-
suç yoksa 2 temmuz günü aziz yıldırım'a peki o ceza neden verildiğini biri açıklayabilir mi?
ve aziz yıldırımın yayın gelirleri hakkında lafları çok saçma geldi bana eğer ayrılırsan bu ülkeden 200 milyon para kazanamazsın kendi kanalında yayınlasan bile maçları bunları ayarlamak için dünya devi bir takım olmak gerekir ne yazık ki böyle bir takımımız da yok.
sonra aziz yıldırım avrupada en başarılı takım fenerbahçe dedi son 4 yılda bu ülkeye puan kazandıran tek takım beşiktaştır çıktılar oynadılar ülke puanını korudular ondan öncede galatasaray dönemiydi fenerbahçenin tek başarısı chelsea elenmesidir ondan başka fenerbahçenin başarılı olduğu bir sezon hatırlamıyorum hatırlayan varsa söylesin yani
aziz yıldırım hagi'ye bitik gelmiş dedi ama hagi bu ülkeye gelmiş en iyi yabancıdır ben fifa 100ler listesinde olup ta bu ülkeye gelmiş yabancı uyruklu adam tanımıyorum ve şöyle bir gerçek hagi 50 tane gol attıp 51 tane attırmıştı ve fenerbahçenin aziz yıldırımla geçen sürede 14 yılda yani 5 lig şampiyonluğu var 1 türkiye kupası 2 süper kupası haginin 5 senede 4 lig şampiyonluğu 1 uefa kupası 1 süper kupası 2 türkiye kupası 2 cumhurbaşkanlığı kupası 3 tsyd kupası vardır şunu da söyleyeyim hagi jübile maçından sonra bile madridten ve interden teklif aldı.
sonra roberto carlos vs yıldızlar sadece bu ülkeye 30undan sonra geleceği gerçeği var
aziz yıldırımın atletizm ve diğer branşlar hakkında dediklerine tamamen katılıyorum fenerbahçe amatör branşlarda voleybolda basketbolda çok iyi başarılar sağlamıştır bu konuda tebrik ediyorum aziz yıldırımı
bir de bilen varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim fenerbahçenin son 14 yılda aldığı/sattığı oyuncular bakımından kar/zarar durumu nedir?(aslında bunu tüm türk takımları kendilerine sormalı ne kadar kazandık ne kadar zarar ettik diye ama hepsi sonuç zarar yönünde olduğundan bunlarla ilgilenmiyor)
son olarak alex de zamanında böyle bir konuşması olmuştur ben yıllardır fenerbahçede oynuyorum ama altyapıdan çıkıp as takımda oynayan futbolcu hatırlamıyorum demişti.Aranızda hatırlayan var mı(mert ve genç semih hariç)
Mesaj Yetkileri