-
Bu arada Alex son 3-5 gündür, iyiyim, mutluyum, yedek benim için hiç sorun değil, hoca ne derse o gibi tweetler atıyor sürekli, basın bunları neden malzeme yapmıyor? Basın Taraftarları bölüyor, oyuncuyla hocasının arasını bozmak için uğraşıyor ve bizde bunlarına gazına geliyoruz.
Alex'in Fenerbahçe'ye kattıklarını kim kattı bu zamana kadar? Bu adam değilmi süper lig gol kralı, bu adam değilmi şampiyonlar ligi asist kralı, bu takımın 10 numarası, kaptanı değilmi bu adam? Rekorları alt-üst etmedimi bu adam? Alex'in oyun tarzını beğenmeyene hiç bir lafım olmaz ama Alex'in yaptığı katkıyı inkar edene, vefasızlık yapıp futbolu bırakmadan burdan göndermek isteyene çok lafım olur. Bundan önce Alex'li sistemle başarılı olunduysa hala Alex varken bu sistemi değiştirmeye çalışmak mantıksızlıktır. Yaşı ilerlemiş diyorsunuzda Alex fiziki güce dayalı bir oyuncu değildi hiçbir zaman, yaşının tekniğinden veya mental oyun yapısından birşeyler aldığını düşünmüyorum. Sahada ayakta duramayacak kadar vasat, zayıf, güçsüz bir görüntüsü varda benmi göremiyorum.
Aykut hocada benim için ayrıdır, iyidir, hatta süperdir, 6-7 yaşlarımda ilk aldırdığım forma onunkiydi hatta. Benim için hala da kredisi vardır, bir an önce kovulsun demiyorum, denesin biraz daha, ama ayrılırken gönderilmesin, tazminat peşine düşmesin, istifa etsin. Olmuyorsa zorlamasın.
Burak
Mesaj Yetkileri