egemen topal kuyt ve krasic yok gercekci olmak lazim.. büyük ihtimal yenilecek takim bari fark yemesek 1 gol felanda atabilirsek iyidir.
egemen topal kuyt ve krasic yok gercekci olmak lazim.. büyük ihtimal yenilecek takim bari fark yemesek 1 gol felanda atabilirsek iyidir.
Takımın yarısından fazlası formsuzsa bence hocanın metotlarına bakmak gerekir
En çok adale sakatlığı yaşayan takımız.
Taktik anlamda kötü yönetildiğimiz gibi antremanları da kötü anlaşılan takımın.En diri oyuncularımız Topal Topuz Hasan Ali.Başka da yok.Onlar da kişilik olarak zaten takımın en çalışkan elinden gelenin fazlasını vermeye çalışan isimleri.
Kuyt bile günden güne fizik olarak düşüyor.
Bu kadar çok oyuncu formsuz ve sahada fizik olarak rakibine hiç bir zaman üstünlük kuramayan takım varsa bence hocanın sorgulanması gerekir..
Stoch da büyük bir cevher var işlemeyi bilen bir elde bence Avrupa liginin en kıymetli topçularından biri olur.
Hızı çevikliği ve ayakları hem pas hem orta hem şut konusunda çok iyi.
Bunun üstüne koyması biraz da hocasının önderliğinde olmalı diye düşünüyorum
Fizik olarak güçlü hale getirecek kişi yine hocasıdır.
Emre Çolak ve Aydın Yılmaz örnekleri yanı başımızda duruyor.
Her konuda Gs dan örnek vermeyi bende sevmiyorum lakin işi onlar iyi yapıyorsa diyecek birşey yok
Biraz da çalışmak lazım bizde de fiziği iyi olan sürüyle oyuncu var. Stoch beyefendi milli takım maçları arasında bile partiye katılmış mesela. GG'nin antreman sevmediği zaten yılların gerçeği. Alex yaşlandı ki en fit olduğu dönemler bile yetersizdi vs vs.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'nin kazanabileceğini veya kaybedeceğini düşünmüyorum.Gollü beraberlik olur.Kuyt,Sow,Egemen,Topal arasından 3 oyuncu oynamazsa Marsilya galibiyete daha yakın taraf olur.
Sivas ilk 8,Elazığ ligin ilk maçı.Ee Spartak'ı yendiniz mi elediniz mi ? Hayır.Kendi sahanızda Vaslui'yi de yenemediniz.Böyle bir durumda Marsilya gibi ligte 5'te 5 yapmış bir takımı kötülemek ne kadar doğru ?
Yukarı dediğim gibi kıyaslama yapılacaksa Fenerbahçe zararlı çıkar bu durumdan.
Tam tersi yararlı çıkar, güçlü takımlara karşı üst düzey oynayıp galibiyet alan bir takım Fenerbahçe, son üç sezondur ligde bu performansı gösteriyor. Rakibe göre oynayan bir takımız ne yazık ki. Kaldı ki Marsilya Avrupa Ligini önemsemiyor, kupada bir hedefleri yok. Bu en büyük avantajı.
Zor bir maç olacak her iki takım adına da konuşursak. Marsilya'nın kazanabileceğini sanmıyorum açıkcsı ancak Fenerbahçe için de zor görünüyor galibiyet. İyi oynarsa Fenerbahçe kazanır aksi takdirde 1 puana razı olur.
Bakmayın fenerin ligde kotu olduguna. Marsilya fener ayarında bir takım değil. Fener rahat kazanacaktır.
Marsilya da fener gibi ağır tempolu. Dinamik ve dikine değil bence. Genel fransa ligi zaten agır tempolu. Aykut Kocaman da Fransa ligi hocası gibi zaten. Ama bu temposuzluk onun da sucu değil ta aragones'ten kalma birşey adam bu sistemi bir oturttu o kadar oyuncu değişti yine fener kurtulamadı bu alışkanlıklardan. Aynı gs da kim oynarsa oynasın ktou bile oynasa surekli dikine ve tempolu oynama isteği gibi. Fenerde'de tam tersi var. Ama marsilya'da fener gibi.Hatta fizik olarak daha kötü bile diyebilirim. Aykut'un cıkaracagı 11 de cok onemli. Alex oynarsa oynamazsa demiycem cunku bence bişey farketmez.Cunku bence artık fener alex bagımlılıgından kurtuldu. Artık alex varken de kötü yokken de kötü. Bu aslında iyi bir gelişme, biraz sabretmeleri lazım sadece.
topal olaydı iyiydi.
İçerideki Avrupa maçlarının havası farklı oluyor ve genellikle bizim için dönüm maçları oluyorlar. Ritmimizi bulacağımız ve ileriye taşıyacağımız maç olacak inşallah.
Topal yetişiyor Marsilya'ya.
Önemsememek için yedek ağırlıklı çıkmaları gerek veya önemli oyuncularını dinlendirerek.Eğer bu ikisi gibi bi durum yoksa, önemsememek çok saçma bir lakırdı.As kadrolarıyla çıkarlarsa önemsediğini gösterir, sonuçta oyuncular sırf lige asılacaklar diye maça asılmayacaklar mı? Veya daha az bi performans mı gösterecekler?
Geçen yıl ManU içinde aynısı geçerliydi. As kadro sonuç hüsran. Sonuçta istek meselesi.
Alex hafta sonu istekliydi baya koştu,mücadele etti.Topal iğneyle oynayacak,Sow forvette Kuyt'ın olmamasına sevindim 3 maçtır birşey yaptığı yok iyi oldu dinlensin az.4-4-2 oynaycağız Topuz-Raul-Topal-Caner olacak ileride Alex Sow 2-0 kazanırız
Ortasaha Stoch-Topal-Meireles-Topuz'dan oluşur. İleri ikili Alex-Sow
Taraftar çekirdek çitlemese bari nerde o Sevilla,Chelsea maçları ve öncesindeki taraftar önceden Fenerbhaçe taraftarı dendimi önünü iliklerdi millet Aziz Yıldırım sağolsun çekirdekçileri topladı stada,ne Vaslui maçı ne Spartak maçı bi itici güç olamadılar kareografiler olurdu eskiden stada çıktılarmı rakip dudaklarını bükerdi vay be derdi etkilenirlerdi ah ah gene alacaklar çekirdekleri sinema izleyecekler,inş yanılırım.
Last edited by di canio : 19.Eylül.2012 at 16:14
marsilya farka gider 5-0 diyorum.
Fenerbahçe'nin grup liderliği açısından mutlak kazanması gereken bir maç. 2 veya 3 farklı bir galibiyet çok güzel olacaktır.
Eğer Alex değil de Cristian oynarsa Aykut hocaya artık ben de olumlu bakamayacağım.Hadi Kuyt-Sow olsa Alex yedek otursun da Kuyt yokken iç sahada Alex oynamaz da Cristian oynarsa Aykut hoca kendini sorgulasın
Marsilya farka gidecektir.En az 5-0.
Krasic Kuyt Egemen kesin olmayacak oyunculardı sanırım.Önemli eksikler ama kendi sahamızda affetmeyiz 3-1 kazanırız diyorum.Güzel bir futbol bekliyorum hayırlısı diyelim.
Fenerbahçe kazanır. Kazanmasıda lazım bu çok farklı bir atmosfer oyuncular canla başla mücadele etmeli. Kazanacak gücümüz var ve kazanacağız Allah'ın izniyle.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Avrupa'da gurupta sahanda kazanacaksın.Deplasmanlar hep zor olur çünkü.İç sahadaki tüm maçları alıp deplasmanlardanda aldıgın her puan üst turun kapısını açar.Bu bilinçte olarak oynayarak mutlaka kazanmalı Fener.Yoksa işleri zor.
Marsilya farka gidecektir en az 6-0
kadıköydeymiş maç fenerbahçe aykut kocaman akıllı bir taktik ve güzel bir oyun anlayışıyla farka gider marsilyayı eskişehir maçında gördüğümüz gibiyse fener 3 de atar 4 de atar her şey aykut hocada bitiyor inşallah korkat oynatmaz şükrü saraçoğlunda
yazmayı unutmuşum eğer alex önceki sezonlardaki gibi dümeni eline alması lazım uzun toplarla hem kanatları oynatmalı hem de sowu kaleciyle karşı karşıya bırakabilmeli