Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Bahsettiğin isim Andre Pirlo hatırlatmak isterim.
    Ayrıca Emre - Selçuk ikilisi ortada çok ofansif oluyor.Anlatmak istediğim oydu.
    selçukta aynı tip bi oyuncu dünyada o pozisyonda o tipte oynayan tek oyuncu pirlo değil kaldıki trabzonda selçuk öyle oynuyodu açta bak istersen emre - selçuk ikiliside gayet normal bi ikili colman emreden daha ofansif bi isim ki çok ta iyi oynadılar yan yana

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Mehmet Topal kadar yeterli değil "bence" savunma için.

savunma olarak ben mehmet topaldan daha aşağı kalır bi yanını görmüyorum pozisyon alma açısından ve güç açısından daha iyidir mehmet topal dan hayır daha kötü olsalar bile - kaldıki emre sertliğiyle çevikliğiyle mehmet topaldan daha iyidir defansı - o bölgede kesici bi oyuncu oynaması gerektiğini açıklamaz bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    selçukta aynı tip bi oyuncu dünyada o pozisyonda o tipte oynayan tek oyuncu pirlo değil kaldıki trabzonda selçuk öyle oynuyodu açta bak istersen emre - selçuk ikiliside gayet normal bi ikili colman emreden daha ofansif bi isim ki çok ta iyi oynadılar yan yana

savunma olarak ben mehmet topaldan daha aşağı kalır bi yanını görmüyorum pozisyon alma açısından ve güç açısından daha iyidir mehmet topal dan hayır daha kötü olsalar bile - kaldıki emre sertliğiyle çevikliğiyle mehmet topaldan daha iyidir defansı - o bölgede kesici bi oyuncu oynaması gerektiğini açıklamaz bu
    Andrea Pirlo bir dünya markası.O yüzden Selçuk'la onu kıyaslamayacağım.
    2 forvet ve 2 tane açığımız defansa yardım etmiyor , ortada Selçuk - Emre ikilisi de ofansa katılacaklar.Mehmet - Selçuk ikilisi bana daha uygun görünüyor ama tabi hocamızın kararı Mehmet - Emre saygı duymak gerek , tıpkı senin yorumuna saygı duyduğum gibi.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Mesaj Yetkileri