Vergi meselesi Türkiye Ligi açısından baya güzel olmuş.Bu vergi oranlarının eklenmesiyle artık Türkiye Ligi'ne oyuncu getirmek daha kolaylaşacak.Benim için oyunun en büyük sıkıntısı olan oyuncunun kontratını uzatırken ütopik ücretler istemesi konusunda bir açıklama yapılmamış gibi duruyor.Hatta yukarıdaki screenhostların birinde oyuncu sözleşme imzalarken mevcut maaşından daha fazla para istiyor olması bu konuda bi gelişme olmayacağı konusunda korkuttu beniAma tek screenhostla yorum yapmak saçma olur tabi bu soruna çözüm bulduklarını umacağız artık.Ayrıca dikkat çeken başka bir ayrıntıda kiralama sözleşmelerinde oyuncunun kadro statüsünü belirleme olayı ki bence çok iyi olmuş.Biran önce yetiştirirlerde oynarız inşallah ekran görüntülerini bile görmek yeni oyun için heyecanlandırmaya yetti beni
![]()

Ama tek screenhostla yorum yapmak saçma olur tabi bu soruna çözüm bulduklarını umacağız artık.Ayrıca dikkat çeken başka bir ayrıntıda kiralama sözleşmelerinde oyuncunun kadro statüsünü belirleme olayı ki bence çok iyi olmuş.Biran önce yetiştirirlerde oynarız inşallah ekran görüntülerini bile görmek yeni oyun için heyecanlandırmaya yetti beni
Alıntılı Yanıtla