Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

1 4.55%
  • Elazığspor kazanır

1 4.55%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Beşiktaş - SB Elazığspor | STSL 4.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de az önce maçtan geldim. Tribün de takım da ilk yarı vasat ikinci yarı çok iyiydi. Kapalinin yarısı dışında stad fulle yakındı arkadaslar orada sıkıntı olmasın özellikle dediğim gibi ikinci yarıda takımı çok begendim. Rakibi bogduk nefes aldirmadik resmen dakikanın 90 skorun da 3-0 olmasına rağmen rakip sahada deli gibi pres yapan takımı görünce özlenen Besiktas geri geliyor dedim.

Iyi yoldayız Allah bozmasın. Bu arada gorkem 3 maçta 9 gol yanlış olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben de az önce maçtan geldim. Tribün de takım da ilk yarı vasat ikinci yarı çok iyiydi. Kapalinin yarısı dışında stad fulle yakındı arkadaslar orada sıkıntı olmasın özellikle dediğim gibi ikinci yarıda takımı çok begendim. Rakibi bogduk nefes aldirmadik resmen dakikanın 90 skorun da 3-0 olmasına rağmen rakip sahada deli gibi pres yapan takımı görünce özlenen Besiktas geri geliyor dedim.

Iyi yoldayız Allah bozmasın. Bu arada gorkem 3 maçta 9 gol yanlış olmasın
    GS maçını hala yediremediğim için hep unutuyorum o maçtaki 3 golü. Hep yenilmişiz gibi geliyor. İyi oldu hatırlattığın
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kapalının üstteki bölümünde protesto için beyaz kutu şeklinde boşluk bırakılmış.

Bu da maç başı.

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri