daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Skor tahminim 3-1 Fenerbahçe lehine. Mersin evinde Eskişehirspor'a 3-1 yenilmişti bu sene bir düşüş var Mersin'de
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
meireles scored on his debut. gelecekten bildirdik. hadi bakalım.
Rahat kazanırız
Kuyt ve SOW gol atar kaptan asist yapar
alex'de meireles'te oynar bugün. Sow riske edilmez yüksek ihtimal. Herkesin istediği kadro herkesin istediği futbol ve 3 puan gelecektir.
Mersin İdman Yurdu'nun kağıt üzerinde kadrosu güzel ama defansta inanılmaz açıklar veriyorlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mersin filan bize rakip olamaz. 5 atar geçeriz. Bu kadar net konuşuyorum.
MİY Fenerbahçe'ye direnemez. Fenerbahçe çok rahat kazanır. 3-0.
İnşallah kazanacağız.Meireles'i izlemek istiyorum.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Çok rahat bir galibiyet bekliyorum.Sow'un günü olabilir.
sow oynamıcakmış![]()
volkan - gg - hak - yabo dayı - bekir - topal - meireles - topuz - alex - stok - kayt
Egemen'in sakatlık süresi belli mi ?
Mehmetciklerin için Saldır FENERBAHÇE!
Dişi kanaryam stadda, ben kaldırım tribününde olacağım. Volkan- GG- Bekir - Yobo- Hasan- Topal- Meireles - Alex - Topuz - Stoch - Kuyt 11'i bekliyorum. 2-0 da kazanırız diye düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Stoch ve Meireles yedek kalabilir. Ben Caner'i bekliyorum. Selçuk oynamasın da kim oynarsa oynasın havasındayım açıkçası.
Hem mehmetçik için hem de Ediz için saygı duruşu olur umarım.
Artık Stoch'u oynatsın lütfen. Şu kadroda sürpriz yapmasın yeter artık.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Recep'in fırsat bulabileceği bir maç olabilir, umarım.![]()
1 oyuncuyu tercih etmek 5 oyuncuyu yerinden ediyor.
Alex oynarsa Kuyt, Krasic, Stoch, Sow, Cristian arasından 3 tanesi yedek kalıyor.
Alex oynamazsa hepsini oynatabilirsiniz : )
Bu takım sağda Mehmet Topuz'dan vazgeçmeyecekti neden Kuyt, Krasic alındı ?
Bu takım Alex'ten vazgeçmeyeçti neden bu kadar yabancı oyuncuya tonla para döküldü.
Elinizde bu kadar kaliteli oyuncular var ama planlama kötü, sistem yok diye bir türlü bunları harmanlayıp kadro adeptesi yakalayamıyorsanız (daha erken demeyin sakın her sene böyle diye diye sezonu bitiriyoruz) yazık. Bugün über sistemimiz yüzünden oynamayacak ve yedekte kalacak oyuncuların kalitesine ve değerine bakın, bu adamları başka takıma koysanız o takımı şampiyonluğa oynatacağını görürsünüz.
Son olarak geçen maçta olduğu gibi Selçuk'un sahada olduğu her an benim ekranda olmadığım an olacaktır.
...
Dua etsinler maçı bayanlar izliyor, erkekler olsa Selçuk'a her top gelişinde o stadda kıyamet kopar.
Selçuk'ta Fenerbahçe'nin Sabri'si oldu![]()
Kadroda sürpriz yok, eldekilerle beklenen kadro sahada.
"YÜCE ATATÜRK"
İlk 11imiz : Volkan - Gökhan - Yobo - Bekir - Hasan ali -- M.Topal - Meireles -- M.Topuz - Alex - Stoch - Kuyt
Yedekler : Mert , Baroni , Recep , Orhan , Caner , Semih, Bienvenu
Kadro güzel atmosfer güzel iyi oyun ve iyi skor bekliyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Daha bu takımda Egemen , Krasic ve Sow da var.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Kadro güzel,maçta Saraçoğlunda en az 2-3 gol atacaktır Fenerbahçe.
Güzel olacak güzel. Meireles ve Stoch'un oynaması çok güzel olacak.
+7 bekliyorum.
alex'in fenerbahçe tarihinde en iyi maçı olabilir.
(/s)
En iyi kadro. Aykut Kocaman ilk defa bir sürpriz yapmadı ve eldeki en ideal kadroyu ileri sürdü. Doğru tercih.
Alex bugün şov yapacak, bence hat-trick yapabilir.
MERSİN İDMANYURDU: Sehic, Josef, Ivan, Mustafa, Aydın, Hakan, Serkan, Culio, Yahia, Yattara, Nobre