Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

ThreepWooD

Twente'den stoper Douglas'ı devşirdiler. Ama o kadroda yok. AZ'den Nick Viergever,PSV'den Kevin Strootman,Jetro Willems ve Aston Villa'dan Ron Vlaar gibi yeni oyuncular kadroda yer alıyor. Bizim savunmacılarla karşılaştırsak daha iyi savunmacılara sahipler. Öyle bir yazmışın ki sanki 10 yıldır oturmuş bir savunma hattımız var. Bizim savunmamızın da kalır yanı yok. Bizde yeni bir takımız ve Hollanda daha oturmuş isimlerden oluşuyor. Hollanda'nın Avrupa Şampiyonasındaki performansına bakıp aldanmamak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    ThreepWooD

Twente'den stoper Douglas'ı devşirdiler. Ama o kadroda yok. AZ'den Nick Viergever,PSV'den Kevin Strootman,Jetro Willems ve Aston Villa'dan Ron Vlaar gibi yeni oyuncular kadroda yer alıyor. Bizim savunmacılarla karşılaştırsak daha iyi savunmacılara sahipler. Öyle bir yazmışın ki sanki 10 yıldır oturmuş bir savunma hattımız var. Bizim savunmamızın da kalır yanı yok. Bizde yeni bir takımız ve Hollanda daha oturmuş isimlerden oluşuyor. Hollanda'nın Avrupa Şampiyonasındaki performansına bakıp aldanmamak lazım.
    Meireles

Ona bakma buna bakma şuna bakma neye bakacağız biz ?

Oturmamış olabilir ama bizim stoperlerimiz bana göre daha iyiler.Sen çok devleştirdin bence madem öyle oynamayalım bu kadar eminiz fark yemeye ben yemeyiz demiyorum olur futbol bu ama istediğimizi yansıtırsak sahaya fark yemeyiz.Berabere bile kalabiliriz...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri