1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Yenilikler

Hybrid View

Artık yenilik falan istemiyorum.

FM13'ü aldığımda adam gibi new game'e girip pardon artık türkçe yeni oyuna girip ülkleleri seçtikten sonra istediğim takımı alıp oyuna başlamak istiyorum.Ne kolay modu,ne 6 aylık modu ya...Facebook çakması para olayı sorun çıkartırsa oyunu oynamam zaten.Yenilik istedik facebook oyununa çevirdiler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post

FM13'ü aldığımda adam gibi new game'e girip pardon artık türkçe yeni oyuna girip ülkleleri seçtikten sonra istediğim takımı alıp oyuna başlamak istiyorum.Ne kolay modu,ne 6 aylık modu ya...Facebook çakması para olayı sorun çıkartırsa oyunu oynamam zaten.Yenilik istedik facebook oyununa çevirdiler...
    Benimkisi sadece bir tahmin Ya da varsayım...
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Benimkisi sadece bir tahmin Ya da varsayım...
    Kafam o kadar karıştı ki bilmiyorum.varsayımları ve yenilikleri çöpe attım.herşey sade olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kafam o kadar karıştı ki bilmiyorum.varsayımları ve yenilikleri çöpe attım.herşey sade olsun.
    Her sene olur bu sakin ol .)

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Her sene olur bu sakin ol .)
    Bana ilk kez oluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Sen her zamanki gibi yeni oyun açabileceksin. O bahsettiklerin sadece oyuna renk katsın, tekdüzeliği ortadan kaldırsın diye eklendi. Sonuçta bazılarımız sürekli aynı şeyleri görmekten sıkılıyor, böyle olunca da Mücadele Mod'unu seçip değişik bir tecrübe kazanabilecekler.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Sen her zamanki gibi yeni oyun açabileceksin. O bahsettiklerin sadece oyuna renk katsın, tekdüzeliği ortadan kaldırsın diye eklendi. Sonuçta bazılarımız sürekli aynı şeyleri görmekten sıkılıyor, böyle olunca da Mücadele Mod'unu seçip değişik bir tecrübe kazanabilecekler.
    Normal açıklasalar ya şu durumu.

Yine de kafamda soru işaretleri var?

Mesaj Yetkileri