Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Saçma salak tercihlerde bulunduğunu düşünmen senin görüşündür. Zaten problemin kaynağı senin şu yazdığın yazı içinde...

"Eğer futboldan biraz anlayan, birazda ligleri takip insanların tamamı bu sözleri söylüyorsa hatalı olan biz değil hocadır."

Yani genç milli takımlarda görev almış, yanılmıyorsam 7 yıl kadar bir futbol takımını istikrarlı bir şekilde çalıştırmış, şu an milli takımın başında olan kişi bilmiyor işi. Sokaktaki-tv başındaki adam daha iyi biliyor.
    Yazdığım hiçbir postta hoca işi bilmiyor demedim. Hocanın bugün hatalı olduğunu söyledim. Böyle bir çıkarım yapılabileceğini tahmin etmedim şahsen, bilseydim biraz daha ayrıntılı yazardım.

Edit:
    Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    Kardeşim iyi güzel hoş diyorsunda Selçuk tamam yetenekli harika adam dediğin gibi istatistiğide var.Ama bir sebebi varkı adamı oyuna almıyor.Yoksa Avcı'da 49846516846 kişi gibi Selçuğu oyun içinde görmek ister.Önemli olan kime şans verdiyse hoca onu koşulsuz desteklemektir.Bu adam kazanmayı ister.Eğer Selçuğun galibiyeti sağlayacağına inansaydı bunu çoktan yapmıştı.Demekki Selçuk bu oyun şablonuna uygun değil yahut Avcı uygun görmüyor.
    Zaten Nuri'yi desteklememek ya da hocanın kararına saygı duymamak gibi bir sorunum yok. Ama oyun şablonuna uymasa bile ki maç içinde bu şablon rahatlıkla değiştirilebilir. Elinde Selçuk varken 1 sezondur maça çıkmayan Nuri'yi almak mantıksız en azından bence mantıksız. Nuri'nin oyuna Selçuk'tan daha fazla etki edebileceğinin bir belirtisi yok ki hiç.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yazdığım hiçbir postta hoca işi bilmiyor demedim. Hocanın bugün hatalı olduğunu söyledim. Böyle bir çıkarım yapılabileceğini tahmin etmedim şahsen, bilseydim biraz daha ayrıntılı yazardım.

Edit:

Zaten Nuri'yi desteklememek ya da hocanın kararına saygı duymamak gibi bir sorunum yok. Ama oyun şablonuna uymasa bile ki maç içinde bu şablon rahatlıkla değiştirilebilir. Elinde Selçuk varken 1 sezondur maça çıkmayan Nuri'yi almak mantıksız en azından bence mantıksız. Nuri'nin oyuna Selçuk'tan daha fazla etki edebileceğinin bir belirtisi yok ki hiç.
    İşi bilmiyor demedin doğru, ama ima ettin yazdıklarınla. Ayrıca söylenenlere bende katılıyorum (gerek mevcut form durumu ortadayken Hamit'in tercih edilmesi, gerek oyuncu değişikliği konusunda Nuri tercihi, hatta Tunay tercihi...), benim takıldığım nokta eleştirilerin dozu. O kadar duygulara kapılıyoruz ki mantıklı düşünmeden ya göklere çıkarıyoruz, ya yerin dibine sokuyoruz. Benim tepkim buna, sana patladı kusura bakma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    İşi bilmiyor demedin doğru, ama ima ettin yazdıklarınla. Ayrıca söylenenlere bende katılıyorum (gerek mevcut form durumu ortadayken Hamit'in tercih edilmesi, gerek oyuncu değişikliği konusunda Nuri tercihi, hatta Tunay tercihi...), benim takıldığım nokta eleştirilerin dozu. O kadar duygulara kapılıyoruz ki mantıklı düşünmeden ya göklere çıkarıyoruz, ya yerin dibine sokuyoruz. Benim tepkim buna, sana patladı kusura bakma
    Ya yok Estafirullah ne kusuru farkındayım ben zaten İşi bilmiyor olayı aklımın ucundan geçmedi gerçekten. Bu maç için hatalı olduğunu düşünüyorum ben. Ama eğer böyle devam ederse Milli takım veya büyük kulüpler için yeterli olmadığını düşünürüm en azından şu an için.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri