Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 80.00%
  • Berabere biter

4 11.43%
  • Bursaspor kazanır

3 8.57%
1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor | STSL 3.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Az önce geldim eve. Maça öncesi Mustafa abi (Vieri) ile buluşacaktık fakat ben erken gittim, o geç kaldı derken buluşamadık. Maç sonu buluşuruz diye konuştuk ama aklımdan tamamen çıktı arabadayken aklıma geldi kusura bakma abi

Tribünler neredeyse fulldü. 55 binlik stadın 45-50 bini rahat dolmuştur. Zaten kombineliler kaçırmıyorlar maçları Tribün açısından bazen aynı tezahuratı 30 dk boyunca yapsakta yinede iyiydi

Maça gelirsek yorum yapamayacağım çünkü maçı izleyemedim Ama gördüğüm kısımlarda Hamit'e çok kızdım. Yahu sen Real Madrid'de top oynamış adamsın. Bu ne hal ? Takıma alışamadı felanla alakası yok. Adam tek başına top sürmeyi bilmiyorsa işi yok bu takımda. Karadelik gibi adam. Ona gelen top kayboluyor.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Taraftar dalga geçmeye devam etsin tribünde..
    Bunu ne için demiştin abi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bunu ne için demiştin abi ?
    3-1 olunca maç bitmiş gibi lay lay lom havasına geçildi, ____ mu tezahüratı yapıldı, rakip küçümsendi. Doğru bulmuyorum.
    Last edited by Nedvedmania : 03.Eylül.2012 at 02:16 Reason: Kural 6 :)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    3-1 olunca maç bitmiş gibi lay lay lom havasına geçildi, ____ mu tezahüratı yapıldı, rakip küçümsendi. Doğru bulmuyorum.
    O tezahuratı 3-1 ken karşı tribün yaptı. Yani deplasmana yakın olan taraf (ultrAslan değil). Biz katılmadık zaten o tezahurata. Ama maç bitmek üzereyken yapıldı toplu bir şekilde. O zaman da yendiğimiz garanti gibiydi artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri