-
Programı izlemeyenler bence oradan bradan okuduklarıyla değerlendirmesinler çünkü çok farklı anlamlar çıkabiliyor.
Adam bir şeyi anlatırken defalarca yanlış anlaşılmasın, kimseyi kırmak istemem, asıl söylemek istediğim şu şeklinde açıklamalar yapıyor ama iş yazı ortamına döküldüğünde bunlar ister istemez gündeme gelmiyor, gelemiyor.
Bir de yazı ortamına döküldüğünde, ilgi çekmesi için bazı yerlerin kırpılarak verilmesi gerekiyor.
Konuşmalarına gelirsek, beni çok ama çok tatmin etti. Yok dört dört ikiymiş dört beş birmiş, teknikmiş, taktikmiş vs oraya girmeden, böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız diyorum.
Ne sorulduysa söyledi, açıklamaya çalıştı, kendince doğrularından bahsetti, uzun vadede düşündüklerinden bahsetti.
Çoğu konuda net açıklamalar yaptı, Alex konusunda son yaşanan olaydan dolayı da kırgınlığı var gibi ama bunu bile Alex'i rencide etmeden dile getirdi, büyük oyuncuların egosu da büyük olur diyerek belirtti ve sezon sonuna kadar Alex'in gitmesi gibi bir tasarrufta bulunmadım, hiç düşünmedim dedi hatta gelecek sezonlar için de onunla beraber nasıl Fenerbahe'ye değer katabiliriz bunun üzerine konuştuk kendisiyle diye söyledi.
Recep ve Salih konusunda net şeyler söyledi, oynayan oynamayan oyuncular konusunda net şeyler söyledi.
Genele bakıldığında tatmin edici bir programdı. Grupta çok zorlu maçlar olacak ama bu gruptan çıktığımız anda kupada sona ulaşabilecek bir takımız eğer ben ya da takım büyük hata yapmazsa dedi ki burada Meireles transferinden sonra pek çoğumuz Avrupa Ligi için iş yapabilecek bir kadromuz olduğu yorumunda bulunmuştuk.
Tuncay ile de alakalı iyi bir yorum yaptı, eğer böyle bir oyuncuyu takımına döndürüyorsanız onun yeri hazır olmalı dedi, gelsin elimde bulsun mantığında değil, faydalanamayacaksam almaya gerek yok mantığında.
Ve yine bahsettiği nokta, takım tek yumruk olmaya geçen seneden daha fazla hazır durumdaydı ta ki şu son günlerde ortaya atılan suni gündemle huzursuzluk çıkarılmak istenilene kadar dedi.
Bence artık Aykut Alex tartışması bir kenara bırakılmalı, çünkü Alex'ten faydalanacak, Fenerbahçe menfaati için bizim de ikilik değil, ikisi için birlik olma zamanı, ayrıştırmayalım, kutuplaştırmayalım, şimdi takıma daha çok destek zamanı.
Mesaj Yetkileri