1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Mirsad Türkcan

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Videoyu izlerken gözümün önünden geçti benim de Mirsad'ın yaptıkları film şeridi gibi.. Gerçekten büyük basketbolcuydu, ve Türk basketbolunun gelişmesinde bulunan önder basketbolculardandı Orhun Ene ve Harun Erdenayla beraber.. Ancak Mirsad sadece antrenman yapmayı ve maça çıkmayı bıraktı, inanıyorum bu kulüpte devam edecektir..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Videoyu izlerken gözümün önünden geçti benim de Mirsad'ın yaptıkları film şeridi gibi.. Gerçekten büyük basketbolcuydu, ve Türk basketbolunun gelişmesinde bulunan önder basketbolculardandı Orhun Ene ve Harun Erdenayla beraber.. Ancak Mirsad sadece antrenman yapmayı ve maça çıkmayı bıraktı, inanıyorum bu kulüpte devam edecektir..
    Kendisine klüpte tanımlı bir görev verildi. Şuan mevkiyi hatırlamıyorum fakat bizimle devam edecek.

Mirsad'ın bırakmasına bende çok üzüldüm keşke daha uzun zaman oynasaydı. Birkaç yıl önce SKY Türk'ün basketbol maçlarını yayınladığı zamanlarda her maçı takip ederdim sonrasında birkaç sene takip ettim. Gerçekten yeri dolmayacak bir basketçimizdi.

Mesaj Yetkileri