Sayfa 249 / 447 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
7,441 ile 7,470 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Raul Meireles profesyonel kariyerinde kırmızı kart görmemiş...Bizim Türk Hakemleri En Kısa Zamanda O Eksiği Tamamlarlar !

diye bi yazı var
    O adam nası kırmızı kart görmemiş ilginç

Meirelesin sırtındaki dövme

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Oha o ne öyle!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa’nın önde gelen spor kulüplerinin katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenen U–19 Gelecek Nesil Serisi (Next Generation Series) Futbol Turnuvası’nda 2. grupta yer alan Fenerbahçe A2 Takımımız, grubundaki ikinci maçında 13 Eylül 2012 Perşembe günü İngiliz temsilcisi Manchester City ile karşılaşacak.

Nexgeneration Series Turnuvası’nın ilk maçında ise İtalya’nın Juventus takımına konuk olan Takımımız, sahadan 3-3’lük bir skorla ayrılmıştı. Takımımız, Gıuseppe Moccagatta Stadı’nda oynanan maçta Juventus’un 27.ve 50. dakikalarda Padovan ve 90.dakikada Ceria’nın gollerine, 38.ve 75.dakikalarda Beykan, 85.dakikada da Sertaç ile karşılık vermişti.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bu arada Alex'in dün Aykut hocaya yaptığı kolay yutulur cinsten değil.
    ne yapti? takip edemedim dün ben maci ilk yaridan sonra kapattim cok sIkti takimin oyunu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ne yapti? takip edemedim dün ben maci ilk yaridan sonra kapattim cok sIkti takimin oyunu..
    Oyundan çıkarken Aykut Kocaman alkışladı Alex'e bakarak ancak Alex karşılık vermeden biraz suratsız halde kulübeye gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

birsey yokki bunda.. tepki vermek zorunda degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tepki vermek zorunda değil ama tepki verdi aslında. Adam ısrarla alex'e bakarak alkışladı,moralini bozmaması ya da medyaya malzeme vermemesi için alex ise "aykut işine bak" gideri yaptı resmen. Ayıptır alex'in yaptığı. Zaten tüm basın üstüne gelirken takımın ortamı gerip duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

birsey yokki bunda.. tepki vermek zorunda degil.
    tamamen onyargi, birincisi ilk yari kapatilacak kadar kotu degildi. ikincisi goruntuyu gormedigin icin bunu soyledigini dusunuyorum, alexin yaptigi efsanelesmis bir isme yakismadi. aynen devam diyorum, aynen devam...

meireles noldu? saglik kontrolunden gecti mi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Bir yıllık maaşını bırakmıştır.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir yıllık maaşını bırakmıştır.
    Bence bir yıllık maaşıyla 50 tane dövmeci satın alır
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence bir yıllık maaşıyla 50 tane dövmeci satın alır
    50 az mi oldu ne bir sifir eksik kalmis
    Alex hakli bir tavir gosterdi kanaatindeyim.

Yok bu işten de uçuk rakamlar kazanan adamlar var
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aykut Kocaman-Alex tartışmalarında benim anlamadığım Alex'i savunan arkadaşlar Aykut Kocaman'ın ilk geldiğinden beri Alex'i kadroda düşünmediğinden dem vuruyor.İyide Alex bunu görmüyor mu?VE bu bahsettiğimiz adam 35 yaşında.Neden hala ilk 11 oynamak konusunda ısrar ediyor?Neden bu uğurda camiayı birbirine düşürmekten çekinmiyor?Neden bu klübe heykeli dikilecek kadar katkılar yapmışken twitterdan hocasına ucuzca laf söyleme hareketinde bulunuyor?

Artık dünyada Alex tarzı 10 numara mevkisi oyuncuların nesli tükenmek üzere.Geriden gelen nesillerde bi Diego var aklıma gelen birde Ganso işte.Günümüz futbolunda artık durağan oyuna yer yok.Bu muhabbetler patlak verdiği için demiyorum beni yakınen tanıyanlar iyi bilirler büyük bir Alex hayranı olmadığımı.Benim futbol görüşümde Alex stili mücadele yoksunu oyuncular bir adım geridedir.Bunun için her zaman Appiah'ı Alex'den daha çok sevmişimdir.Bu düşüncenin karşısına at gözlüğü ile çıkanların savunmasıda şudur "E adam o kadar gol atıyor?".Tamam atıyor atmasına ama kadronda böyle bir oyuncu olduğu zaman hep bir kişi eksik oynuyorsun, sadece tek bir sistemde oynayabiliyorsun, sürekli onun ayağına bakıyorsun.Kaldı ki Alex olmasa onun yerine yine gol atacak ya bir forvet yada daha dengeli bir ofansif orta saha olacak(Bkz Selçuk İnan).Hatırlayın Daum döneminde Şampiyonlar Ligi maçlarında ne kadar etkisiz kaldığını Alex'in.

Fenerbahçe en son Hooijdonk'lu dönemde çift forvet oynayabildi.O günlerden bugünlere dizilişimiz hep aynı oldu.Çünkü kadronuzda Alex varken size haramdır çift forvet yada ofansif iki kanat oyuncusu.

Aykut Hoca Spartak maçından sonra kendi ağzıyla açıkladı; Alex'e bu maçta 11 oynamayacağını 1 hafta öncesinden söyledim diye.Ama buna karşılık Alex gerçekten benim hiçbr şekilde kabullenemediğim bir şekilde hocasını kıskanclıkla itham etti.Üstelik bunu milyonların gözü önünde ve en kısa sürede medyaya yansıması kaçınılmaz olacak bir şekilde yaptı.Aykut hoca rezil bir teknik direktördür, futbolun f'sinden anlamaz, taktik tahtasını gösterdiğinizde bomba diye kaçar vs vs vs.Bunları geçin.Hiçbir futbolcu, 11'e giremediği için Fenerbahçe teknik direktörüne böyle laf söyleyemez.Ki bu kişi Aykut Kocaman gibi bir başka efsaneyse.

Aykut Hocanın en büyük yanlışı Alex'i kesip, aynı sistemde devam etmek oldu.Neyse yazacağım çok şey vardı iyice birbirine karışacak şimdi.Şu son Sivas maçında Alex'in yaptığını savunmak tüyü nereye dikeyim hesabı oluyor argoda.Yapmayın abi bunuEn azından başını sallayabilirdi alkışı kabul ettiğini belirten.ALLAH aşkına dün ne yaptı Alex?Adam gelmiş 35 yaşına oyundan çıkarılmayı bile hazmedemiyor.Tamam bu yaşananların üzerine belki hala gergin ama Aykut hocanın adımına karşılık vermiyor.İnşallah takımımız daha fazla zarar görmez bu durumdan.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tamamen onyargi, birincisi ilk yari kapatilacak kadar kotu degildi. ikincisi goruntuyu gormedigin icin bunu soyledigini dusunuyorum, alexin yaptigi efsanelesmis bir isme yakismadi. aynen devam diyorum, aynen devam...

meireles noldu? saglik kontrolunden gecti mi
    oynanan futbol benim hosuma gitmedi kapattim.. son 10-15 dakikada yine actim selcugun son dakikalarda o taca attigi pastan sonra kapattim.. aykut hoca alkisladi diye ne yapacakti gidip sarilacakmiydi? görüntünün linkini felan yollayabilirsen sevinirim.. merak ettim cidden o kadar abartilacak bir görüntümü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meireless çok iyi transfer, uyum sağlarsa Fenerbahçe orta sahası kıvama gelir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Alex gibi bir oyuncun varsa oynatmama gibi bir luksun yok diye dusunuyorum.Alex ile hucumda 1kisi eksik degilsin bir kac kisi fazlasin savunma icinde bir Alex al ordada Alexin acigini kapasin.Alexi hic yoktan 11de baslat 2.yari 60dk gibi cikar oyundan istedigin sistemi takima asila Alex surda oynayacagi en fazla 1sezon.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

öyle bir dünya yok beyler , Alex varsa oynayacakmış.. adam AMC li sistemde oynamak zorunda mı ? istemiyor bu sistemi. kendi oyun anlayışına ters belki. ki bu adam 35 yaşında. Alex kendine çeki düzen vermeli. son yaptıkları kabul edilemez.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bu arada Alex son 3-5 gündür, iyiyim, mutluyum, yedek benim için hiç sorun değil, hoca ne derse o gibi tweetler atıyor sürekli, basın bunları neden malzeme yapmıyor? Basın Taraftarları bölüyor, oyuncuyla hocasının arasını bozmak için uğraşıyor ve bizde bunlarına gazına geliyoruz.

Alex'in Fenerbahçe'ye kattıklarını kim kattı bu zamana kadar? Bu adam değilmi süper lig gol kralı, bu adam değilmi şampiyonlar ligi asist kralı, bu takımın 10 numarası, kaptanı değilmi bu adam? Rekorları alt-üst etmedimi bu adam? Alex'in oyun tarzını beğenmeyene hiç bir lafım olmaz ama Alex'in yaptığı katkıyı inkar edene, vefasızlık yapıp futbolu bırakmadan burdan göndermek isteyene çok lafım olur. Bundan önce Alex'li sistemle başarılı olunduysa hala Alex varken bu sistemi değiştirmeye çalışmak mantıksızlıktır. Yaşı ilerlemiş diyorsunuzda Alex fiziki güce dayalı bir oyuncu değildi hiçbir zaman, yaşının tekniğinden veya mental oyun yapısından birşeyler aldığını düşünmüyorum. Sahada ayakta duramayacak kadar vasat, zayıf, güçsüz bir görüntüsü varda benmi göremiyorum.

Aykut hocada benim için ayrıdır, iyidir, hatta süperdir, 6-7 yaşlarımda ilk aldırdığım forma onunkiydi hatta. Benim için hala da kredisi vardır, bir an önce kovulsun demiyorum, denesin biraz daha, ama ayrılırken gönderilmesin, tazminat peşine düşmesin, istifa etsin. Olmuyorsa zorlamasın.
    Burak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    öyle bir dünya yok beyler , Alex varsa oynayacakmış.. adam AMC li sistemde oynamak zorunda mı ? istemiyor bu sistemi. kendi oyun anlayışına ters belki. ki bu adam 35 yaşında. Alex kendine çeki düzen vermeli. son yaptıkları kabul edilemez.
    Elinde Zidane olsa onuda mı oturtacak yani yanında. Real Madrid Zidane'yi 35 yaşında ilk 11 çıkarıp 90" oynattıysa(Hatta Fransa milli takımı da bunu yaptıysa) Bizimde Alex'e bunu yapmamız lazım.

Gözünüzü seveyim yapmayın kaç yıldır AMC li sistemde oynamıyormu bu takım. Amaç ne yani, oyna işte adam var elinde kullan. Gidince bakarsın başka bir çaresine, bakamıyorsan da zaten ne Aykut Kocaman ol, ne Fenerbahçe ol.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi adam bu sistemde oynamayacağım diyorsa zorlayamazsın. bu adam o takımın teknik direktörü, taktiğini o belirlemeyecekse ne anlamı var. Aykut hocanın Alex ile problemi olduğunu sanmıyorum. sadece sistemine ters olduğu için oynatmıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Yahu şimdi dediğin doğru da elinde özel bir oyuncu varsa ona göre sistemini biraz düzenler revize edersin onu söylemeye çalışıyorum heleki o adam efsaneyse, taraftarla kulüple bütünleşmişse, Zidane örneğinide o yüzden verdim.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

geldiğinde denedi Alexsiz olmayı olmadı , 1 yıl daha oynattı (bu bile zorunluluktu bence Emenike-Niang yapardı) artık 3.yıl tak etmiş olabilir Alex'in küstürülmemesi gerektiğini düşünüyorum. iki tarafında alttan alması gereken şeyler elbette vardır ama medyaya yansıyanlardan gördüğümüz Alex'in davranışlarının pek normal olmadığı. şu heykel bir açılsa aradaki buzlar erir diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex vazgeçilmez bir oyuncuydu çünkü eldeki kadroda onsuz bir sistem alternatifi yoktu. Fakat şuanki kadroda gol yükünü üstlenecek oyuncu sayısı çok arttı.

Aykut Kocaman'ın ilk senesinde Alex dışında bir Niang vardı gol bölgelerinde etkili olan, fakat şuan Sow,Krasic,Kuyt ve Stoch var ki çeşitli sistemler denemek için çok idealler.

Aykut Kocaman da bu oyuncuların verdiği rahatlıkla Alex'i rahatlıkla gözden çıkarabilir, zaten yavaş yavaş da bunun sinyallerini veriyor. Alex geldiğinden beri vazgeçilmez olmanın verdiği rahatlığı şuan üzerinde taşımıyor, bu garip tepkileri vermesini buna bağlıyorum. O da anladı ayrılış vaktinin yaklaştığını.
    Last edited by ForsakeN : 04.Eylül.2012 at 00:46

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Meireles gelir ama yine selcuk oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben Alex'i bir çok yıldız transferi yapıldı diye oynatmamaya karşıyım. Ama bana diyorsan ki Aykut Hoca'ya ithafen kullandığı kelime veya oyundan çıkarken ki tavrı , o zaman eyvallah. Hatanın %51'i Alex'in bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sonuçta Alex ile ve attığı goller ile Ş.Ligi'nde çeyrek final oynamadık mı ? Bu Alex o zamanda etkisiz değil miydi? İnter'e attırdığı gol, CSKA'ya attığı goller, Sevilla maçındaki asisti hepsini yapmadı mı? Demek ki yapabilirsen oluyormuş tabi kullanmasını bilene.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Sonuçta Alex ile ve attığı goller ile Ş.Ligi'nde çeyrek final oynamadık mı ? Bu Alex o zamanda etkisiz değil miydi? İnter'e attırdığı gol, CSKA'ya attığı goller, Sevilla maçındaki asisti hepsini yapmadı mı? Demek ki yapabilirsen oluyormuş tabi kullanmasını bilene.
    artık şunu kabullenmek gerekir ale o alex değil büyük futbolcu tamam da büyük futbolcu diye ölene dek bizde kalacak diye bi durum yok heykelini dikeriz güle güle deriz

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Alex'in tepkisi başarısızlığa ve vizyonsuzluğa.Hatırlayın alex geçen 2 sezonda sürekli taktikler hakkında yorum yapıyordu şöyle oynarsak daha iyi olur şunu yaparsak gol buluruz gibisinden hatta aykut kocaman buna da kızmıştı basın önünde söylediği için.Takım adam gibi futbol oynasaydı Alex bu kadar konuş( a )mazdı.İyi oyna yor rakibi al alexi 60'ta tak tak gol atsın pas atsın frikik kullansın ama o 60 dakikalık süreçte iyi oyna.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ölene kadar kalmayacak tamam da, nedir bu bir anda silip atma hevesi orası çok abest. Yani bir olay oldu diye adamı hemen göndermeye kalktık.

Alex bu kulüpte sadece oyuncu değil ayrıca bir ruh, bir stildir. Mantalite sadece 34-35 yaşını geçen oyuncuyu anında kov üzerine olduğu için bu olaylar çok oluyor ülkede. Bu adam antrenör olmalı, kulüpte görev almalı. Alex bizde yaşlandı. Adamı 28 yaşında aldık, alış o alış. Et tırnaktan ayrılmaz kolay kolay.

Ayrıca adamın bir çok konuda dobra ve doğru sözleri var. Çok ders alınması gereken bir kişi.

Mesaj Yetkileri