Quote Originally Posted by barahir View Post
Tabi kuruldu dedim ama şunu unuttuk, Pegasus dün kurulmadı 1990 yılında faaliyete geçmiş.. ki bu rakamda normal olmuş oluyor..
valla ben o demecin sallapati olduğunu düşünüyorum 90 da euro yoktu ha dolar olsa tabi bu zamanın parası o zamanla bir değil.o zaman 10 15 milyon dolar büyük günümüzden büyük paralar idi.

uçak paralarının peşin ödenmeyeceğini az cok herkes tahmin edebilir zaten böyle yatırımları kim peşin yapıyor ki
ancak bu uçakları sipariş ediyorsanız teminat almak durumundalar bunların şirketin öz kaynağı olması gerekir bunları falan dahil etmediyse kişisel servetinden gösterdiyse sabiha gökçenin kuruluşuna, teknik ekip altyapı kurulumuna ayırdıysa bu paraları o zaman normaldir tabi

bu konunun çok üstünde durdum gibi oldu ama bugün öyle bir havayolu şirketi kurmak bizim klubün altından kalkabileceği birşey değil bana göre.
90 da biraz daha kolay olması olası.
Biz proje ortaya koyacaksak Fenerbahçe adından yararlanacağız havayolu işi çok yüklü sermaye isteyen bir iş yılda bize 200 milyon dolar kar getirecek proje bu değildir karşılayamayız