crisi almazlar raad olun toure gelicek
crisi almazlar raad olun toure gelicek
cris filan gelecekse a2 takımından birini koysunlar en azından onu izlerizkaç saat kaldı yav ekran başında transfer bekliyoruz
2 saat 53 dakika![]()
Taraftarlar çilek beklerken kereviz gelecek.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
valla bitecek süre o degil ben fm oynarken bile son gün yetiştiremiyom transferi bunlar nasıl alacak toure veya x bi oyuncuyu![]()
cris midir yani, nasil bir vizyondur bu. diego bile daha iyidir bu transferden. umarim dogru bir haber degildir. ujfa gelene kadar diyorsunuz ama dondugunde eskisi gibi olabilir mi? cok ciddi bir sakatlik, ustelik yasi da ilerlemis bir ujfa.
cris ölmüş gömeni yok.
(/s)
Bi oynasaydı ?
Olympique Lyonnais oyuncularından Cristiano Marques Gomes'le 2012-2013 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesi, 2012-2013 sezonunda en az 25 resmi maçta ilk 11'de yer alması durumunda aynı şartlarda 1 sezon daha uzatılacaktır.
İyi bari 1 yıllık.Dediğim gibi bu sene katkı verirse verir sezon sonu serbest kalır.İnşallah bir katkısı dokunur.
tamam da biz lyonla CL de oynarken de tecrubeli stoperdi, dusun yani. tam bir fiyasko, lyonda kac mac oynamis acaba gecen sezon.
bu grafik de herseyi ozetliyor.
bu kadar mi yani, hani CLdeki hedefler. cris geldi problem cozuldu. toureden chivudan crise.
Hey Allah'ım 35lik Cris geldi inanamıyorum !
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
Bonservis yok, sözleşme şartları güzel. En azından 3 maç izleyin asıp kesmeden.![]()
Çok yavaş oyuncu çoookkk![]()
![]()
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Olympique Lyonnais oyuncularından Cristiano Marques Gomes'le 2012-2013 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesi, 2012-2013 sezonunda en az 25 resmi maçta ilk 11'de yer alması durumunda aynı şartlarda 1 sezon daha uzatılacaktır.
bu ne arakdaş ya dany semih oynasın daha iyi ya bu ne ya !
Hiç izlemediğim bir futbolcu. Hakkında yaşı ve takımı hariç birşey bilmiyorum. O yüzden yorum yapmak yanlış. İzleyelim görelim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şampiyonlar Ligin'de Ujfalusi yokluğunda Dany'nin oynamasındansa Cris'in oynaması daha iyidir bence.
Sorun yaşayabilir GS içinağır bir ouncu aynı zamanda dengesiz. Ne yapacağı belli olmaz. Neyse oynasın bakalım ondan sonra yine yorum yaparız.
FM 2005 oynarken iyi topçuydu. şimdi bir Yusuf Şimşek etkisi yaratmayacağı az çok belli. Adam almış olmak için yapılan bir transfer.
emin olun terim de kafayi yemistir. kendisi bile dun basin toplantisinda toureden bahsetti, yonetimin yaptigi ise bak. bu saate kalmasindan belliydi boyle olacagi.
Galatasaray'ın aldığı 2 yabancı stoper(dany ve cris) ayrı ayrı anlaşılabilir de bir tanesinin yerine üst düzey biri olması gerekirdi bence.
Toure felan beklerken hayal kırıklığı olduda adamı 5 sezonluğuna almadık bu sezon oynayıp gidicek.Bu kadar tepki verilmesini doğru bulmuyorum.Toure ve Chivu gibi isimleri demekki masaya oturup 1 günde ikna edemedik.Stoper transferi hesapta yoktu ve acele bir şekilde biri getirildi.Muhtemelen menejerlerin önerdiği,bonservissiz birini getirdiler.O yüzden yönetime kızamıyorum.Ujfa'nın sakatlığı çok ani oldu ve planlar değişti.Ağustos ayının ortalarında olsaydı bu sakatlık daha iyi birisi getirilirdi.
Ben Fatih hocanın Dany ve Semih'i kolay kolay kesiceğini sanmıyorum.Cris İyi katkı vermezsede artık eldeki oyunculara güveniceğiz.Bakalım ilk oynuyacağı 2-3 maçta kendini belli edicektir.
Lig için yeterli ama Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir transfer değil.Daha iyi biri alınabilirdi.Aceleye geldi,yapacak bir şey yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp