Başkan nasıl konuştuysa artık bir iki kişi yerinde duramamış.
Başkan nasıl konuştuysa artık bir iki kişi yerinde duramamış.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Keşke birde aynı anda yayınlanan trt3'de ki basın tribününü izleseydin
Ah ah güzel Türkiyem.Neyse hayırlısı olsun biz de Denizli'de şike yapmışız,avrupa da şike yapmışız başkanınız her çıktığı yerde bunu söylüyo bende yerinde duramayan diğerleri gibi gülüyorum, Biz şike yaptıysak GS'de yaptı diyoya bitiyorum.![]()
Yok ben kendi başkanımıda izledim, sayın başkanın 1 sene şikeden ötürü ceza evine girdiğinde benim başkanım canı istediği gibi geziyordu, arada çıkıyodu falan, dolayısıyla başkanımı daha çok izledim, başakanın o 1 senenin acısını çıkarıyor, tabi birde yakında yeniden gircekya onunda![]()
Başkanın kafasına göre geziyordu da ne oldu ? Her başkanınız gibi bir başarısızlıkta gidecek. İşin kötüsü, arkasında durmayacaksınız. Biz yıllardır arkasındayız, başarıda ve başarısızlıkta, 3 Temmuz'da ve sonrasında.Öyle gülmekle olmuyor o işler.
Yargı süreci malumundur ki bitmedi, konuşamaz istese de şu an o konuda. He eğer yargı süreci biter de konuşmazsa, o zaman söylersin bu söylediklerini. Tabi sadece o olmaz ya konuşacam deyip konuşmayan, neyse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.