daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alırsak önümüz açılır.Kazanmak zorundayız.Çift forvet çıkmalıyız bence.Umut-Burak gibi.
-------------Tolga---------------
-GG---Semih--Ömer---HAK-
-Arda-Selçuk-Emre-Sercan-
---------Umut-Burak-------- Şeklinde çıkmalıyız , averaj olarak ne kadar atabiliyorsak atmalıyız.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Ömer Toprak'ın oynamama durumu var, saçma bir gol yiyip son dakikalarda beraberliği kurtaracağımızı düşünüyorum.
Estonya'yı fazla küçümsememek lazım. 2 sene kadar önce dışarda Estonya ile golsüz berabere kaldığımızı ve Estonya'nın geçen sene playofflarda Avrupa Şampiyonası'nın kapısından döndüğünü unutmamalıyız. 3 puanı alalım da, skor mühim değil bence. Şöyle bir 11 de ben bekliyorum:
Tolga
G.Gönül - Ömer - Semih - Hasan Ali
Hamit - Selçuk İnan - Emre - Arda
Burak - Umut
Yukardaki onbirde hamit <--> Sercan değişikliğiyle farka gideriz diyorum..
Son yıllarda milli takım olarak farka gitmeyi beceremiyoruz ancak en son Estonya ile yaptığımız hazırlık maçında -1 yıl önce- 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştık.O zaman ki kadroya göre hem oyun anlayışımız hem oyuncularımız daha iyi olduğuna göre 3 ten fazla gol atabiliriz ama eleme maçı olduğu için ne olacağı belli olmaz.İnşallah kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
en az 3 fark
İnşallah Abdullah Avcı Hollanda maçında yaptığı tercih hatalarından ders çıkarır.
Kazanacağız başka yolu yok.
Canım FEDA olsun sana !
Biz bu kupaya gidicez diyorsak Estonya'nın kim olduğunu neler yaptığını konuşmamalıyız. Selçuk İnan'ı oynatmasını bekliyorum Abdullah hocadan. Çift forvet oynarsak istediğimizi alırız.
tolga zengin
g.gönül semih ömer caner erkin
m.topal selcuk
g.töre arda sercan
umut bulut
Tolga
Hamit - Ömer - Semih - Caner
? - Selçuk İnan - Emre - Arda
Burak - Umut
budur bence...
Tolga
Gökhan-Ömer-Semih-Hasan
Hamit-Selçuk-Emre-Arda
Umut-Burak
Bu kadroyla çıkalım.1 yesek 3 atarız zaten.Estonya'yla oynuyoruz.Aylar sonra güzel,bol gol attığımız bir maç izleyelim artık.
Stoperde Selçuk ?![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Selçuk oynamasa da olur ne de olsa Selçuk oynamadan'da Estonya'yı yenecek güce sahibiz.Oynaması gereken maçta oynamadı Selçuk.
HahaSemih yazıcaktım Se'yi yazınca elim Selçuk'a kaymış
![]()
Tolga
GG - Ömer - Semih - Kaldırım
Nuri Selcuk Emre
Sercan Burak Arda
Nuri mi? Hollanda maçında son yarım saat oynadı ama ne yaptı acaba? Nuri bu formla sittin sene oynamaz milli takımda.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Abdullah Avcı şaka gibi açıklamalar yapıyor.Almanya gol kralı oynamamış,bizim ligin en iyi yabancısı oynamamış milli takımın da en iyisi olan Selçuk'un oynamaması normalmiş.Kuyt ve Huntelaar oynamıyor çünkü birinin yerinde Robben var diğerinin yerinde Van Persie.Selçuk da yeri geldiğinde oynayacakmış.Bu kafayla işimiz zor.
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Abdullah Avcı...
Basın toplantısı baştan aşağı komedi.
Last edited by uAburak89 : 10.Eylül.2012 at 13:15 Reason: İmla.
Bu takım çok güzel 4-3-3 oynar. Arda Burak umut ileri üçlü selçuk topal Emre ortasahasi ile çok is yaparız bence![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çok artis konuşmaları var full edebiyat yapıyor bu adam çok sinir bozucu
Halbuki böyle biri değil..
Last edited by Kaka Leite : 10.Eylül.2012 at 13:33
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Burak , Selcuk , GG uclusu bu mactacikarsa Abdullah Avcinin beyaz bayragi cektigi isaretini gosterir.3u birden asla oynamayacaktir.
Kafamdaki 11 ;
Tolga - Gökhan Gönül - Semih - Ömer - H. Ali Kaldırım - Selçuk İnan - Emre - Arda - Gökhan Töre - Umut - Burak
Canım FEDA olsun sana !
Geçen maçtan farklı olarak sakatlığından dolayı Ömer olmayabilir kadroda yerine Bekir oynar, mevkisinde oynatılmayarak günah keçisi ilan edilen Hamit yerine Gökhan Gönül oynar, Tunay yerine Burak oynar. Başka değişiklik olacağını da sanmıyorum.
Hollanda mağlubiyetinin Selçuk'un olmamasına yıkılmasını anlamıyorum.Selçuk'un ofansa kattıklarını eleştirmiyorum ama oynasaydı bu sefer defans adına daha da eksik olacaktık.Abdullah hocaya hak veriyorum oynatmamasında ama Tunay'a nasıl bu kadar sabrettiğni anlayabilmiş değilim.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!