-
Transfer
Oyunda bence transfer ve taktik olayi belirliyor ben transfer olayina bakis acimi soyleyeyim
Transferde rusya fransa gibi takimlarda az daha iyi takimlara gidiyor sonra real barcaya 20 gibi gidiyor buna lafim yok hepsi mi boyle olur
Mesela teknik direktorun favori oyunculari swensea laudrup geldi 2 ispanyadan adam michu pablo hernandez getirdi
Everton moyes iskoc oyuncuyu essien i mourinho joe alen rodgersin yanina
Buyuk takimdan buyuk takima giden yok modric ibra song van persie gercek hayatta gider
Ben premier league oynarim bakinca adamlar ordan aliyor rodwel adam johson adebayor dembele bebatov adam johson vs
Gemc oyuncular artik hemen10 milyon olmsin bi takimindak oynasin ondan sonra
transferde bosalan yere adam alinsin van persie bebatov giroud gibi essien lass gibi sinclair pablo hernandez singurdun van der vaart tarzi gibi
Dusunulmeyen adamin transferi kolayligi nijel de jong adenayor par ji sung
Supriz tansferler olsun julio cesar qpr meriles fener
ibra psg
bir de bilinen oyuncular oyunda gitsin buyuk takima javi martinez hazard modric
Benim bu fantezim italya liginden bir seyh klubu alsin bir yilda200 milyon harcasin yaw
Kisaca 3d olacagina bunlar olsun arkadas
Bir de oyuncunun beklentisi olsun hayyata berbatov oynamak istiyorum dedi premear leagu de kldi lass oynmak isiyorum dedi para dedi anji baros quaresma para dedi gitmedi olaya bir acisi olsun
Bazisi memleketim desin eski haber ama ronaldinho elana fabiano vs
Bir de sozlesmesi biten bitmeye yakin oyuncularla herkes ilgilensin van persie juventus m city m unt
Bir de gercek anlamda yilin transferleri olsun ben oyunda bunlari ya hic gormedim ya da cok az
4 sezon oynadim 2012 yi transferde sadece lucas liverpoldan intere gitti geri kalan hepsi bos transfer
Oyuncu isimleri yanlis yazdiklarim oldu kusura bakmayin
Mesaj Yetkileri