Valla Aziz Yıldırım söylediği hersöz büyük bir taraftar kitleniz açısından hep doğru ve Aziz Yıldırım hep doğru olanı yapan doğru olanı söyler o ne derse öyledir , olarak kabul edildiği için. Alex inde efsane olmadığını söylediğine göre bu büyük FB taraftarı için artık geri dönülmez bir gerçek ve doğru bir söz olarak kabul edilir diye düşünüyorum. Niye susarlar sorusunun yanıtınıda verdim sanıyorum. Yazdıklarım biraz devrik oldu sanırımanlatmak istediğimi anlatabildim mi bende bilmiyorum
Ayrıca banane ya Fenerden
EDIT : Niye bunları yazdım konusuna gelince. FB taraftarının Aziz Yıldırım tarafından uyutulup kandırılmışlığına taahmmül edemiyorum. Alexin efendi olduğunu söyleyip yıllardır saman altından döşediği iski borularının görmezden gelinmesini hazmedemiyorum. Sırf Gs ye malzeme olmamak yada adı herneyse ona sebep olmamak için FB içinde ki kabul edilemez şeyleri meşru göstermeye çalışmalarına ayar oluyorum. Ve bunların üstünü rötbas etmek için sürekli olarak suni rekabetler boş boş söylemler çıkarılmasına gıcık oluyorum. Ve egomu denir hırsmı denir ahmaklık mı denir artık ne denir bilmiyorum ama bu yaptıklarının üstünü Fenerbahçe büyüklüpğ diye Fenerbahçe cumhurieti diye örtmelerine sinir oluyorum. daha da yazmıycam bi dünya şey var ama böyle uzar gider arkadaş ve bunu sonuda gelmez... SADECE BİRAZ OBJETİF OLUN YA BİRAZ YA...