Sayfa 276 / 578 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
8,251 ile 8,280 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
    İşte bende bunu diyorum ama medya susmuyor.

Madem susmuyorsun eşit davranacaksın.Ona yapıyorsan buna da yapacaksın.Tabii bana kalsa kime ne yapılmasın bile böyle haberler

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum Özgür.

Bu haber olay yapılmadı, herhangi bir futbolcumuzla ilgili böyle bir haber yapılsın olay çıkartırım artık
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.

Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Samimi değilsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...
    İşin içinde Kazım'da vardı iftira değildir o yapar Kazım reyiz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.

Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.
    Başkasının ne istediğini bilme konusunda uzman bir çocuğa benziyorsun.Ya da en azından kendini öyle sanıyorsun.İnsan gibi söyledik. Anlamamakta ısrarlıysan senin sorunun.Suç bende , kaale alıp cevapladım sorunu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Başkasının ne istediğini bilme konusunda uzman bir çocuğa benziyorsun.Ya da en azından kendini öyle sanıyorsun.İnsan gibi söyledik. Anlamamakta ısrarlıysan senin sorunun.Suç bende , kaale alıp cevapladım sorunu.
    Ben sana diyorum olum.Ön yargı var işin içinde ben cevap verdim mi ?

Ne dersen o yine Fenerbahçe,Galatasaray'a çekecek işi gözü fanatiklikten kör çünkü.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben sana diyorum olum.Ön yargı var işin içinde ben cevap verdim mi ?

Ne dersen o yine Fenerbahçe,Galatasaray'a çekecek işi gözü fanatiklikten kör çünkü.
    Bilmiyorum oyle bir izlenim verdiysem sucu kendimde aramaliyim.hic bi zaman fanatik olmadim.

En iyisi Burak Abi gibi samimi bdegilsiniz demek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sorun şurada Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapınca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

Ama bu haber'i hiçbir yerde göremedim ben ?

O bir kısımın derdi bu
    Basının hepsini aldık olm haberin yok mu ? Hürriyet bile bizim yanımızda artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya allah aşkına Giovani, Jo, Arda dillerden düşmedi senelerdir. Keza Kazım da öyle. Bazı arkadaşlar Kazım o zaman Fener'deydi vs demesin, biliyorum. Sadece örnek veriyorum.

Emre sadece bir bayanla görüntülenmiş, çapkınlık peşinde mi ne olduğu umrumda değil. Somut birşeyle yakalasalar sizin yorumunuzu kalmadan medya çeker ipini. Fazla çırpınmayın anlatmak istediğim bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Braga resmi sitesinde Şampiyonlar Ligindeki rakiplerini değerlendirirken Galatasaray'dan ''Türkiye'nin en büyük kulübü ve sembolü'' diye bahsetti. Ayrıca dünyaca ünlü yıldızlarından da bahsettiler.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaşa göre daha simge bir klup Türk futbolunda diyor Galatasaray için, en büyük klubü gibi bir ifade de koyduğun fotoda yok belirteyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Beşiktaşa göre daha simge bir klup Türk futbolunda diyor Galatasaray için, en büyük klubü gibi bir ifade de koyduğun fotoda yok belirteyim
    nedvedmania için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama hiç bulaşma , doğru çevirisini iyi niyetle bile yazsan küfür yemediğin kalıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tam çevirisi Braga Beşiktaş ile deneyim ettiği İstanbul'a Galatasaray sayesinde tekrar gelecek diyor. Türkiye'nin en sembol takımı diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Düzgün bir şekilde belirtilirse hiç birşey olmaz Bazıları laf sokarcasına hata düzeltiyor o zaman problem oluyor işte. Yazı kısmı da alıntı facebook sayfasından. Resme bir göz attım amblem, referans felan yazınca doğrudur heralde diye fazla incelemedim

Takım İtalya'da bu arada. Yarın Genoa ile maç var. Yayın yok.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Tam çevirisi Braga Beşiktaş ile deneyim ettiği İstanbul'a Galatasaray sayesinde tekrar gelecek diyor. Türkiye'nin en sembol takımı diyor.
    Türkiye'nin en sembol takımı demiyor.More ifadesi var daha fazla anlamında kıyaslamalarda kullanılır ki burda da bir önceki rakibi Beşiktaş ile kıyaslayor.Çok önemli bir konu değil en büyüğü Galatasaray başka büyük yok da yazabilirlerdi umrumda olmaz da oradan yazan bu değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Avrupadaki basarilariyla en buyuk denilse bile sorun olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Türkiye'nin en sembol takımı demiyor.More ifadesi var daha fazla anlamında kıyaslamalarda kullanılır ki burda da bir önceki rakibi Beşiktaş ile kıyaslayor.Çok önemli bir konu değil en büyüğü Galatasaray başka büyük yok da yazabilirlerdi umrumda olmaz da oradan yazan bu değil.
    Fazla uzatmak istemiyorum ama More emblematic club of Turkey demek Türkiye'nin en sembol klübü anlamına gelir bunu belirteyim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

En sembolik anlamina gelmiyormus.Sanirim Besiktasla karsilastirip Turkiyenin daha sembolik kulubu ifadesi kullanilmis.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tartıştığınız konu da konu olsa.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emre'nin çıkıp dolaşması gayet normal, abartmamak gerek. Ben daha çok siyahi kadına takıldım. Emre sahaların büyük topçusuymuş meğer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Cenova'da

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Genoa CFC takımı ile dostluk maçı yapmak için İtalya'nın Cenova kentine gitti.
    Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanının ardından öğleden sonra Cenova'ya hareket eden Galatasaray kafilesi, yaklaşık iki buçuk saat süren bir yolculuk sonrası kente ulaştı.
    Galatasaray, Eylül 1893'ün yedinci gününde kurulan Genoa CFC'nin 119. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşecek olan karşılaşma için 17 kişilik oyuncu kadrosuyla İtalya'ya gitti.
    Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
    Ufuk Ceylan, Eray İşcan - Cris, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Hüseyin Tokmak - Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Albert Riera, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Mertan Caner Öztürk, Nordin Amrabat - Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal.
    Stadio Luigi Ferraris'deki mücadele, yarın akşam TSİ 22.30'da başlayacak.
    Hüseyin Tokmak ?? Yoksa yeni bir yıldız mı doğuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baros'un olmaması saçmalık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elmander felanda yok. Belki artık ciddi ciddi takımda düşünülüyor olabilir. İkinci bir fikir ise belki özel sebepleri vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Elmander felanda yok. Belki artık ciddi ciddi takımda düşünülüyor olabilir. İkinci bir fikir ise belki özel sebepleri vardır.
    Elmander milli takımda diye biliyorum.

Milli takımlarda bulunan Emmanuel Eboue, Johan Elmander, Dany Nounkeu, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Semih Kaya, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Hakan Balta antrenmanda yer almadı.
    Bir ekleme daha, Elmander gol atmış bugün.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Futbolcu ya da herhangi bir sporcu yapması gerekenleri yerine getiriyorsa gerisi boş. Gece çıkmış, kadınlarla gezmiş, sigara içmiş, alkol almış idarecileri hariç kimseyi ilgilendirmez. Bizde tüm taraftarlar idareci olduğu için herkes hesap sorma derdinde. Emre'yi ilk 16 yaşında izlemiştim. Çok yetenekliydi. Çoğu genç sporcunun bulamadığı kadar şans verildi kendisine. O da iyi kullandı, kullanıyor. Zamanla daha iyi de olacaktır. Saha dışında ne yaptığı, çok uç şeyler olmadığı sürece beni hatta kimseyi ilgilendirmez. Bu konuların büyümesinin asıl nedeni de QTM'den başkası değil. Rahat bırakın adamları da kazandıkları parayı harcayabilecekleri en güzel yaşlarda keyiflerine baksınlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen kimseyi ilgilendirmez , engin baytar'ın arabasını kız arkadaşına vermesi konusunda da söylemiştim , istediğine verir , bir hata olur , bir daha yaparsa kızılır , onun dışında sahada topunu etkilemediği sürece isterse sabaha kadar gezer 10 tane kızla takılır kimseyi enterese etmez.

bu arada çeviri konusunda daha önceki konuşmadan kimseye laf sokmak istemedim , uzun uzun çevirmediğim için yanlış anlaşılmasına rağmen çok ofansif bir dille karşılaştım , nedvedmania için söylemediğimi de ondan belirttim.

addolorato tekrar belirtmek gerekirse , gebzeli'nin dediği gibi more daha anlamında eğer most deseydi senin dediğin anlam çıkardı , kaldı ki avrupa başarısı konusundan öyle de dense sorun yok , pekala denilebilir.

burası bir forum , hepimiz de karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz , bunun için bildiğimizi söylemezsek , yazmanın ne manası kalır , o zaman sadece girip birbirimize laf atar , bir şey katmayız.bizim de ileride yanlış bildiğimiz olur siz veya başkası gelir söylersiniz , böyle güzelleşir ve biraz da soğur umarım ortam.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Berk İsmail Ünsal'dan beklentilerim var fazlasıyla, umarım karşılar. Yarın ki maçta da iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Eğer gol de atarsa ve tabi a2'de başarıyı sürdürürse seneye muhakkak 18'de yer alır.

Mesaj Yetkileri