Quote Originally Posted by sananes View Post
Abartıyorsun bence kalitemizi. GG formsuz,Alex formsuz ve hocanın farklı sistemler yapmasını varlığı engelliyor,Hasan ali'nin Topuz'un yeteneği kısıtlı,Sow olmadığında Kuyt kötü oynuyor. Sow olunca Alex kesik yiyor buna da taraftar tepki koyuyor.

Özellikle aşağıya yazmak istediğim Stoch UEFA'ya katılan takımların yarısında oynayamaz.Güçsüz formsuz kararsız. Ben ne yapmaya çalıştıgını anlamıyorum sahada. Şans veriyorsun değerlendiremiyor,oynatmıyorsun taraftar tepki gösteriyor. Bir garip bu sene.
Takımın yarısından fazlası formsuzsa bence hocanın metotlarına bakmak gerekir
En çok adale sakatlığı yaşayan takımız.
Taktik anlamda kötü yönetildiğimiz gibi antremanları da kötü anlaşılan takımın.En diri oyuncularımız Topal Topuz Hasan Ali.Başka da yok.Onlar da kişilik olarak zaten takımın en çalışkan elinden gelenin fazlasını vermeye çalışan isimleri.
Kuyt bile günden güne fizik olarak düşüyor.
Bu kadar çok oyuncu formsuz ve sahada fizik olarak rakibine hiç bir zaman üstünlük kuramayan takım varsa bence hocanın sorgulanması gerekir..

Stoch da büyük bir cevher var işlemeyi bilen bir elde bence Avrupa liginin en kıymetli topçularından biri olur.
Hızı çevikliği ve ayakları hem pas hem orta hem şut konusunda çok iyi.
Bunun üstüne koyması biraz da hocasının önderliğinde olmalı diye düşünüyorum
Fizik olarak güçlü hale getirecek kişi yine hocasıdır.
Emre Çolak ve Aydın Yılmaz örnekleri yanı başımızda duruyor.

Her konuda Gs dan örnek vermeyi bende sevmiyorum lakin işi onlar iyi yapıyorsa diyecek birşey yok