Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 80.00%
  • Berabere biter

4 11.43%
  • Bursaspor kazanır

3 8.57%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 171 arası toplam 171 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor | STSL 3.Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sil hocam onları prim verme şu tiplere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit çok kötü oynuyor. Hiç bir olumlu hareketi yok. Bu adamı begenenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Attıgımız golde bile Burak'a attıgı pas saçmasapandı. Adam zar zor kontrol etti zor vurdu. Şansın yardımı ile gol oldu. Sacmasapan top kayıpları sacmasapan şeyler yapıyor Hamit. Sağ kanatta oynadıgını unutuyor sürekli merkeze iniyor bu takımın dengesini tamamen bozuyor. Hamit forvetin arkasında cok dolanıyor ve etkisiz o bölgede. Orada Selçuk olmalı. Selcuk'un arkasını Hamit doldurmalı. Yeteneksiz bir oyuncu benim gözümde Hamit. Sabredelim diyoruz da maçlar giderse sabredilecek bir şey kalmaz. Mümkünse sağ bekte oynasın. Daha az hata yapar..

Emre ve Amrabat olsa ya bu takımın kanatları. Cok daha iyi olur. Ayrıca ilk yarıları Burak'la ikinci yarıları Elmander ile oynamak daha akıllıca olacaktır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maçta ne vardı hakemlik ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    karamboldeki pozisyon bence penaltıydı. Melo'nun Ömer Erdoğan'a yaptığı.
    Alttaki resme göre öyle gözüküyor da, karambolde nasıl gördünüz onu. Tebrik ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bir şekilde gol atıyor ama savunması hala kötü. Özellikle duran toplar çok tehlikeli oluyor. Bursaspor'da yorgun ve moral bozukluğu olmasına karşın iyi mücadele etti. Yedikleri gollerde ise çok basit hatalar vardı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Daha maçları tam 90 dakika izleyemedim ama özetleri izlediğim kadarı ile topu ıskalama rekoru kırmışız 3 haftada.Basit hatalarda bir başka.Melo ile Hamit kendilerine gelirlerse daha rahat maçlar çıkarabiliriz.Umut-Burak ile başlarsak belki daha yararlı olur.

Tebrikler Galatasarayım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit'e bende cok kizdim ama hemen yakip yikmayin.hamit'e simdi kostek olmaz hic kimseye yarar saglamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Hamit'e bende cok kizdim ama hemen yakip yikmayin.hamit'e simdi kostek olmaz hic kimseye yarar saglamaz.
    Bir Beşiktaş'lı olarak katılıyorum. Hamit'in zamana ve bol bol maça ihtiyacı var. Eski formuna yakında kavuşacaktır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Az önce geldim eve. Maça öncesi Mustafa abi (Vieri) ile buluşacaktık fakat ben erken gittim, o geç kaldı derken buluşamadık. Maç sonu buluşuruz diye konuştuk ama aklımdan tamamen çıktı arabadayken aklıma geldi kusura bakma abi

Tribünler neredeyse fulldü. 55 binlik stadın 45-50 bini rahat dolmuştur. Zaten kombineliler kaçırmıyorlar maçları Tribün açısından bazen aynı tezahuratı 30 dk boyunca yapsakta yinede iyiydi

Maça gelirsek yorum yapamayacağım çünkü maçı izleyemedim Ama gördüğüm kısımlarda Hamit'e çok kızdım. Yahu sen Real Madrid'de top oynamış adamsın. Bu ne hal ? Takıma alışamadı felanla alakası yok. Adam tek başına top sürmeyi bilmiyorsa işi yok bu takımda. Karadelik gibi adam. Ona gelen top kayboluyor.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Taraftar dalga geçmeye devam etsin tribünde..
    Bunu ne için demiştin abi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bunu ne için demiştin abi ?
    3-1 olunca maç bitmiş gibi lay lay lom havasına geçildi, ____ mu tezahüratı yapıldı, rakip küçümsendi. Doğru bulmuyorum.
    Last edited by Nedvedmania : 03.Eylül.2012 at 02:16 Reason: Kural 6 :)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    3-1 olunca maç bitmiş gibi lay lay lom havasına geçildi, ____ mu tezahüratı yapıldı, rakip küçümsendi. Doğru bulmuyorum.
    O tezahuratı 3-1 ken karşı tribün yaptı. Yani deplasmana yakın olan taraf (ultrAslan değil). Biz katılmadık zaten o tezahurata. Ama maç bitmek üzereyken yapıldı toplu bir şekilde. O zaman da yendiğimiz garanti gibiydi artık.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek Galatasaray taraftarı ultrAslan mı Cihan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Tek Galatasaray taraftarı ultrAslan mı Cihan
    Ben öyle birşey mi dedim Olayı ultrAslan'dan çekmek için açıkladım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben öyle birşey mi dedim Olayı ultrAslan'dan çekmek için açıkladım
    Öyle birşey demediğini biliyorum ama ultrAslan mevzusuna tekrar girmeyeceğim. Uzun sürüyor baya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Öyle birşey demediğini biliyorum ama ultrAslan mevzusuna tekrar girmeyeceğim. Uzun sürüyor baya
    Hiç gerennk yok

Bu arada Burak yine bi ara kendini attı sinir oldum. Özette yok pozisyon sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu arada Burak yine bi ara kendini attı sinir oldum. Özette yok pozisyon sanırım.
    Onu bende gördüm Trt'nin verdiği özette olması lazım o pozisyonun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakikaten Burak sinir bozuyor o tavrıyla. Biri anlatsın ihtiyacımızın olmadığını.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Atsın arkadaş atsın ne haram mı ? Hakemde görsün versin kırmızıyı her maç ala ala.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Hamit dünkü maçta kötüydü ama çokta kötü değildi. Bence birkaç maç sonra daha iyi oynayacaktır. Bu arada Coşkun kardeşimiz ceza sahası içinde Ömerin yerde kaldığı pozisyonu koymuş. Ne demek istediği gayet açık ama onu bi geçiceksin. O pozisyonun penaltı ile alakası bile yok. Hee... dersen ki Batallanın GS'nin sağ köşe gönderinin orda Semihten kaptığı topta faul yok o zaman sana katılırım ki Batalla devam etse gol bile olabilirdi. Biraz objektif olup konuşulması gerekeni konuşmalısınız bence...Ayrıca hakemin birçok pozisyonda GS lehine düdük çaldığı gerçeğinide es geçmemek lazım.

Teessüf ve saygılarımla...

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Hamit dünkü maçta kötüydü ama çokta kötü değildi. Bence birkaç maç sonra daha iyi oynayacaktır. Bu arada Coşkun kardeşimiz ceza sahası içinde Ömerin yerde kaldığı pozisyonu koymuş. Ne demek istediği gayet açık ama onu bi geçiceksin. O pozisyonun penaltı ile alakası bile yok. Hee... dersen ki Batallanın GS'nin sağ köşe gönderinin orda Semihten kaptığı topta faul yok o zaman sana katılırım ki Batalla devam etse gol bile olabilirdi. Biraz objektif olup konuşulması gerekeni konuşmalısınız bence...Ayrıca hakemin birçok pozisyonda GS lehine düdük çaldığı gerçeğinide es geçmemek lazım.

Teessüf ve saygılarımla...
    Hamit'in daha iyi oynayacağına inanıyorsanız böyle bir şey olmayacak, bu hayali unutun bence, çok boş bir transferdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Atsın arkadaş atsın ne haram mı ? Hakemde görsün versin kırmızıyı her maç ala ala.
    Hakemi "kandırmaya" ihtiyacımız yok. Kural dışı şekilde avantaj sağlamak isteyen futbolcuyu bizde istemiyoruz. Bu kadar basit.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri