Sayfa 868 / 1204 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
26,011 ile 26,040 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sonra bir Afrika Kupası girsin araya
    Afrika Kupası devre arasına geliyor, büyük bölümü. Oyuncular 2-3 maç kaçıracak bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aynen ya sol beke Arthur Boka var Fildişili aslında o gelse güzel olur 3 fildişili bi kamerunlu mis
    hepsi birden afrikali olursa tehlikeli olur bence, bir tanesi toparlayici olmali. biraz dengesiz oluyorlar malum. mesela carvalho iyi giderdi GSye, popescu ornegindeki gibi. keske onu ikna edebilselerdi. SL icin idealdi, toureden emin degilim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Necati neden gitti? Albayrak açıkladı!

Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olan Necati Ateş'in transfer ayrıntılarını Abdurrahim Albayrak anlattı.

02 Eylül 2012 Pazar - 23:28
    Sporx.com

Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olan forvet Necati Ateş'in transferi hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak bu transferi kendilerinin de istemediğini ancak Necati için bu durumun daha iyi olduğunu ifade etti.

Necati'nin Eskişehirspor'a para için gittiğinin sinyalini veren Albayrak, "Eskişehirspor başkanına selam olsun. Beni ilk aradığında 10 milyon nakit versen bile vermiyorum dedim. Çünkü Necati geçen sene bize çok büyük katkı sağladı. Onun için Necati'ye verdiğimiz sözü tutup 2 yıllık imza attık ama Halil Ünal'a 'Necati sizinle konuşmuşsa ve okey derse ben Abdurrahim Albayrak olarak Hocayla konuşurum ve transferi gerçekleştiririm' dedim. Akşam 4 buçukta oturduk 12'de bitti. Necati iyi bir para aldı. Onun da çoluğu çocuğu var onu da düşünmek durumundayız. Hoca da sağolsun izin verdi. Hiç vermek istemiyordu ama iyi de para aldı. Necati'ye her şey yakışır. Ben dedim ki, "Oğlum kulübün burası, ben sana hayatta git demem' o da bana teşkkür etti. İki taraf için de hayırlısını diyorum." sözlerini kullandı.

Abdürrahim Albayrak gibi Fatih Terim de Necati Ateş'i çok sevdiklerini ve ancak golcü futbolcunun futbol kariyeri boyunca her zaman çok az para kazandığını ifade etti.
    Geçen sezon devre arasında Antalyaspor'dan 250 bin dolar transfer ücreti ile Galatasaray'a gelmiş ve oynadığı 15 maçta attığı 8 golle şampiyonlukta önemli katkı sağlamıştı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Afrika Kupası devre arasına geliyor, büyük bölümü. Oyuncular 2-3 maç kaçıracak bu sene.
    Öyleyse iyi.Zaten o döneme kupa maçları falan da denk geliyor pek sıkıntı olmaz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Afrika Kupası artık sezon arasında olmayacak filan diyorlardı. Bir de geçen sene Afrika Kupası oldu, her allahın yılı Afrika Kupası mı var?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Afrika Kupası artık sezon arasında olmayacak filan diyorlardı. Bir de geçen sene Afrika Kupası oldu, her allahın yılı Afrika Kupası mı var?

Normalde 2 yılda bir oluyor ama bu sene de olacak sanırım.

http://tr.wikipedia.org/wiki/2013_Af...ar_Kupas%C4%B1

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ingiltere premier ligde takimlar 25 kisilik kadro veriyordu galiba sezon basi. oyle birsey hatirliyorum ben, bu kurali tam olarak bilen var mi? belki toure kadroda dusunulmuyor, o yuzden GSnin isi kolaylasabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Normalde 2 yılda bir oluyor ama bu sene de olacak sanırım.

http://tr.wikipedia.org/wiki/2013_Af...ar_Kupas%C4%B1
    elemeleri felan varsa 2senede biter

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim Ligtv ye konuşurken Avrupa elemelerinden falan bahsediyor, Şampiyonlar Liginde oynatabileceğiz diyor yeni stoper için, işaret edilen isim Chivu gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ben transferin yurt icinden olacagi kanaatindeyim veya gurbetci.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semih'in bile şu durumda Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacağı belli değilken gidip gurbetçi veya yurt içinden bir transfer yapılacağını düşünmek doğrumudur ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'in bence artık çizgisi belli. Tabii ki hatalar yapacak, belki bize maç kaybettirecek ama tecrübeye ihtiyacı var tecrübe de kattığı zaman efsane oyuncu olma yolunda büyük adım atacak. Çok olgunlaştıracak onu Şampiyonlar Ligi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Kolo Toure veya Christian Chivu'dan birinin bu gece İstanbul'a getirilmesini bekliyorum. Umarım takım adına yararlı transfer yapmayı başarırız. Yoksa mevcut savunmamız hem lig hem Avrupa maçları adına hayra alamet değil .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Semih'in bile şu durumda Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacağı belli değilken gidip gurbetçi veya yurt içinden bir transfer yapılacağını düşünmek doğrumudur ?
    Avrupada transfer sezonun bittigini dusunursek ya degeri 3 olan oyuncuya 10 verip alacaksin yada dedigim gibi mesela Omer Toprak gelirse cok yararli olur

Ek:Kolo Toure ile anlasmaya varilmis deniliyor dogruysa 10 numara transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Kolo Toure veya Christian Chivu'dan birinin bu gece İstanbul'a getirilmesini bekliyorum. Umarım takım adına yararlı transfer yapmayı başarırız. Yoksa mevcut savunmamız hem lig hem Avrupa maçları adına hayra alamet değil .
    Kazım'ın gönderilmesine ne diyorsun?

Ömer toprak tr ye gelmez.Seneye bayerne gidicek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ömer Toprak için o genç yaşta en az 7-8 m euro dan aşağısı kurtarmaz.Avrupa'da transfer sezonu bitti ama Türkiye'de bitmedi.Değeri 3 olan oyuncuyu asıl şimdi 1,5 a alırsın.Elde kalmış ne de olsa.Zaten kulüpler bu dakika dan sonra oynatacakları futbolcuyu satmazlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ömer Toprak için o genç yaşta en az 7-8 m euro dan aşağısı kurtarmaz.Avrupa'da transfer sezonu bitti ama Türkiye'de bitmedi.Değeri 3 olan oyuncuyu asıl şimdi 1,5 a alırsın.Elde kalmış ne de olsa.Zaten kulüpler bu dakika dan sonra oynatacakları futbolcuyu satmazlar.
    Elde kalmis oyuncuyu alip eski takimina karsi mi oynatacaksin.Adam mesela X takiminda kadro disi kalmis onu alip kadrona katip X takimiyla mi mucadele edeceksin.Direk gidip X takiminin as oyuncusunu alman gerekir Toure buna dahil edilemez tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Kazım'ın gönderilmesine ne diyorsun?
    Olumlu buluyorum. Form grafiği dengesiz artışlar veya azalışlar gösteren oyuncuların Galatasaray'da yeri yoktur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@pele96

Türkiye'de bitmedi dediğim dışarıdan da transfer yapabiliyoruz.Kolo Toure şu an Man City için gereksiz bir oyuncu.Galatasaray açısından da almak kolay olacaktır.Yoksa Türkiye'de kulüplerin gereksiz olarak gördüğü oyuncuyu Galatasaray'mı alacak ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

@pele96

Türkiye'de bitmedi dediğim dışarıdan da transfer yapabiliyoruz.Kolo Toure şu an Man City için gereksiz bir oyuncu.Galatasaray açısından da almak kolay olacaktır.Yoksa Türkiye'de kulüplerin gereksiz olarak gördüğü oyuncuyu Galatasaray'mı alacak ?
    Yok yanlis anladin Toure'yi ayir bu dedigimden onun gibi 3-5 oyuncu anca var mesela Man U'nun
    gereksiz bir oyuncusunu alip onlara karsi oynatacaksin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Olumlu buluyorum. Form grafiği dengesiz artışlar veya azalışlar gösteren oyuncuların Galatasaray'da yeri yoktur.
    Geçen sene en önemli oyuncunun Kazım olduğunu söylüyordun, hatta söylemenin ötesine geçmiştin merak ettim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Geçen sene en önemli oyuncunun Kazım olduğunu söylüyordun, hatta söylemenin ötesine geçmiştin merak ettim
    Kazim degisik bir oyuncu bir bakiyorsun sahada adim atmadigi yer calim atmadigi adam kalmiyor bir bakiyorsun sahada goremiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Gerçekten de Fatih Terim dönemiyle birlikte kendisinden büyük bir patlama bekliyordum. Lakin sezon başında kendisinde sürekli ısrar edilmesine rağmen bir türlü bekleneni veremedi, saçlarını boyattı ve aniden Olympiakos'a kiralandı . Şimdilerde Blackburn Rovers'ta çılgın atmaya başladı. Ne yapacağı kestirilememesi kendisini çok enteresan bir futbolcu yapıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oo zemlinskis gelmiş Bende diyorum nerden tanıdık geliyor. Avatar değişince tanıyamadım

Savunma transferi yarın ikindi vakti açıklanır bence.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

3 Vakte Kadar Bi Stoper Alıyoruz Beyler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    3 Vakte Kadar Bi Stoper Alıyoruz Beyler
    Aslinda Ujfa yerine Dany sakatlansaydi veya Semih GokhanZan iyi yedek olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Eğrisini doğrusunu düşündüğümüz zaman Kolo Toure çok yerinde bir transfer olacaktır. Emmanuel Eboue ile vatandaş olması da performansına olumlu katkılar yapacaktır. Bunun dışında Dany Nouenku'nun da gün geçtikçe takıma adapte olması savunma gücümüzü artıracaktır. Semih Kaya'nın Avrupa maçları için yeterince tecrübesinin olmaması bir handikap yaratsa da ben Fatih Terim'in kendisinden vazgeçeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yokmu Trabzonsporda eli yuzu duzgun bir stoper is en son oraya gidecek Toure olmazsa Giray var hazirda

Bence stoper adayları arasından en iyisi simon kjaer bence gelirse çok faydalı olur

Mesaj Yetkileri