Sayfa 707 / 896 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
21,181 ile 21,210 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Baroni'yide yollasınlar artık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Demek ki isteyince alınabiliyormuş.Fenerbahçe'nin tüm orta saha oyuncuları toplansa bir Meireles etmez.Aykut Kocaman yeterli görüyordu transferi düşünmüyordu zaten taraftar baskısı da olmasa bir transfer yapılmayacaktı bence.Aykut Kocaman böyle bir kadroyla iyi şeyler başaramazsa bu sezon son sezonu olur bu takımda.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Umarım Santos ve ya Ziegler gelmez. Hasan Ali mükemmel oynuyor. Başka bir yabancıyı kadro kaldırmaz. Hiç olmadı Özgür var, o da olmadı Caner var diyelim. Başka bir yabancı futbolcu kadro seçiminde sıkıntıya sokacaktır.
    hasan ali mükemmel mi oynuyor? hasan ali'nin iyi oynadığı maçlar 2 hazırlık maçından ibaret. lig ve avrupa maçlarında dökülüyor. ziegler hasan ali'nin yanında roberto carlos'un gençliği kalır. kendini geliştirebilirse ne ala.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    hasan ali mükemmel mi oynuyor? hasan ali'nin iyi oynadığı maçlar 2 hazırlık maçından ibaret. lig ve avrupa maçlarında dökülüyor. ziegler hasan ali'nin yanında roberto carlos'un gençliği kalır. kendini geliştirebilirse ne ala.
    Evet, mükemmel oynuyor. Kuyt ile birlikte en iyi transferimiz olarak görüyorum. İstekli sürekli ileri çıkıyor. Kanat organizasyonlarında sürekli bulunma telaşı içersinde. Dar alanda iyi paslaşmalar yapabiliyor. Umarım bu futbolcumuzun önü Santos ve ya Ziegler'le kapatılmaz. Çok şey kaybederiz. Kaldı ki; bir yabancı daha kadro seçimini zora sokacak.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yeni tezahüratımız beni kes kendini kes Raul Meireles'miş Sözleşme imzalansa da bir an önce Uefa'ya bildirilse.Bugün son gün

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Meireles iyi transfer, keşke daha önce gerçekleşseydi ama daha hiç bir şey için geç değil. Umarım en kısa sürede kadroya adapte olur.

Hasan Ali konusuna gelecek olursak Ziegler ile kıyaslanmayacak derecede iyi bir oyuncu. İleri hattaki oyuncular biraz dikkatli olsa şuana kadar takımda en fazla asist yapan oyuncu olabilirdi. Ayrıyeten şuana kadar maçlarda sol kanadı tek başına idare ettiğini unutmayın. Önünde ya Krasic ya Kuyt ya da Sow oynadı. Bütün koridorda tek başına oynamasına rağmen iyi işler çıkardı. Eksikleri yok mu ? Tabi ki var. Ancak onun genç bir oyuncu olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Daha çok pişer.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daha resmen açıklanmadı dimi

8. Default

Fenerbahçe ve taraftarı adına (aradıkları orta shayı buldukları için) sevinsemde hiç beğenmediğim bir oyuncu. Kariyerine, yeteneklerine değil ama huyuna, hareketlerine gerçekten uyuz oluyorum. O garip saç modelleri, dövmeleri falan çok itici benim gözümde Tam apaçi, Quaresma ile fink atarlar artık İstanbul gecelerinde.
    Portekizli olup en sevmediğim oyuncuyu sorsalar gözüm kapalı 1-) Pepe, 2-) Meireless derim

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    daha resmen açıklanmadı dimi
    Kesinleşmedi henüz

Bence kesinleşti raad olun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

milletle yıllardır mesele borsaya bildirmek değil formayı giydirmek diye slogan yaptık rezil olmayalım sonra

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Saç tipine bende uyuz oluyorum ama iyi adam işte katlanırız
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sezer Beşiktaş'a gönderiliyor
    Aykut Hoca hiç şans vermedi kendisine yazık etti iyi bir oyuncuydu geldiği zaman ligin en iyilerindendi.
    Bakalım Beşiktaşta nasıl bir performans gösterecek.
    Birde gideceği bonservisi merak ediyorum tabi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşallah yanıltmaz bizleri Meireles.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Sezer Beşiktaş'a gönderiliyor
    Aykut Hoca hiç şans vermedi kendisine yazık etti iyi bir oyuncuydu geldiği zaman ligin en iyilerindendi.
    Bakalım Beşiktaşta nasıl bir performans gösterecek.
    Birde gideceği bonservisi merak ediyorum tabi
    sezerin bu saatten sonra sans bulmasi cok zorlasti ama kalsaydi tr kupasi maclarinda felan oynardi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beni yak kendini yak Mamadou Niang , beni kes kendini kes Raul Meireles bestelerinden sonra Fenerbahçe'li taraftarlar Marek Hamsik'in takıma katılmasından korkuyor.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Beni yak kendini yak Mamadou Niang , beni kes kendini kes Raul Meireles bestelerinden sonra Fenerbahçe'li taraftarlar Marek Hamsik'in takıma katılmasından korkuyor.

yok daha neler

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hala gorusuluyor mu, nerde kaldi aciklama. transferin olmamasindan endiselenmeye basladim.

sağlık kontrolünden geçmiş , bir saat sonra açıklanır raad ol

meireles sağlık kontrolünden geçti şuan kulüp binasında, 4 yıllık sözleşme imzalayacak (Loran Varloyan - Lig TV)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cris'i kes selçuk'u kes raul meireles denmesi daha doğru olacaktır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    sağlık kontrolünden geçmiş , bir saat sonra açıklanır raad ol
    Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    meireles sağlık kontrolünden geçti şuan kulüp binasında, 4 yıllık sözleşme imzalayacak (Loran Varloyan - Lig TV)
    ntvsporda donen VTR leri gordukce ilk lig macini izlemek icin sabirsizlaniyorum. her iki ayagini da kullaniyor gorebildigim, sutlari 10 numara. zaten bildigimiz bir oyuncu, en azindan gundem de degisir bundan boyle. yoneticiler bu isi biliyor hakkaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yazık oldu takımlarımıza. Fenerbahçe Spartak maçlarından önce getirse şuan tur atlanırdı belki, aynı şekilde bizde 3 ayda 1 forvet transferini gerçekleştirebilsek şuan turu geçmiştik. 1 yıl boyunca 40 maç oynayıp kazanılan hakların böyle heba olduğunu görmek üzücü.

Nesil
    2006
    Yer
    11

NTV Spor
    SON DAKİKA... FENERBAHÇE, CHEALSEA'DEN RENKLERİNE BAĞLADIĞI MEIRELES İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI.

Raul Meireles kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'li yapan sözleşmeyi imzaladı.. Hoşgeldin Meireles.

Az Sonra FBTV'de Canlı Yayında !

Last edited by Lim10 : 03.Eylül.2012 at 21:50

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles bomba transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

son dakika bombasi olarak santos ta gelse keske.. hasan ali sakatlik vs. yasarsa canere hic güvenmiyorum ben

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Meireles ile Fenerbahcenin kadrosu super oldu.Bu kadroyla kura sansida onemli fakat 2-3 takim haricinde Avrupada zorlanmaz Meirelesten once 1.tur da elenirdi yari final olabilir bu kadroyla.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Meireles çok kaliteli oyuncu ama bir Alex değil
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Harika bir kadro kurduk bu kadro Uefa'da en az çeyrek final görmeli.Uefa'nın en iyi 5-6 kadrosundan biri oldugunu düsünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

şu meireles transferini daha önce alsaydı keşke fenerbahçe süper bi transfer yaptı ama sakın selçukla filan takılmasın

Mesaj Yetkileri