Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
Yok ben kendi başkanımıda izledim, sayın başkanın 1 sene şikeden ötürü ceza evine girdiğinde benim başkanım canı istediği gibi geziyordu, arada çıkıyodu falan, dolayısıyla başkanımı daha çok izledim, başakanın o 1 senenin acısını çıkarıyor, tabi birde yakında yeniden gircekya onunda
Başkanın kafasına göre geziyordu da ne oldu ? Her başkanınız gibi bir başarısızlıkta gidecek. İşin kötüsü, arkasında durmayacaksınız. Biz yıllardır arkasındayız, başarıda ve başarısızlıkta, 3 Temmuz'da ve sonrasında.Öyle gülmekle olmuyor o işler.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Şike konusu olmasa izlenmeyeceğini biliyorsunuz değil mi ? Ben de başta bakmadım, twitterda mevzu şikeye geldi yazıldığını görünce açtım, dinledim. Bu ülkeyi ilgilendiren bir mesele. Belki konuşur dedim, yine titretemedi ortalığı, konuşursam şöyle olur falan fıstık.
Yargı süreci malumundur ki bitmedi, konuşamaz istese de şu an o konuda. He eğer yargı süreci biter de konuşmazsa, o zaman söylersin bu söylediklerini. Tabi sadece o olmaz ya konuşacam deyip konuşmayan, neyse.