Başarı selçuk inanla gelemz abdullah avcı ile gelir
futbol kişi oyunu değil takım oyunudur , x oyanmış y oynamamış fark etmez iyi takımsanız iyi yardmlaşıyor iyi basıyorsanız sorun yoktur
Abdullah Avcı ya genelde Galatasaraylılar öfkeli.
Ama kendisi iyi bir Galatasaraylı.
Eğer bir komplo teorisi oluşturacaksak uAburak89 un son yazdığı olabilir ancak
Selcuk'u yormayıp sakatlanma riskini ortadan kaldırması.
Bu da biraz Ahmet Çakar vari bir yaklaşım oluyor.
Mehmet Topal'ı kesici özellikleri sebebiyle seçmiş olabilir, sonuçta kağıt üzerinde saldıracağız onlar ne verdiyse kapanacaklar, beklerimiz hucümcu sürekli gidecekler, bu ortamda rakip kontra ataklar bulabilecek bir takım.
Olası bir süpriz gol ile işleri iyice içinden çıkılmaz hale sokmamak için bu tarz bir emniyet subabı koymak istemiş olabilir.
Ha Emre oynamaz Selcuk oynayabilirdi hatta bence öle olması lazımdı.
Tercih konusunda yanlışı bana göre burda yaptı onu da Emre yi kaptan, saha içi lider, press konusunda daha iştahlı bir oyuncu olduğu için seçmiş olabilir.
Ayrıca Emre iyi durumda çok iyi bir kamp geçirdiğini söylemişti uzun yıllardır böyle sezon başı geçirmedim demişti onun fiziksel halini de beğeniyor olabilir maç oynamamış da olsa bu sezon.
Yani Emre ve Selcuk her ikisi aynı kondisyon durumunda iken-öyle olduğunu varsayıyorum- Emre'nin seçilmesi çok çok büyük bir hata değildir bana göre.
Selçuk İnan'ın olası İngiltere transferinde çalışma izni alması için milli maç sayısına bakılacak, şu durumda bunun gerçekleşmesi zor. Yine Galatasaray'a çalışıyor yani Abdullah Avcı. Çok utandım bunca zamandır yaptığım eleştrilerden.
Selçuk'un nesi beğeniliyor bu kadar anlayamıyorum bir Galatasaray'lı olarak. Emre Selçuk'tan bir gömlek daha üst bir oyuncudur. Selçuk çok yavaş bir oyuncu. Koşamıyor. Eğer önde basan, yanında deli gibi pres yapan adamlar olursa iyi oynar Selçuk. Milli takımın sistemi de böyle bir sistem değil. O yüzden şak diye monte edilmesi beklenemez bu sisteme. O nedenle ben eleştirileri yersiz buluyorum ama Nuri'nin değilde Selçuk'un oyuna girmesi gerekirdi. Bu konuda herkese hak veriyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Herkes kendi görüşünü belirtmekte özgürdür diye biliyorum, yanlışım varsa düzelt beni. Senin gibi düşünmüyorum diye hemen bir sıfat yapıştırman, kendileri gibi düşünmedikleri için ateistlere küfreden müslümanların yaptıklarına benziyor. Hiç bir fark yok arada. Dingo'nun ahırı değil burası, daha seviyeli olursan sevinirim.
Ayrıca Mehmet Topal'ın yerine oynayabilir pekala fakat su an ki milli takımımızın sahip oldugu Mehmet Topal'ında oynadığı sistemde Emre'nin Selçuk'tan önce tercih edileceğini belirttim sadece.
Last edited by Nocna Mora : 11.Eylül.2012 at 16:13
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
M.Topal'ın yerine Selçuk İnan oynasa, tam da birçoğumuzun istediği kadro sahada olacaktı. M.Topal 4-4-2'ye uygun değil, bakalım ne olacak akşam.
Selçuk İnan bugün 11'de başlar.Topal ile defansif oynamaya gerek yok Estonya'ya karşı.
Selçuk İnan'ın mevkisinde oynayan oyuncular ondan daha formda olsa eyvallah diyeceğizde öylede değil.Emre'de son maçta kötüydü.Madrid'te zaten gerekli şansı bulamıyor.Sistem felan demesin kimse.Selçuk gibi oyunu yönlendiren ve forvetleri besleyen bir adamın varsa sistemi onun etrafına kuracaksın.
Ayrıca sadece Galatasaraylıların eleştirdiğine katılmıyorum.Tüm basın neredeyse eleştirdi Avcı'yı.
Baştan çalkantılı başladı Abdullah Avcı.Düşünüyorumda akşam Estonya bir sürpriz yapsa ne açıklayacak?Yada basın nasıl üzerine gidecek merak ediyorum.Çok baskı altına aldı kendini.
dediklerine katilmamak mumkun degil, her alanda oldugu gibi burda da tahammulsuzluk almis basini gidiyor. kimsenin kimseyi dinlemeye sabri kalmamis ve kendi fikrinden olmayani da kolayca disliyor. ozellikle yeni nesil herhalde basimizdakileri rol model almislar, baska bir sebep aklima gelmiyor.
mac icin fikrimi belirtmistim zaten, kadro ne olursa olsun golu atamadigimiz her dakika stres artacaktir, rakip de direnc kazanacaktir. o yuzden erken gol hepimizi rahatlatir farka gideriz.
taraftardan tek beklentim stadi kirmizi-beyaza boyamalari. klup takimli formalari gormek istemiyorum sahsen tribunde. cok anlamsiz.
surpriz bir sonuc ciksa bile kotu oynayarak puan kaybetmeyiz tahminim. yuz kizartici bir durum olmaz, buna ragmen agir elestriler gelirse tabela yorumculari der gecerim onlar icin. futbolda kazanmak da var kaybetmek de. 10 kere pozisyona girip de atamazsa oyuncular avci mi girip atsin, bu tabi varsayim. zaten obur turlu olabilecegini dusunmuyorum sahsen.
İlerde Umut ve Burak oynuyor ama orta sahada DM olarak Mehmet topal ve az forma şansı bulan Emre var. Tebrikler Hocam. Bazen harbiden ne düşündüğünüzü anlamakta zorlanıyorum ve harbiden bir halttan anlamadığınızı düşünüyorum
Valla ustad kusura bakma ama Estonya maçı için bu dediğin olmamalı. Hani romanya Macaristan felan olsa sana katılacağım ama Estonya olmaz yafutbolda kazanmak da var kaybetmek de. 10 kere pozisyona girip de atamazsa oyuncular avci mi girip atsin, bu tabi varsayim. zaten obur turlu olabilecegini dusunmuyorum sahsen.
Olmaz derken bir şekilde yenilmemiz kabul edilemez anlamında söylüyorum.
esas kismi atlamissin alintilarken, tabela yorumcularina olan ofkem bu aslinda. bunu neticesinde soyledim bunlari. tabii ki estonyayi farkli yenelim isteriz ama futbolda dedigim de oluyor, normal bunlar. kazanmak icin herseyi yapar ama kazanamazsiniz bazen. boyle oldu diye adam kovulmaz ama turkiyede kovulur. yalniz TFF avciya cok guveniyor, oyle bir baski altinda bile avciyi birakmayacak gibi duruyor.
Valla Estonyayı rahat bir şekilde yenemez isek sıkıntı vardır.
Ne olursa olsun bu skor sıkıntısının hep bizim başımıza gelmesi düşündürücü, senelerdir.
Kalite farkımız varsa skora da yan-sıt-ma-lı-yız.
Senelerdir bunu yapamıyoruz olmadık puanlar kaybediyoruz böyle güçsüz takımlara.
Futbolda böyle tesadüflerin hep bizim milli takımı bulması bu turnuvada da yinelenirse, o işin artık tesadüf olmaktan çıkıp kronik bir sıkıntı olduğunu gösterir ve Abdullah hocanın da bunu kıramadığını.
Kardeşim daha çok varsayım var da, konu dağılmasın diye yazmıyorum.
Eleştirdiğimizde tuttuğumuz takımdan dolayı işi oralara çekenler oluyor, sanki biz Milli Takımın başarısını istemiyoruz, Türk değiliz, inşallah yenilelim diyoruz havası çıkıyor.
Hollanda maçından sonra Abdullah Avcı ne dedi, oyuncu seçimlerim taktik anlayışından dolayı. Ben hocaya saygısızlık yapıyor değilim, Aykut Kocaman'ın açıklamaları falan koyulmuş ki orada yaptığı antrenör takımı tespiti çok doğru. Olay aynı değil kesinlikle. Keşke bir tane basın mensubu da sorabilseydi, hocam nasıl bir taktik anlayışımız var ki Selçuk'a yer yok bu sistemde diye, Selçuk sorusunu soran sanki kendisi eleştirmemiş gibi, eleştriler var hocam ne dersiniz diye sordu.
Selçuk özelinden çıkıp genele dönersek, Hollanda maçına özel taktiğimiz vardı, öncelik oynatmamak, ilerde basmaktı. Bunu yapamadık bence, karambole bulduğumuz pozisyonlardan gol çıkarsak, puan ya da puanlar kazansak da iyi maç çıkarmış olmayacaktık. Biz sadece Arda ve Umut ile yalancı pres yaptık, Sercan ve Tunay ne yaptı maçta ? Rakibin en kötü bölgesi savunmasıydı, biraz cesaret ile iş yapabilecek bir kadromuz vardı ama teknik direktör anlayış ve seçimleri yüzünden olmadı. Selçuk olsa da kaybedebilirdik maçı, ki muhtemelen ederdik bu anlayışla, ama en azından kazanma adına bir umudumuz olabilirdi bence. Burak oyuna girdikten sonra top gelmedi, Nuri'nin adını duymadık, Mevlüt atamayacağı çalımları ısrarla denedi vs vs. Yani ben iyi oynamıştık, umut var diyenlere kesinlikle katılmıyorum.
Bugünkü maçta Selçuk'u oynatmayacağı da açıktı zaten, basın toplantısındaki havaları, laf sokmaları, gazetelere bakmadım yalanı hepsi bunu gösteriyordu. Baskılara gelmem, istediğimi yaparım havalarında, inatlaşmış durumda. İlki hataydı, ikincisi aptallık oluyor hatanın tekrarından ötürü ama hoca bunu kabul etmeyecek belli ki.
Bizim estonyayı normal şartlarda yenmemiz lazım, bizim kadromuz kötü değil, mevki bazında bakıyorum cidden değil, potansiyeli doğru kullanan bir hoca ile başarı uzak değil. 25 yaş ortalamamız ile geleceği planlıyor ve buna uygun adımlar atıyormuş, son iki turnuvaya gidemedik o zaman da Emre vardı Hamit vardı, 2014 Dünya Kupasına gitmiş olsak Hamit ve Emre gibi isimler mi olacak da hala onlar oynatılıyor. İleriye dönük adımlar atılacak, planlar yapılacaksa bunların düşünülmesi lazım bence. Selçuk tercihi dışında da Abdullah Avcı'ya bakışım çok olumsuz, hiç ama hiç umut vermiyor. Teori de bile iyi değilken, pratikte iyi olmasını da beklemiyorum haliyle.
A Milli Takım'ın Estonya maçı 11'i
Tolga, Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali, Arda, Mehmet Topal, Emre, Sercan, Burak, Umut
( Ntvspor )
Edit:
Şu bir yeni Türk statüsüne geçmiş bir oyuncu vardı F ile başlıyordu adı neydi onun ?
@jesmatador
Kerim Frei.
Abdullah Hoca'nın da durumu Aykut Kocaman'a benzedi.. Yakında internette bi kadro dolaşır 20 kişilik.. Tamam Hollanda maçında ben de eleştirdim Selçuk neden yok diye de, bi rahat bırakın be kardeşim..
Bizim mutlu olmamız için değil milli takım için gerekli bir değişiklik olur.
İyi de Hollanda maçını kazanabilirdik de. O zaman ne olacaktı ? Selçuk bu maçta da olmazsa yine eleştirilecekti Avcı. Normal karşılıyorum eleştiriyi Selçuk olmalı o ayrı da , adamın kellesini ister gibi ne bu daha ilk maçtan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Abdullah Avcı'nın futbol zekasından şüphe etmeyi de geçtim artık ben.