Ne Salih ne Recep ikisi de yok.Benim anlamadıgım madem Salih'i oynatmayacaktın neden kiraya vermedin.
Ne Salih ne Recep ikisi de yok.Benim anlamadıgım madem Salih'i oynatmayacaktın neden kiraya vermedin.
Benim bildiğim 21 yaş altı oyuncular otamatik oynayabiliyor.Vardı böyle bir kural diye hatırlıyorum.
Evet kural öyle ama altyapıda belli bir süre oynamış olması gerekiyor oyuncunun.
3Yil kadardi sanirim.
Recep, Salih ve Kaleci Ertan yaşlarından dolayı oynayabilirler sorun yok. Tek sorun listede Selçuk Şahin'in olması.
...
Genç ve tecrübesiz iki oyuncunun avrupa kupaları listesinde olmaması mı yeni tartışmamız?Hayırlı olsun
...
Salih'in adı verilmediyse oynayamaz.
en az 2 yıl geçirmesi gerekiyor 21 yaş altı oyuncunun isminin bildirilmemesi için.
Yazık şu Salih'e o da heba olup gidecek herhalde.
...
Meireles gelmeden önce dahi ligde bile oynayamayan Salih'in Avrupa maçlarında oynama ihtimali var mıydı ki ?
Meireles Topal Cristian Selçuk(bence 5 para etmez ama durumumuz malum) ne ara oynayacak bu adam kiraya vermemenin amacı ne ? 2 tane Türkiye Kupası maçında oynar yeter.
Normal şartlarda sahip olduğumuz orta sahaya bakarak, vardı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yoktu tabi.
Ama moral olarak iyice dibe vurdurur bu oyuncuyu güvenini kaybettirir.
Salih buraya oynamaya geldiğini söyledi.Tesislerde kalıp istanbul hayatına kendini kaptırmamak için çok çalışacağını vs vs.
Ama hazırlık maçlarında dahi gereken şansı bulamadı
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
anlamadığım 24 kişilik bir liste sunmuşuz. Bir kişi ismi daha yazılsa sorun olmazdı. 21 yaş altı oyuncular için belki kural değişmiştir. Yoksa daha son hafta 18'e aldığı salihi 25 kişi arasında neden düşünmesin ki?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu anlayış ile genç oyuncu çıkmıyor zatenavrupa kadrosuna almaktan bahsediyoruz direk 11'e alınmayabilir.
Oyuncu yetenekli ise oynatacaksın Ramsey Rooney Fabregas Anelka Ronaldo Lukaku vs daha niceleri 17 18 yaşında şampiyonlar liginde forma giydi.
17 yaşında ne oyuncular izledik.
Genç milli kategorilerinin en yetenekli oyuncularından biri Salih bu yukardaki oyuncuları oynatan takımların elinde olsa kazanılmak için ne gerekiyorsa yapılacaktı.Sonra da vay arkadaş adama bak diyecektik.
Salih konusunda eleştirim direk hocaya değil Türkiye'deki genel anlayışa.
Aykut hoca geldiğinde bunları kıracak diye çok ümidimiz vardı Gökay Okan gibi isimlere şans tanıdı sonra yok oldular.
Özellikle Gökay mesela pek ala Selçuk kadar oynardı..
Yada Salih Sivas da oynasa aynı şekilde Selcuk dan kötü oynamazdı.
Ayrıca pek şans bulacağından ümidim yok ama inşallah yanılırım.
1 kişiyi boş bırakma sebebi ; 4 tane alt yapıdan yetişen oyuncu olmayışı. 3 tane varmış , 1 tane de boş bırakılıyormuş mecburen. Salih ve Recep'in oynayabileceği söyleniyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
kadroyu gorunce ilk aklima gelen recep ve salih oldu ama altyapi oyunculari icin gerek yoktu buna, dogru. umarim grubun son maclarinda garantiler de bu gencleri sahada goruruz. cok iyi tecrube olur onlar icin.
barcaya baktim onlar 31 kisilik liste vermis6si altyapidan olarak isaretlenmis, B listesi diye aciklama yapmislar alt kisimda.
alexin bu konuda bir eleştirisi vardı ne kadar doğru olduğu tekrar ortada..
en iyi antrenman maçta oynamaktır giderek tecrübe kazanır en basit örnek türk futbolunun altın nesli olan 2000 galatasaray kadrosu bülent-hakan-arif-emre(önceden oynamış tugay) vs bunlar hep genç yaşta takımlarında oynamıştır hepsi en geç 22sinde formayı kapmıştır çünkü şans verilmiştir arkasında durulmuştur hepsi hakkını vermiştir formalarının(başka örnek bulamadım yakın tarihte oynamış başarı sağlamış ondan sadece bu örnekleri verebildim halimiz ortada)
Avrupada ise bu yaş o kadar önceki messi 17 yaşında barcelona forması giymiştir iker munian aynen 17 yaşında ronaldo 18 yaşında manuya gitmiştir binlerce örnek vverilebilir 17-18 yaşında yıldız adayı olacağı bilinen futbolculara şans verilmiş olmuştur(not:hiç bir türk futbolcu böyle olacak gibi bir şey demiyorum bunu diyebilmem için değişmesi gerekn binlerce şey var türk futbolunda)
sonuç olarak gökaydı salihdi filan öne geçilen maçlarda şans verilmeli hiç bir kaybedilmez bu oyuncuları oynatmaktan hatta çok şey kazanılır türk futbolunda çok iyi genç yetenekler olduğu her zaman söyleniyor öyledir sahip çıkılırsa sonra profesyonelce yaşaması öğretilirse dünya yıldızları çıkartabiliriz imkansız değildir veya muhteşem bir finansa sahip olabiliriz (porto gibi)
bienvenü lig maclarinda kadroda yok ama uefa listesinde varsezer de gönderilmeyecek galiba resmi haber yok bu gün transferin son günü..
Daha biz takım olarak ısınamadık ki Avrupa'ya Salih'i bekliyoruz. önce ligde bir ısınsın takıma, Avrupa Kupasının da zamanı var.
Erten,Salih ve Recep yaşlarından dolayı oynayabilecekmiş avrupa maçlarında
Sanki oynayabilseler oynaticak Aykut Kocaman.Bir genc oyuncunun gitmesi gereken en son kulup Fenerbahce.Salih Fenerbahce'yi secerek hata yapti.
Hangi büyük kulübümüz 17-18 yaşındaki adamları oynatıyor da bizim oynatmamizi bekliyorsunuz ? Beşiktaş maddi olarak zor durumda olmazsa o da oynatmaz. Galatasaray da Emre ve Semih kaç yasında Salih ve Recep kaç yasında ? Ya da söyle diyim; Galatasaray da Salih ve Recep yasında olup oynayan var mı kadrolarında ?
Çok yanlış kıyaslamalar yapıyorsunuz , Aykut hocaya haksızlık ediliyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
galatasaray da olsa fatih hoca kesin oynatirdi... ayni sekilde besiktas ta genc oyunculari oynatiyor bizdeki zihniyette 10 senedir selcugu oynatiyor.
pardon salih 18 yasindaymis.. 20-21 saniyordum ben o cocugu..