1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Yeni Transfer Sistemi Nasıl Olacak?

Hybrid View

Bence değişmesi gereken kontratlar. Mesela Melo kiralık bitince bizimle gorusmuyor bile. Oysa satın alma opsiyonunu karşılıyorum. Reputasyon kontratlarda bu kadar etkili olmamalı. Oyunda eto yu interden anzi ye alabilir miydiniz ? Ya da ibrahimovic i psg e? Hele man city'nin ilk zamanlardaki transferlerini yapabilir miydiniz? Gercek futbolda para oyuncuları dize getiriyor. Kariyerden cok buyuk takımlıktan cok paraya bakıyorlar.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence değişmesi gereken kontratlar. Mesela Melo kiralık bitince bizimle gorusmuyor bile. Oysa satın alma opsiyonunu karşılıyorum. Reputasyon kontratlarda bu kadar etkili olmamalı. Oyunda eto yu interden anzi ye alabilir miydiniz ? Ya da ibrahimovic i psg e? Hele man city'nin ilk zamanlardaki transferlerini yapabilir miydiniz? Gercek futbolda para oyuncuları dize getiriyor. Kariyerden cok buyuk takımlıktan cok paraya bakıyorlar.

Bu dediğin her zaman için geçerli bir şey değil.Dediğin gibi olsaydı Ronaldo,Messi,Xavi,Buffon vs city de oynardı ya da anzhi de...Bazı oyuncular para yerine kariyeri,rekabetci ortamı,bağlılığı tercih edebiliyor.

Quote Originally Posted by mmllhh View Post

Bu dediğin her zaman için geçerli bir şey değil.Dediğin gibi olsaydı Ronaldo,Messi,Xavi,Buffon vs city de oynardı ya da anzhi de...Bazı oyuncular para yerine kariyeri,rekabetci ortamı,bağlılığı tercih edebiliyor.
    İstisnalar kaideyi bozmaz. ROnaldo hariç diğerlerine katılıyorum Ronaldo her an para için klubü bırakabilecek bir oyuncu. Yani sonuc olarak gercekte olan transferlerin cogunu paran olsa dahi fmde yapamıyorsun

Quote Originally Posted by mmllhh View Post

biraz uç örnekler olmuş, en basitinden oyunda hiçbir zaman psg gibi bi takıma ibrahimovici alamıyoruz, bunu geçtim, meireless fenerbahçe ile pazarlığa bile oturmuyor, melo da aynı şekilde...

Kontrat sorunu fm 2011 de de vardı isyanımızı dile getirmiştik 2012 de değişmedi hiçbir şey, bu seride düzeltileceğini umuyorum.

Mesaj Yetkileri