daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İnönü'de, aşağıdaki beste eşliğinde farklı bir galibiyet bekliyorum ve istiyorum. Epey oldu, şöyle 4-5 gollü galibiyetler almayalı.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=m2Ee8n19g9s"]Sevemez Kimse Seni Benim Sevdiğim Kadar [BEŞİKTAŞ][/YOUTUBE]
Kesin galip gelmemiz gereken bir karsilasma
Karşımızda tecrübeli bir takım olacak. Elazığspor lige yeni çıksa da ligin tecrübeli oyuncularından kurulu. Ben karşılaşmanın zorlu geçeceğini düşünüyorum. İnşallah kazanırız.
İnönü'dedir, kolay maçtır diye rahatlamaya gidersek hüsran olabilir. Gevşemeden, rakibi ciddiye alarak oynarsak kazanırız.
Canım FEDA olsun sana !
BJK bu macta puan birakmaz gibime geliyor. elazig kendi stadinda mac yapmadikca kolay kolay puan alamaz bu ligde. BJK mutlak favori, bol gollu bir galibiyet bekliyorum. 3-0 skor tahminim.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Bir aksilik olmazsa tribünde olacağım ve herşeyden çok mehmet abinin paylaştığı besteyi merak ediyorum , kalabalıkta nasıl olacak![]()
Mutlak üç puan bekliyorum takımımdan , karabük maçındaki güzel ivmeyi devam ettirelim .. batuhandan gol bekliyorum bu arada.
o biraz buyuk takima karsi motivasyondan kaynakli bence, zaten FBnin en kotu zamanina denk geldi o mac. elazig kendi sehrinde oynayana dek cok puan kaybeder. elazigda olsaydi o mac belki kazanirdi bile. anadolu kluplerinin artik ciddi bir seyirci avantaji var sahalarinda, bundan mahrum durumda elazig takimi. zaten mac inonude, o yuzden hic sansi yok elazigin. BJK moralli ve formda.
Gençler maça gidecek var mı? Ben yalnız gidiyorum belki vardır gelmek isteyen..
FM Gazetesi
Anıl ve ben beraber gidiyoruz başka gelecek yok mu maça?
FM Gazetesi
Bende Bursa'dan geliyorum. İdobüs biletimi aldım.
O karşı tribünlerin hali ne öyle yahu ? Protesto felan mı var ? Bomboş tribün.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türkiye'de futbola olan ilgi azalıyor bence. Tribünler hep boş. Bilet fiyatlarını düşürse bari yönetimler, başka türlü stadlar dolmayacak.
1-0 Necip.
O tribünlerin boş olmasının sebebi 170 lira olmasıymış. Ben susayım beşiktaşlı arkadaşlar yazar zaten gerekeni.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
olcay ne yaptın
bu fernandesin ortaları bug gibi bişey bülent uygunun işi çok zor valla bu takımla
Bilica nasıl bir futbolcu çözemedim daha![]()
Maç şu an 3-0. Elazığ çaresiz. Goller Necip , Sivok ve Hilbert.
Beşiktaşlı arkadaşların takımlarına karşı hiç ilgisi kalmamış skorları GS ve FB'li arkadaşlar yazıyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Elazığsporlu varsa kusura bakmasın ama Bülent Uygun'un takımının her daim düşmesini isterim, bunun için katkı sağlayan Beşiktaş'ı can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Last edited by uAburak89 : 17.Eylül.2012 at 22:51
asdahdadjhadjkaUğur Boral
O ne biçim orta
![]()
Orta sahamıza nazar değmesin, Necip - Veli - Fernandes çok iyi 3'lü oluşturdular gerçekten. İnanılmaz çalışkanlar ve çok iyi top kapıyorlar.
Olcay Şahan bana göre takımın şuanda en dirilerinden. Topla oynamayı çok seviyor, tekniği iyi. Hatalı pas yaptığında dakika kaç olursa olsun top nerede olursa olsun pres yapıp kaptırdığı topun peşinde gidiyor.
Takım olma yolunda iyi ilerliyoruz ancak takımda forvet eksikliği kendisini çok belli ediyor.
Bir orta yol bulunsa da takımın kimyası bozulmadan Quaresma'da Holosko'nun olduğu kanata monte edilse daha da iyi olacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"