Gökhan Gönül varken Hamit'ten sağ bek yapan, Mevlüt'ten sol açık deneyen adamın futbol bilgisini değil ama akıl ve mantığını sabaha kadar tartışmak lazım bence.
Gökhan Gönül varken Hamit'ten sağ bek yapan, Mevlüt'ten sol açık deneyen adamın futbol bilgisini değil ama akıl ve mantığını sabaha kadar tartışmak lazım bence.
@firatgunayer
Sneijder, Arda'yla dialogu uzatan kendi arkadaşını azarlıyor..Arda'ya sarılip, uzaklaştırıyor..Böyle kaptan modeli yok Türk futbolunda..
aynen bende dikkat ettim ardanın üstüne yürüyen arkadaşını bildiğin yürü git edasıyla ittirdi![]()
Ve maç biter. 2-0 . Yenmeyi beklemiyorduk zaten ama böyle bir Hollandaya karşı bir beraberlik alabilirdik.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
neyse bizimkiler bir kaç beleş forma kazandı başka söylenecek birşey yok
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
hiddinkide izledik geçen sene böyle bir maç top oynamadık ben takımı beğendim
Beklediğim bir sonuçtu. Geçmiş olsun. Abdullah Avcı da, umarım böyle saçmasapan kadro sürüp gereksiz tercihlerde bulunmaz bir daha.
Umarim Estonya'ya yeniliriz.Selcuk yerinde olsam milli takimi birakirim.
Geçmiş olsun.
GG sakat mıydı bilmiyorum ama Hamit bu formuyla milli formayı giymemesi gerekirken kendi mevkisi dışında oynatıldı, sonuç rezalet!
Ortasahada Tunay, Nuri nedir ya. Bu Nuri'nin milli maçta iyi bir oynadığı maçı hatırlamıyorum zaten. Selçuk olabilirdi başkası olabilirdi bilmiyorum ama bu arkadaşların olmadığı açık.
Ofans yine iyi çalıştı ama kaçırdık sağolsun bol bol, özellikle Arda. Ama bence takımdaki en iyi oyuncuydu Arda.
Abdullah hocayı severim, güvenirim. Umarım düzelir. Zaten bu maçtan puan beklemiyordum. Önemli olan bu grupta ikinci olmak umarım başarırız.
Selçuk'un oynaması bence de gerekirdi ama öyle bi hava oluşmuş ki Selçuk oynasa banko maç bizimmiş gibi.
Neyse 1-2 çürük dışında takımın direnci kötü değildi yeni bi oluşum için gerçekten kötü bi futbol değil.
eto'o bitmiş.
Elinde selçuk-emre-nuri üçlüsü varken neden üçünüde aynı anda kullanmazsın anlamıyıorum ki.
Neyse artık.
Takım iyi de oyuncu tercihleri felaket.. Hiddink döneminde tercihleri bırak 2 top yapamıyoduk.. En azından takım ne yaptığını biliyo fakat tercihler son derece yanlış.. Tunay, Emre, Hamit en başta olmaması gerekenlerdi takımda..
Yazık oldu.Sanırım 3-0,4-0'lar bekleyenler görmüşlerdir bizimde o kadar kötü bir takım olmadığımızı şu kadro ile bile bu kadar dayandık.
Son golü zaten çok basitti herkes ilerde gol ararken olabilecek bir goldü ve oldu..
Hamit'te bize Robben şovu izlettiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim.O bacak araları o hareketler..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
abdullah avci estonya'ya puan kaybetsin bence ibebespora geri gönderilir. selçuk'u almadı be. tamamen mütevazı kadroyla oynamaya çalışıyor. hala belediye'nin etkisinden kurtulamamış. birinin öğretmesi lazım: milli takımlarda hep en iyi oyuncular oynar!
bu oyunla 2014 zor gibi
Hiç değilse 1-0 yenilsek demiştim. 1-0 bitseydi sevinecektim ne güzel olmadı bir daha ki maçlara kısmetse...
Maçtan önce mağlubiyet bekliyordum zaten ama karşımızda bu kadar kötü bir Hollanda olacağını tahmin etmemiştim.En kötü beraberlik almamız lazımdı.İlk 11 ve oyuncu değişikliği tercihleriyle pek güven vermedi hoca.Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.Daha ilk maçtan asıp kesmek acımasızca olur.Son olarak Hollanda'nın 2.golünü atacak oyuncumuz yok ne yazıkki.
So what?
Saike
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ya bazıları Abdullah Avcı fanboy'u, ya da Hamit zamanında çok üzmüş.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
al benden de o kadar ahmetcim
maca degil burdaki gereksiz yorumlara ve buyuk ihtimal yarinki basinda cikacak sacma sapan avciya balta haberlerine kiziyorum, kizacam.
dun alex-aykut kocaman, bugun selcuk-abdullah avci...
bana gore piril piril bir kadroyla umut veren bir oyun oynadik. 2.yi yemeseydik evimizdeki macta liderlik icin oynayabilirdik. bikac duzeltmeyle avci bu takimi kafaya oynatir. son zamanlarda hazirlik maclari da dahil en olumlu milli takim bana gore.
Bu maçtan sonra Hamit' ten Galatasaray' da ne çektiğimizi umarım anlamışsınızdır. Beni Galatasaray' da delirttiği yetmedi Milli Maçlarda da devam ediyor.
Nuri ve Hamit gerçekten berbat oynadılar. Sercan ve Tunay gibi oyuncuların da daha önünde birçok yıl var. Ancak bu sene o sene değil bana göre.
Şu bize 2. golü atan adam Hasan Ali' yi resmen maymuna çevirdi. Aynı şekilde Robben' de Hamit' i çevirdi ama o zaten normal birşey.
Umut' u yine çok beğendim. Adam 1 dk durmaz mı yahu...Maşallahı var. Bu takımın daha iyi bir taktik ve çalışmaya ihtiyacı var. Umarım Avcı bu takımda uzun süre kalır da belli bir yapı oturtabiliriz.
Football is simple,but Football Manager is not
Nuri hamlesi ortasahayı tamamen kaybettirdi. Burak girdiğinde Sercan yerine Tunay çıkabilirdi. Neyse puan kaybetme lüksümüzün olduğu bir yerde kaybettik. Selçuk olayını da abartmamak lazım, bir maç oynamadı diye milli takımı bıraktıracaklar adama.![]()
bizim aydın(özellikle geçen senenin ikinci yarısından itibaren oynadığı oyunla) bu tunaydan çok çok daha iyi oyuncudur
grubumuzun diger maclari,
Estonya 0 - 2 Romanya
Andorra 0 - 5 Macaristan
Umut oyunuyla gözümdeki değerini yine kanıtladı.Helal olsun savaştı golede yaklaştı ama şansızdı.
Romanya ve Hollanda gider bu gruptan. Bizde el sallarız...
Sercan fena oyuncu değil bilekleri çok iyi ama tercih yanlışları var, tunay ise özgüvene ihtiyacı var gibi aynı biim semih gibi. Umut burak arda ile çıksak farklı olurmuydu diye düşünüyoum.