayken aklıma geldi kusura bakma abi
Tribünler neredeyse fulldü. 55 binlik stadın 45-50 bini rahat dolmuştur. Zaten kombineliler kaçırmıyorlar maçlarıTribün açısından bazen aynı tezahuratı 30 dk boyunca yapsakta yinede iyiydi
Maça gelirsek yorum yapamayacağım çünkü maçı izleyemedimAma gördüğüm kısımlarda Hamit'e çok kızdım. Yahu sen Real Madrid'de top oynamış adamsın. Bu ne hal ? Takıma alışamadı felanla alakası yok. Adam tek başına top sürmeyi bilmiyorsa işi yok bu takımda. Karadelik gibi adam. Ona gelen top kayboluyor.
Bunu ne için demiştin abi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tek Galatasaray taraftarı ultrAslan mı Cihan![]()
Hakikaten Burak sinir bozuyor o tavrıyla. Biri anlatsın ihtiyacımızın olmadığını.
Atsın arkadaş atsın ne haram mı ? Hakemde görsün versin kırmızıyı her maç ala ala.
Hamit dünkü maçta kötüydü ama çokta kötü değildi. Bence birkaç maç sonra daha iyi oynayacaktır. Bu arada Coşkun kardeşimiz ceza sahası içinde Ömerin yerde kaldığı pozisyonu koymuş. Ne demek istediği gayet açık ama onu bi geçiceksin. O pozisyonun penaltı ile alakası bile yok. Hee... dersen ki Batallanın GS'nin sağ köşe gönderinin orda Semihten kaptığı topta faul yok o zaman sana katılırım ki Batalla devam etse gol bile olabilirdi. Biraz objektif olup konuşulması gerekeni konuşmalısınız bence...Ayrıca hakemin birçok pozisyonda GS lehine düdük çaldığı gerçeğinide es geçmemek lazım.
Teessüf ve saygılarımla...