Quote Originally Posted by Facx View Post
aynen kaldıki fatih terimin bu şekilde saçmalamıcağı çok açık
Hatırlarmısın bilmiyorum ama Fatih Terimin 2. Döneminde GS' de yaptıkları veya Milli Takımdaki son döneminde sürekli Emre'yi çağırması ve sizlerin "Emre sanki evladı gibi, sürekli çağırıyor" naraları atmanız hala kulağımda ama..

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
Milli Takım ile Anadolu Kulübü çalıştırmak arasında dağlar kadar fark var.Milli Takıma transfer yapamıyorsun.Elindeki oyuncuları seçip kadro kuruyorsun.İyi tercihler yapmıyorsan bu senin hatan.Aykut Kocaman'ın durumu falan farklı.

Hepimiz kralını bilmiyoruz.Eski futbolcular,spor yorumcuları herkes eleştiriyor.Sanki milli takımda Meireles,Fernandes falan birbirine az çok yakın oyuncular var da Selçuk oynamıyor.Emre gelmiş 32 yaşına.Madem geleceği düşünüyorsun 2 yıl sonra milli takımda olmayacak adamın ne işi var 11'de ? Adam daha kendi takımında oynayamıyor.Bazı şeyleri anlamak için futbolun kralı olmaya gerek yok.
Eski Futbolcular ve spor yorumcuları eleştiriyor diye doğru söylüyorlar anlamına gelmez, tıpkı bende savunuyorum diye benim de doğru söylüyorum anlamına da gelmez.. Takımın başında Avcı var ve istesen de istemesen de güvenmek zorundasın şuanda.. Eleştirebilirsin de ancak bundan önceki kariyerini hiçe sayarsan, ondan değil, hiçe sayandan şüphe ederim..