GS TV de onaylamış yazdığım ilk 11'i, Elmander neyse de Cris'in olmayışı, garip doğrusu.
GS TV de onaylamış yazdığım ilk 11'i, Elmander neyse de Cris'in olmayışı, garip doğrusu.
Başarılar.
Burak oynarsa hücum gücümüz daha iyi olur ama pres konusunda sıkıntı yaşayabiliriz.Burak'ın saçma egolarını,hareketlerini bir yana bırakması gerekiyor.
Manchester United'ın ilk 11'i; Lindegaard, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Giggs, Kagawa ve Van Persie.
valla ben vidic ferdinandı presle yıldırabilceğimizi sanmıyorum
alt tarafı bi oyun bu sanki savaşa gider gibi milliyetçi duygularla yanaşmak çok saçma tamam ülke puanı önemli de yabancı takımı tutuyo diye kimseyi yargılayamaszın fenerbahçeli arakdaşlar isterse doğuştan man utd lı gibi davransın hiç umrumda olmaz şahsen
4-4-2'ye devam ediyor oluşumuz önemli, biz bildiğimizi oynayacağız, sonuç ne olursa olsun bunun artısı zamanı gelince görülecektir.![]()
İngiliz medyasında farklı bir kadro yer alıyor; De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Nani, Kagawa, Van Persie.
İlki daha iyi bence![]()
Azeri kanalları yayın yapacak mı?Bilen var mı?
Aynen ilki daha iyi gibiydi ama yapacak bir şey yok.![]()
Şampiyonlar Ligi maçı adamın ayaklarını titretir. Hiç Şampiyonlar Ligine çıkmamış 2 tane defansı yan yana oynatmak büyük risktir, ki elinde 60 maça çıkmış tecrübeli birisi varken.
Canım FEDA olsun sana !
aygün'ün dediği kadro doğru olanı![]()
Yedeklerimiz: Ufuk Ceylan, Cris, Aydın Yılmaz, Riera, Engin Baytar, Emre Çolak ve Johan Elmander.
Kaptan Hakan Balta.
AZ TV şifre girebilir bence hiç riske girme dışarı çık, zira riske girilebilecek bi maç değil![]()
Hadi cimbomum sonuç ne olursa olsun herkes ''of bee, ne oynadılar, basmadık yer bırakmadılar'' desin...
Stoper ikilimiz ilginç olmuş. Semih ve Dany tecrübesiz isimler. Semih'e güveniyorum ara sıra hatalar yapsa da ama Dany beni düşündürüyor açıkcası. Ortasahada da Hamit soru işareti. Forvet hattımız ise beklediğim gibi.
FT en iyisini bilir umarım iyi bir oyun ortaya koyarız.
1 saatten az bir zaman kala başarılar Aslan!
Scholes çok beğendiğim bir adam çok çok tecrübeli ve başarılı bana kalırsa eski kurt tehlikeli olacak
Başarılar kalbimiz seninle Galatasaray..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
inşallah dün realin citye kurduğuna benzer baskı yemeyiz inşallah hiç bir türk takımı öyle baskı yemez
4-3-3 oynarsa fatih hocaya helal olsun derimmanchester deplasmaninda kimse kolay kolay 4-3-3 oynayamaz barca disinda..
Cris ve Elmander oynasaymış keşke diyecem ama Fatih Hoca'nın vardır bir bildiği diye susuyorum
Manu kazanır dedim.Ancak bu genel görüştür, normal karşılayın.Bütün içtenliğimle başarılar diliyorum Galatasaray'a.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sky Sports'da 3-3'lük maçın gollerini gösteriyorlarArif'in Şımaykıl'a attığı golü de bulmuş oldum
![]()
Yine böyle güzel bir skor alabilsek süper olacak ama çok zor. Umaırm zoru başarırız
![]()
02 çifte girdim hadi aslanım![]()
Gs türk futbolunda avrupada en yahşi öz göstermiş![]()
bu arada http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm tamamen yasal linktir isteyen bi baksı nderim