1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Yenilikler

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

mevcut oyun aynen devam ediyor fakat benim gibi fazla zaman ayıramayanlar için hızlı oyun oynamaya imkan tanıyan bir fmc (football manager classic) var. Bunun dışında challange denen oyun modunda belli senaryolar var ve siz bu senaryoları tamamlamaya çalışıyorsunuz. ek olarak artık hamachi ile uğraşmayıp steam vasıtasıyla online oyun oynayabiliyorsunuz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    mevcut oyun aynen devam ediyor fakat benim gibi fazla zaman ayıramayanlar için hızlı oyun oynamaya imkan tanıyan bir fmc (football manager classic) var. Bunun dışında challange denen oyun modunda belli senaryolar var ve siz bu senaryoları tamamlamaya çalışıyorsunuz. ek olarak artık hamachi ile uğraşmayıp steam vasıtasıyla online oyun oynayabiliyorsunuz.
    Gayet açıklayıcı teşekkürler

Yalnız mevcut oyun diye bildiğimiz türde oyunun zorluk seviyesini seçme veya sakatlık sıklığı gibi bir şeyi seçme lüksümüz yok sanırım ?

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Gayet açıklayıcı teşekkürler

Yalnız mevcut oyun diye bildiğimiz türde oyunun zorluk seviyesini seçme veya sakatlık sıklığı gibi bir şeyi seçme lüksümüz yok sanırım ?
    Hayir, klasik oyun yine bildigimiz gibi oynanacak. Zorluk seviyeleri, yeni eklenen senaryo görevleri için geçerli. (Ekran goruntuleri ve incelemelerden yola cikarak yaziyorum.)
    Last edited by juricevic : 07.Eylül.2012 at 15:55

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bizim gibi ihtiyarları düşünmeleri sevindirici,
    ama gerçek bir sezonun yerini tutamaz bance,
    belki tutorial niyetine fmc yapılır,sonra dalarız 2013 deryasına

Mesaj Yetkileri