Baroni'yide yollasınlar artık.
Baroni'yide yollasınlar artık.
Demek ki isteyince alınabiliyormuş.Fenerbahçe'nin tüm orta saha oyuncuları toplansa bir Meireles etmez.Aykut Kocaman yeterli görüyordu transferi düşünmüyordu zaten taraftar baskısı da olmasa bir transfer yapılmayacaktı bence.Aykut Kocaman böyle bir kadroyla iyi şeyler başaramazsa bu sezon son sezonu olur bu takımda.
Evet, mükemmel oynuyor. Kuyt ile birlikte en iyi transferimiz olarak görüyorum. İstekli sürekli ileri çıkıyor. Kanat organizasyonlarında sürekli bulunma telaşı içersinde. Dar alanda iyi paslaşmalar yapabiliyor. Umarım bu futbolcumuzun önü Santos ve ya Ziegler'le kapatılmaz. Çok şey kaybederiz. Kaldı ki; bir yabancı daha kadro seçimini zora sokacak.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Yeni tezahüratımız beni kes kendini kes Raul Meireles'mişSözleşme imzalansa da bir an önce Uefa'ya bildirilse.Bugün son gün
Meireles iyi transfer, keşke daha önce gerçekleşseydi ama daha hiç bir şey için geç değil. Umarım en kısa sürede kadroya adapte olur.
Hasan Ali konusuna gelecek olursak Ziegler ile kıyaslanmayacak derecede iyi bir oyuncu. İleri hattaki oyuncular biraz dikkatli olsa şuana kadar takımda en fazla asist yapan oyuncu olabilirdi. Ayrıyeten şuana kadar maçlarda sol kanadı tek başına idare ettiğini unutmayın. Önünde ya Krasic ya Kuyt ya da Sow oynadı. Bütün koridorda tek başına oynamasına rağmen iyi işler çıkardı. Eksikleri yok mu ? Tabi ki var. Ancak onun genç bir oyuncu olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Daha çok pişer.
...
Fenerbahçe ve taraftarı adına (aradıkları orta shayı buldukları için) sevinsemde hiç beğenmediğim bir oyuncu. Kariyerine, yeteneklerine değil ama huyuna, hareketlerine gerçekten uyuz oluyorum. O garip saç modelleri, dövmeleri falan çok itici benim gözümdeTam apaçi, Quaresma ile fink atarlar artık İstanbul gecelerinde.
Portekizli olup en sevmediğim oyuncuyu sorsalar gözüm kapalı 1-) Pepe, 2-) Meireless derim![]()
Bence kesinleşti raad olun![]()
milletle yıllardır mesele borsaya bildirmek değil formayı giydirmek diye slogan yaptık rezil olmayalım sonra![]()
Saç tipine bende uyuz oluyorum ama iyi adam işte katlanırız![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sezer Beşiktaş'a gönderiliyor
Aykut Hoca hiç şans vermedi kendisine yazık etti iyi bir oyuncuydu geldiği zaman ligin en iyilerindendi.
Bakalım Beşiktaşta nasıl bir performans gösterecek.
Birde gideceği bonservisi merak ediyorum tabi
İnşallah yanıltmaz bizleri Meireles.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Beni yak kendini yak Mamadou Niang , beni kes kendini kes Raul Meireles bestelerinden sonra Fenerbahçe'li taraftarlar Marek Hamsik'in takıma katılmasından korkuyor.
![]()
hala gorusuluyor mu, nerde kaldi aciklama. transferin olmamasindan endiselenmeye basladim.
sağlık kontrolünden geçmiş , bir saat sonra açıklanır raad ol![]()
![]()
meireles sağlık kontrolünden geçti şuan kulüp binasında, 4 yıllık sözleşme imzalayacak (Loran Varloyan - Lig TV)
cris'i kes selçuk'u kes raul meireles denmesi daha doğru olacaktır![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ntvsporda donen VTR leri gordukce ilk lig macini izlemek icin sabirsizlaniyorum. her iki ayagini da kullaniyor gorebildigim, sutlari 10 numara. zaten bildigimiz bir oyuncu, en azindan gundem de degisir bundan boyle. yoneticiler bu isi biliyor hakkaten![]()
Yazık oldu takımlarımıza. Fenerbahçe Spartak maçlarından önce getirse şuan tur atlanırdı belki, aynı şekilde bizde 3 ayda 1 forvet transferini gerçekleştirebilsek şuan turu geçmiştik. 1 yıl boyunca 40 maç oynayıp kazanılan hakların böyle heba olduğunu görmek üzücü.
NTV Spor
SON DAKİKA... FENERBAHÇE, CHEALSEA'DEN RENKLERİNE BAĞLADIĞI MEIRELES İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI.
Raul Meireles kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'li yapan sözleşmeyi imzaladı.. Hoşgeldin Meireles.
Az Sonra FBTV'de Canlı Yayında !
![]()
Last edited by Lim10 : 03.Eylül.2012 at 21:50
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Meireles bomba transfer.
son dakika bombasi olarak santos ta gelse keske.. hasan ali sakatlik vs. yasarsa canere hic güvenmiyorum ben
Meireles ile Fenerbahcenin kadrosu super oldu.Bu kadroyla kura sansida onemli fakat 2-3 takim haricinde Avrupada zorlanmaz Meirelesten once 1.tur da elenirdi yari final olabilir bu kadroyla.
Meireles çok kaliteli oyuncu ama bir Alex değil![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Harika bir kadro kurduk bu kadro Uefa'da en az çeyrek final görmeli.Uefa'nın en iyi 5-6 kadrosundan biri oldugunu düsünüyorum.
şu meireles transferini daha önce alsaydı keşke fenerbahçe süper bi transfer yaptı ama sakın selçukla filan takılmasın![]()