Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Valla tartışmaya girmek dahi istemiyorum, Ersun Yanal örneği olsun, başarılı ve başabaş bir maç çıkardığımız düşüncesi olsun oldukça farklı yerlerdeyiz veya başka maçı izledim ben.

Abdullah Avcı bu kafada devam etsin, kimse çekmez onun ego sunu, iki kötü sonuca bakar. Yollar ayrılır. Şimdi arkasında duran basın, Selçuk İnan'ı Galatasaray'lı olduğu için değersizleştirmeye çalışan güruh kurtaramaz Abdullah Avcı'yı.
    ben mactaki olumlu yerleri goruyorum sense negatif yonleri. farkli yerlerde oldugumuz cok acik, ben de bilirim selcuk niye oynamaz, hamitin yeri bu mudur. yenebilecegimiz takimdan 2 gol yedik. vs vs. ama olumlu taraflari da konusmak lazim. girdigimiz pozisyonlari, mahkum oynamayisimizi, zaman zaman oyunumuzu kabul ettirmemizi. hollanda ne kadar kotu olursa olsun sistem takimidir, oynadigimiz futbolu sadece skordan dolayi kucumsemek bana yanlis geliyor. bir de rica etsem su takim isimlerini milli takima sokmasak. kimsenin GSden bahsettigi yok burda. degersizlestirme cabasi nedir onu da anlamadim.

@petrol_fb

demek istediklerini anlayamadim, kusura bakma. kendi ozrum olabilir :]
    sadece sunu soyleyebilirim, duran top icin alan savunmasindan bahsetmistim ben, eksik anlatmis olabilirim. onu da bazi yorumcularin elestrisi uzerine soyledim. buna ilave adamadama savunmanin eski tarz oldugunu da kabul etmek lazim oyunun genelinde yapilan savunma icin. en fazla 1-2 kisiye cok yetenekliyse adam adama veriliyor artik.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 10.Eylül.2012 at 17:13 Reason: ekleme

Mesaj Yetkileri