Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre'nin ne olduğu belli değil, 4 ağustos 2002 tarihinde star gazetesinde Ebru destana verdiği röportajda;
    - okan'la beraber ayrıldığınızda, yönetim bir yorum yapmıştı. burada kim suçluydu?

- 'okan ağabey de, ben de iyi performans göstermiştik. hakkımızı istedik. ama tabi ki onlar da bize daha önce vermiş olduğu sözleri yerine getirmeyince, biz de onların daha sonrası için verdiği sözlere güvenmedik. biz onlar için hiçbir zaman kötü konuşmadık. faruk süren, galatasaray başkanı diye ona saygı duyduğumuz bir insandı. artık ona saygı duymuyorum. göz göre göre, bizi karalamak için, insanların yanında suçlu düşürmek için, yalanlar attı. ben galatasaraylıyım. çocukken de galatasaraylıydım. ölene kadar da galatasaraylı kalacağım.'
    Sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, çocukluğundan beri Fenerbahçe'li oldu.

Bu sene de çocukluğundan beri A. Madrid'e sempatisi olduğunu, takip ettiğini öğrendik.

Emre'nin Milli Takım kaptanı olması utanç verici, bu zamana kadar yapmış olduğu hal ve hareketleriyle. Dünkü hareketleri de kontrolsüz hırsının saçma sapan ürünleriydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emre'nin ne olduğu belli değil, 4 ağustos 2002 tarihinde star gazetesinde Ebru destana verdiği röportajda;

Sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, çocukluğundan beri Fenerbahçe'li oldu.

Bu sene de çocukluğundan beri A. Madrid'e sempatisi olduğunu, takip ettiğini öğrendik.

Emre'nin Milli Takım kaptanı olması utanç verici, bu zamana kadar yapmış olduğu hal ve hareketleriyle. Dünkü hareketleri de kontrolsüz hırsının saçma sapan ürünleriydi.
    atletico olayını yanlış görmüşsünüz. İspanya büyük bir lig , Atletico da oranın büyük kulüplerinden biri. futbolu seven herkes Atletico yu tanıyordur ve takip ediyordur , benim de takip ettiğim bir kulüp dedi. Arda gitti kurtuldu üstüne gelinmesinden ee artık Emre'nin de yakasını bırakın bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'yi tartışmak yersiz.Fenerbahçe'ye geldiği gün değil,''Çocukluğumdan beridir Fenerbahçeliyim'' dediği gün sözünün adamı olmadığını kanıtladı.Mesela Mehmet Topal'da Fenerbahçe'ye geldi.Topal'a karşı hiç bir art niyetim yok.Çünkü adam gibi adam.Taraftara oynamadı,Galatasaraylıyım demedi hiç.Bir gün Fenerbahçeliyim dese bile adamın çelişen hiç bir lafını göremezsiniz.Çok efendi bir futbolcu Mehmet Topal.Fener'e gitti diye biraz üzülüyorum ama hala severim Topal'ı.Dün de eski Topal'dan farkı yoktu.Müthişti.Yanılttı beni.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Emre'yi tartışmak yersiz.Fenerbahçe'ye geldiği gün değil,''Çocukluğumdan beridir Fenerbahçeliyim'' dediği gün sözünün adamı olmadığını kanıtladı.

"EMRE'NİN FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

Şükür, Galatasaray alt yapısından yetişen, sarı kırmızılı forma altında büyük başarılar yaşayan ve sezon başında Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Emre'nin "Ben aslında küçüklükten beri Fenerbahçeliyim" sözlerini değerlendiren Hakan, "Ben, Emre Galatasaray oynarken de Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Emre ile çok sıkı bir şekilde görüşüyoruz. Çok kişilikli bir arkadaşımdır" diye konuştu.

Mesaj Yetkileri