1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: LFC Marshalls Kadro Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

güzel yama olmuş ama arkadasın dediği gibi türkiye önemsenmemiş hamit sakat emre semih pa-ca'sı hala düşük olcan adın gaziantepde vs uzar gider

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    güzel yama olmuş ama arkadasın dediği gibi türkiye önemsenmemiş hamit sakat emre semih pa-ca'sı hala düşük olcan adın gaziantepde vs uzar gider
    Dostum sanıyorum senin oyunun versiyonu 12.2 değil. Yama 12.2'ye ayarlı. Zaten orjinal yamada bile Olcan Adın Trabzon'da ve Semih'in ca'sı yüksek. Bende hiç öyle bir sorun yok.

Ama diğer arkadaşın dediği gibi Drenthe Beşiktaş'ta gözüküyor. Yine de piyasadaki en iyi transfer güncellemesi bu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Dostum sanıyorum senin oyunun versiyonu 12.2 değil. Yama 12.2'ye ayarlı. Zaten orjinal yamada bile Olcan Adın Trabzon'da ve Semih'in ca'sı yüksek. Bende hiç öyle bir sorun yok.

Ama diğer arkadaşın dediği gibi Drenthe Beşiktaş'ta gözüküyor. Yine de piyasadaki en iyi transfer güncellemesi bu.
    evet bu sene orjinal oyun alma durumum olmadığından alamamıştım cidden en iyi transfer güncellemesi ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Mesaj Yetkileri