Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 80.77%
  • Berabere biter

2 7.69%
  • Mersin İY kazanır

3 11.54%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 124 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Mersin İY | STSL 4.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    beğenmiyorum oynadığımız futbolu. kondisyonerin değişmesine ben de katılıyorum. olmuyor böyle. forvetleri kanat yapmaktan vazgeçmeliyiz artık. ne yalan söyleyim Baroniyi hiç sevmem ama bu maçı almamız şarttı. iyi oldu. bir de abicim ya caner'i dene solda ya da gerekirse topuz'u dene. ama krasiç'i , sow'u deneme. hani krasiç gelince stoch yedeğe çekilecek. bu kesin. o yüzden krasiçi orda denemeye kalkışma. krasiç'i orada öldüreceğine topuzu öldür gerekirse
    Kaç defa dile getirdim ilginç bir durum aslında.
    Geçen sene sağ kanatta Topuz ve sol bekte Ziegler Allah'a emanetti.
    Yapılan ilk transferlerde o bölgeye oldu.
    Hatta Topuz'un bölgesine 2 defa oldu.
    Önce Kuyt sonra Krasiç geldi. Bizler için hayal gibi bir şey.
    Ama ikisi de varken hala Topuz oynayıp bu adamlar başka mevkilerde oynuyorsa, 4-4-2'ye göre transfer yapıp hala aynı sistemde devam etmeye çalışıyorsan yazık değil mi milyonlarca €'yu bu adamlara yığmaya ?

2012 itibariyle Sow, Kuyt, Krasiç, Meireles, Yobo takıma alındı. Bunlar gerçekleşmeden önce bu adamlar alınacak deseler, bu adamların hepsini aynı takımda görmek için zil takıp oynardık. Ama şimdi hepimizin içinde karamsar bir tablo varsa Aykut Kocaman fazlasıyla yanlış yolda. Bu kadar iyi bir kadro ancak bu kadar kötü yönetilebilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sow , Krasic sakat. Kim oynasın sağ kanatta ? Sow sakat olmasa Kuyt geçerdi Aykut hocada formsuz Semihi veya Bienvenu'yu koymaktansa en mantıklısını yaptı. Bende pek Aykut hocayı beğenmem ama bu sefer adam ne yapsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerhabçe iyi yolda ancak Kadıköy'de ki maçlarında gol stresi yaşıyor nedense.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sow , Krasic sakat. Kim oynasın sağ kanatta ? Sow sakat olmasa Kuyt geçerdi Aykut hocada formsuz Semihi veya Bienvenu'yu koymaktansa en mantıklısını yaptı. Bende pek Aykut hocayı beğenmem ama bu sefer adam ne yapsın.
    Ben bu maçlık söylemedim tabi o kadarda futbol körü değilim şuana kadar ki durumu özetledim : )
    İlk Moskova ve Antep maçında Kuyt'ta Krasiç'te vardı.
    Moskova'da Krasic yedek Kuyt gezgin oynuyordu, Krasiç girdi solda oynadı.
    Antep maçında ikisi de 11 başladı Kuyt 45 dk forvet, Krasic sakatlanana kadar sol açık oynadı.
    Edit: Mehmet Topuz iki maçta da sağ açık. Ee madem sağ açıkta bu adamdan vazgeçmeyecektik yazık değil mi bu kulübün parasına ? O paralara eksik bölgelere daha verimli olacak oyuncular alırdık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri