Sayfa 259 / 447 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
7,741 ile 7,770 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bir de şu var , Aziz Yıldırım diyor ki Ntv-LigTv izliyorum sadece , adam çıkıyor aaa Fb Tv izlemiyormuş ahaha , cidden insanlar kendini düşürüyor , ciddi ciddi portekiz-azerbaycan maçını nasıl izlemiş diye soran var ?

millet artık kör olmuş , ne derse vuracaklar adama , ertesi gün gazeteciler içeride diye konvoylara falan katılıyorlar , gözyaşı döküyorlar ? aynı mahkeme , aynı adaletsizlik , konu fenerbahçe ?

haa yok o zaman 180 derece dönüş , insanlar nasıl bu kadar acımasız , nasıl bu kadar içten pazarlıklı , nasıl bu kadar kaypak olabiliyor anlamış değilim.
    Dostum açık söylüyorum Aziz Yıldırım rakiplerde birer komplekstir.
    Bizim camia içinde de F.Terim kompleksi var mesela ne yazık ki.
    Bunun olması gayet doğal.Hele de böyle çabuk parlayan soğukkanlı insanların olmadığı ülkede çok normal.
    Ama tabiki Aziz Yıldırım etki alanı dolayısıyla çektiği düşmanlık da kat be kat büyüyor.
    1 milyar dolar para koyacağım diyor adam Fenerbahçe'nin kasasına.
    Ve herkes biliyor ki bunu da yapacak adamdır.
    Gel de rakip ol bu adamı sev

Aziz Yıldırım'a isteyen istediği yerden vursun hiç darbe alır hali yok.
    Şike süreci ve bu medya tetikçileri bu adamın şevkini gücünü kıramadıysa şurda burda bir kaç ufak tefek sanal insan hiç birşey yapamaz.
    Ara ara sinirine dokunup onlar cevap alır belki o kadar, vakitinden çalınmış olur olursa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    10M avroya kurulmus olabilir ama oraya yapilan yatirim onunla sinirli degil. sonrasinda yapilan yatirim kat kat fazladir, bu para da sadece ordan kazandiklari degildir herhalde. misal gemi alip armator olacagima gider ucak firmasi kurarim o zaman maliyeti o kadar dusukse.

ama mevcut sartlarda yapilmayacak sey degil, cok da ilginc bir yatirim olur. pesi sira BJK ve GS havayollari da kurulur yalniz
    Kaz gelecek yerden de tavuk esirgenmez ki.. Eğer yatırımcı kurduğu şirketin önünü açık görüyosa yapar kat be kat yatırımı tabii ki Ama tabi eğer böyle bi olay varsa gidilecek destinasyonlar ve izleyecekleri politika çok önemli..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Senelerdir böyle , herhangi bir takımın başkanı çıksın konuşsun , başka hiç bir takım taraftarı kolay kolay izlemez , umursamaz.Fenerbahçe'nin başkanı bir çıkıyor , bütün takım taraftarları toplanıyor acaba ne diyecek diye , şike sürecinden önce de böyleydi hala da böyle , bu da takımımızın büyüklüğünü gösterir , iyi ki Fenerbahçeliyiz.
    Bunun üzerindeki etkinin Fenerbahçe'nin büyüklüğü değil, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu makus durum olduğunu düşünüyorum. Konuşulan şey futbol olsaydı, Fenerbahçe Futbol Takımından bahsedilseydi bu kadar izlenmezdi.

Aziz Yıldırım'ın konuşması izlediğim kadarıyla - haliyle, doğal olarak - futboldan çok uzak, tamamen şike davası ve sonrasındaki ikili ilişkileri üzerineydi. Bu nedenle ilgi çekmesinin normal olduğunu düşünüyorum.

Aziz Başkanı çok seviyorum, fakat bu konuşmalarının büyük çoğunluğunun politikacı ağzıyla yapıldığını, sorulara dolaylı yollarla cevap verdiğini, hatta kıvırdığını da söylemeden edemeyeceğim. Mehmet Ali Aydınlar'la olan ikili ilişkisiyle ilgili soru üzerine anlattığı şeyler mesela, çok yersiz ve bana kalırsa anlatmak istemediği bazı şeyleri örtbas etmek için anlatılan basit ve gereksiz detaylardı. "Oğlunun mevlüdüne helikopterle gittim" vesayre şeyler, hoş değildi.

Dediğim gibi izlediğim kadarıyla ve okuduğum kadarıyla konuşuyorum, kullandığı dil çok keskin ve bana politikacıları andırıyor. Her ne kadar bu kulübün başına geçmiş en büyük başkanlardan biri olsa da onu dokunulmaz, mükemmel bir insan olarak görmek yanlış. Yaptığı konuşmaları, kullandığı dili doğru bulmuyorum. Rahmetli Özhan Canaydın'ı anmadan da edemeyeceğim, o da tam tersi kelimeleri çok özenle seçerdi, hakaretten ve kötü kelimeden kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapardı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şu kadarını söyleyim, Pegasus Hava Yolları Sadece 12 Milyon €'ya kuruldu..
    bunun kaynağını merak ettim paylaşırmısın.
    ortalama bir uçak 50 60 milyon euro
    kiralıyor bile olsalar yine de altından kalkamaz o para gibime geliyor.
    en kötü pilot 10 milyara çalışıyor kabin görevlileri falan dünyanın parasını alıyor
    bakım masrafları sigortalar vs birsürü ıvır vızır gelen aklıma
    12 milyon euro bu işin çapına göre devede kulak bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Estranged

benim bu yasa kadar gordugum baskanlar arasinda bir suleyman seba, iki ozhan canaydindir centilmenlikte. bu iki baskan disinda rakibe saygi konusunda samimi olanina rastlamadim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    bunun kaynağını merak ettim paylaşırmısın.
    ortalama bir uçak 50 60 milyon euro
    kiralıyor bile olsalar yine de altından kalkamaz o para gibime geliyor.
    en kötü pilot 10 milyara çalışıyor kabin görevlileri falan dünyanın parasını alıyor
    bakım masrafları sigortalar vs birsürü ıvır vızır gelen aklıma
    12 milyon euro bu işin çapına göre devede kulak bana göre..
    Amrabat transferi esnasında 12 milyon € isteyen Süleyman Hurmaya, Pegasus şirketini kuran Ali Sabancı söylemişti "12 milyona Pegasusu kurdum, ne Amrabatı" diye.. Ancak Uçaklar kiralama yöntemiyle alınmış olabilir..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sabancı ailesinin ve Ali Sabancı'nın mali problemi yok. Her bir uçak en az 1M USD zaten. Karıştırmayın hiç Pegasus'u. Sabancı desteği var, hiç kaçınmazlar yatırımdan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bizde de fenerbahçe desteği var ne yani

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sabancı ailesinin ve Ali Sabancı'nın mali problemi yok. Her bir uçak en az 1M USD zaten. Karıştırmayın hiç Pegasus'u. Sabancı desteği var, hiç kaçınmazlar yatırımdan.
    1 milyon usd bir uçak mı
    ne uçağı bunlar vecihinin uçağını alırsın o paraya ancak

geçen seneden bir haber.

http://www.airnewstimes.com/pegasus-...55-haberi.html

ali sabancı o bonservise tepki koymak için laf gelişi vermiştir diye düşünüyorum o demeci.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    1 milyon usd bir uçak mı
    ne uçağı bunlar vecihinin uçağını alırsın o paraya ancak

geçen seneden bir haber.

http://www.airnewstimes.com/pegasus-...55-haberi.html

ali sabancı o bonservise tepki koymak için laf gelişi vermiştir diye düşünüyorum o demeci.
    Tabi kuruldu dedim ama şunu unuttuk, Pegasus dün kurulmadı 1990 yılında faaliyete geçmiş.. ki bu rakamda normal olmuş oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uçakların parası peşin olarak ödenmiyor Boeing ya da Airbus şirketlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Uçakların parası peşin olarak ödenmiyor Boeing ya da Airbus şirketlerine.
    aynen, cogu krediyle ve devlet garantisiyle. sen ben yapamayiz zaten bunlari, sabanci olunca ismin her kapi aciliyor
    verilen linkte ali sabanci arap zenginlerine benzemis

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tabi kuruldu dedim ama şunu unuttuk, Pegasus dün kurulmadı 1990 yılında faaliyete geçmiş.. ki bu rakamda normal olmuş oluyor..
    valla ben o demecin sallapati olduğunu düşünüyorum 90 da euro yoktu ha dolar olsa tabi bu zamanın parası o zamanla bir değil.o zaman 10 15 milyon dolar büyük günümüzden büyük paralar idi.

uçak paralarının peşin ödenmeyeceğini az cok herkes tahmin edebilir zaten böyle yatırımları kim peşin yapıyor ki
    ancak bu uçakları sipariş ediyorsanız teminat almak durumundalar bunların şirketin öz kaynağı olması gerekir bunları falan dahil etmediyse kişisel servetinden gösterdiyse sabiha gökçenin kuruluşuna, teknik ekip altyapı kurulumuna ayırdıysa bu paraları o zaman normaldir tabi

bu konunun çok üstünde durdum gibi oldu ama bugün öyle bir havayolu şirketi kurmak bizim klubün altından kalkabileceği birşey değil bana göre.
    90 da biraz daha kolay olması olası.
    Biz proje ortaya koyacaksak Fenerbahçe adından yararlanacağız havayolu işi çok yüklü sermaye isteyen bir iş yılda bize 200 milyon dolar kar getirecek proje bu değildir karşılayamayız

Sadece "Fenerbahçe Airlines" adı altında bir havayolu şirketi kurup uçak satın alınacağı düşünülmemeli. Türk Hava Yolları veya başka bir havayolu şirketiyle geliştirilen bir ortaklık gereği bazı uçaklar kiralanabilir, belli seferler Fenerbahçe Airlines markası altında yapılabilir. Yani bunun birçok alternatifi var. İlla ki şirket kuruyoruz, bilmem kaç tane uçak alıyoruz, seferlere başlıyoruz değil. SunExpress gibi yurtiçi ve yurtdışı sefer yapan bir firma bile, THY ve Lufthansa'nın ortaklığı ile kurulmuştur.

Sanıyorum ki (başkanın dediği önanlaşmalar imzalandı lafından çıkardığım kadarıyla) bir havayolu şirketiyle ortak olarak bu işe girişilecek. Büyük ihtimalle THY.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

o ihtimal de aklıma geldi.
    ancak yılda 200 milyon dolar kasamıza girmesi için bir şirkete yılda en az 400 milyon dolar gibi bir para kazandırmamız gerekir ki yarsını bize versin.
    bunu yapabilecek kapasitede değiliz bana göre..
    1 aya göreceğiz bakalım projeyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o kadar yorgundum ki tam projeleri açıklayacakken uyuya kalmışım

Gurur duyuyorum böyle bir başkanım olduğu için. yapacağı şeyle rakiplerimizle aramızdaki fark açılacak. ve 1-2 yıl kalmaz onlar da aynı yola başvuracak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

"Alex iyi bir oyuncu ama efsane değil. Efsane başka bir şey."

Aziz Yıldırım kırk yılın başı doğru bir laf etti. Tebrikler kendisine. Aziz Yıldırıma tapan taraftar topluluklarıda susar umarım artık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    "Alex iyi bir oyuncu ama efsane değil. Efsane başka bir şey."

Aziz Yıldırım kırk yılın başı doğru bir laf etti. Tebrikler kendisine. Aziz Yıldırıma tapan taraftar topluluklarıda susar umarım artık.
    Niye susarlar anlayamadım abi ? Bir de doğru bir laf derken kime göre neye göre ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Niye susarlar anlayamadım abi ? Bir de doğru bir laf derken kime göre neye göre ?
    Valla Aziz Yıldırım söylediği hersöz büyük bir taraftar kitleniz açısından hep doğru ve Aziz Yıldırım hep doğru olanı yapan doğru olanı söyler o ne derse öyledir , olarak kabul edildiği için. Alex inde efsane olmadığını söylediğine göre bu büyük FB taraftarı için artık geri dönülmez bir gerçek ve doğru bir söz olarak kabul edilir diye düşünüyorum. Niye susarlar sorusunun yanıtınıda verdim sanıyorum. Yazdıklarım biraz devrik oldu sanırım anlatmak istediğimi anlatabildim mi bende bilmiyorum Ayrıca banane ya Fenerden

EDIT : Niye bunları yazdım konusuna gelince. FB taraftarının Aziz Yıldırım tarafından uyutulup kandırılmışlığına taahmmül edemiyorum. Alexin efendi olduğunu söyleyip yıllardır saman altından döşediği iski borularının görmezden gelinmesini hazmedemiyorum. Sırf Gs ye malzeme olmamak yada adı herneyse ona sebep olmamak için FB içinde ki kabul edilemez şeyleri meşru göstermeye çalışmalarına ayar oluyorum. Ve bunların üstünü rötbas etmek için sürekli olarak suni rekabetler boş boş söylemler çıkarılmasına gıcık oluyorum. Ve egomu denir hırsmı denir ahmaklık mı denir artık ne denir bilmiyorum ama bu yaptıklarının üstünü Fenerbahçe büyüklüpğ diye Fenerbahçe cumhurieti diye örtmelerine sinir oluyorum. daha da yazmıycam bi dünya şey var ama böyle uzar gider arkadaş ve bunu sonuda gelmez... SADECE BİRAZ OBJETİF OLUN YA BİRAZ YA...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Efsane kelimesinin kendisine ne ifade ettiğinden de bahsetti, bunları dinlemeden bu tek cümlelik açıklama dikkate alınırsa, elbette her anlam çıkarılabilir. O açıdan yorum yapabilmek için, tamamını dinlemiş olmak gerekir, kaos çıkarmak için fırsat kollayan basının reyting için seçtiği manşetler yeterli değildir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Havayolu şirketini kimden duydunuzda tartışıyorsunuz çok merak ediyorum.

Havayolu şirketi kurmak düşük maliyette olabilir; ama çok zordur. Öncelikle THY'den izin alacaksınız. Seferlerinizi o belirleyecek. Kaldı ki ülkede uçak parkı sıkıntısı var, en son Turkuaz ve SKY Airlines battı. Mücadele etmek çok zor. Böyle bir atağa girmezler. En fazla bir şirketlle sponsorluk imzalayabilirler o kadar. THY bile milyon dolarlarca zarar ederken böyle bir gelir beklemek hayal olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Efsane kelimesinin kendisine ne ifade ettiğinden de bahsetti, bunları dinlemeden bu tek cümlelik açıklama dikkate alınırsa, elbette her anlam çıkarılabilir. O açıdan yorum yapabilmek için, tamamını dinlemiş olmak gerekir, kaos çıkarmak için fırsat kollayan basının reyting için seçtiği manşetler yeterli değildir.
    Aziz başkan odaklı bir topluluk olduğunuz için Efsane tabiri Aziz yıldırım standartlarında neye takabül ediyorsa o klişiye efsane deniyor işte. Bu bağlamda da Alexin bir efsane olmadığı sonucu çıkıyor. Oturup saatlerce dinlemenin bir manası yok. Tartışmayada gerek yok çünkü adam doğru sylemiş zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adamı tam dinlememişsin böyle laf çarpıtıyorsunuz. adam bana da efsane başkan diyorlar , ben ne yaptım ki efsane olayım efsane falan değilim dedi. Aziz Yıldırımın kriterlerine göre ne Hagi efsanedir , ne de Alex. o söyleme bu kadar takılmayın bence.

her zaman söylediğim şeyi yine söylüyorum; diğer rakiplerimizin böyle bir başkanı olmadığı için her yaptığını , söylediğini eleştirmek istiyorlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre Alex efsanedir, Rıdvan efsanedir, Oğuz, Aykut efsanedir, ben bunların sayısını da arttırabilirim ama Aziz Yıldırım'ın düşüncesi farklı, bu da kendi düşüncesidir, onu bağlar, Alex efsane değil demesi Alex'in değerini düşürmez çünkü Aziz Yıldırım kimseye efsane dememiştir.

Bak Aziz Yıldırım bile efsane değil demiş, ne bu Alex sevgisi denecek kadar basite indirgenecek bir durum da değil.

Heykeli açılacak diğer bir efsanenin yanında ve daha aktif futbola devam ederken heykeli dikilen efsane futbolcu olarak tarihe geçecek Alex.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bana göre Alex efsanedir, Rıdvan efsanedir, Oğuz, Aykut efsanedir, ben bunların sayısını da arttırabilirim ama Aziz Yıldırım'ın düşüncesi farklı, bu da kendi düşüncesidir, onu bağlar, Alex efsane değil demesi Alex'in değerini düşürmez çünkü Aziz Yıldırım kimseye efsane dememiştir.

Bak Aziz Yıldırım bile efsane değil demiş, ne bu Alex sevgisi denecek kadar basite indirgenecek bir durum da değil.

Heykeli açılacak diğer bir efsanenin yanında ve daha aktif futbola devam ederken heykeli dikilen efsane futbolcu olarak tarihe geçecek Alex.
    Size iyi eğlenceler o zaman. Alexinizile gurur duyun. Kime ne anlatıyorum ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Kim ne derse desin Alex bizim efsanelerimizden biridir.Benim yaşımın yettiği kadarıyla gördüğüm de bugüne kadar tek efsanedir.Aziz başkan orda kendisine göre efsanenin başka bir şey olduğunu söyledi ama açıklamadı.Açıklasaydı ikilik çıkmazdı bu konuda

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım Hagi'ye bitik diyen adam.Bu kadar ciddiye almayın efsane değil demesini.Kendi getirdiği yıldızlar 32-35 yaşlarındayken Hagi'ye laf söyleyen adamı bu kadar da ciddiye almamak gerek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aziz Yıldırım Hagi'ye bitik diyen adam.Bu kadar ciddiye almayın efsane değil demesini.Kendi getirdiği yıldızlar 32-35 yaşlarındayken Hagi'ye laf söyleyen adamı bu kadar da ciddiye almamak gerek bence.
    Mesela bu da sadece manşete bakılıp yazılmış bir yorum, geldikten sonra da çok büyük işler yaptı diye de söyledi ki orada söylemek istediği de zaten ülkemize genç yaşta gelen yıldız oyuncularla alakalıydı yoksa kendi getirdiği Carlos ya da Hooijdonk da bu dediği kriterler dışında.

Bahsettiği Ortega, Anelka, Alex gibi oyuncuların hatta bu sezon artık Krasic, Meireles gibi oyuncuların Fenerbahçe'ye gelmesi olayı.

Ama ne desek boş, adamın her dediğini bizden çok takip edenler var, her dediğine kafayı bu kadar takanlar var, demek ki bu adam Fenerbahçe için faydalı şeyler yapıyor ki bu kadar eleştiri alıyor dışarıdan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu konuda Aziz Yıldırım'ın konuşmalarını içeriğiyle ilgili en çok mesaj atanlardansın ciddiye almışsın malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Recep Niyaz'a Galatasaray'ın talip olduğu şeklinde bir haber var, oyuncunun sözleşme durumu ne ? Bana balon haber gibi geldi ama..

Mesaj Yetkileri