Bekir'le Bienvenu'nun sözleşmelerini yarın feshetsinler ya. Saçımı başımı yoldum o ikisi yüzünden. Bienvenu hayatında ilk kez top görüyo galiba, gram yararlı iş yapmadı . Yahu çook sinir oldum çok.
Bekir'le Bienvenu'nun sözleşmelerini yarın feshetsinler ya. Saçımı başımı yoldum o ikisi yüzünden. Bienvenu hayatında ilk kez top görüyo galiba, gram yararlı iş yapmadı . Yahu çook sinir oldum çok.
Aykut'u çıkar, kimseyi koyma 4-0 alırdık maçı.
Her zaman söyledim ve bu sefer söylemiyorum. Sadece diyorum ki "Aykut hoca sempatizanlarına selam olsun"![]()
FM Gazetesi
Hala sinirden titriyorum nasıl bir futbol bu arkadaş ya. Ya nasıl verirsin 2-0 dan 2-2..
Fener mümkünse öne gecmesin maclarda skora yatip kazanamiyor.Sen okadar oyna adamlar son 10-15 dk oynayip alsin maci.Mactan önce 1 puan çok kötu degildi ama 2-0 dan macin buraya gelmesi olacak is degil.
Hala Aykut Kocaman'ı savunan var mı?
Aykut Kocaman gitmediği sürece F.Bahçe maçı izlemeyeceğim bir daha. Kanser olmak istemiyorum, kahrolmak istemiyorum.
Geçen seneki F.Bahçe-G.Saray maçının kopyası. O maçta 2-0 öne geçen bir F.Bahçe vardı ve takım geriye çekildi; G.Saray Elmander ve H.Balta ile 2-2'yi yakaladı, son dakika direkten dönen top olmasa kazanıyordu.
Bugün de aynısı.
YETER ARTIK KOCAMAN!!! İSTİFA ET.
Bu ne lan! Kapatıyoruz 2-0 bakıyorum 2-2 olmuş.
Derhal İstifa etmesi lazım bir Galatasaray taraftarı olarak sinir oldum üzüldüm elim ayağım titredi olmaz böyle bişey ya
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Alex'in ahı tuttu sanırım. Gol atmadan önce kötüydü Alex fakat golden sonra esas ona ihtiyaç vardı bence. 2 - 0'dan sonra orta sahamız çok düştü ve geriye yaslandı. Aykut Kocaman hatalarından ders çıkarır, çıkarır diye diye dilimizde tüy bitti ama ders çıkarmıyor maalesef. Yediğimiz goller bas bas bağırdı geliyorum diye. Çok basit goller yedik diyecek mi acaba şimdi de Aykut Hoca(!)
Çok ezbere oyuncu değiştirdi Aykut Kocaman, Alex çıkarken neden çıkıyorum der gibiydi, Sow da aynı şekilde. Alex çıkıyorsa yerine Cristian değil Bienvenu veya Semih girmeliydi, rakibi tehdit edecek oyuncu kalmadı sahada.
Sonuçta yenilmekten iyidir ama eldeki maç gitti resmen çok yazık oldu.
Puan kaybının tek sorumlusu Aykut Kocaman'dır.Saçma sapan oyuncu değişiklikleri ile 1 puanı verdi Marsilya'ya.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kimse kusura bakmasın ama Aykut Kocaman Bienvenü'yü kurtlara yem yaptı. Her uzun topta iki defansın kucağında oynuyor. Her top geri dönüyor. Aykut Kocaman bu işi bilmiyor kısacası. Geriye çekiyorsun takımı yine aynı senaryo, bırak 3 olsun 4 olsun takım oynuyor işte.
Canım FEDA olsun sana !
Artık Cristiana da hiç tahammulum kalması.. Hocan sana güvenmiş oyuna almış, giriyosun oyuna tabiri caizse sallıyosun oyunu.. Bir gol atıp göz boyayamaz artık.. bir an önce gitsin Brezilyaya mı nereye gidiyosa gitsin..
4 senedir bir takım adam olamadıysa "Yahu hocaya zaman verin zamanla düzelecek dediyse düzelecektir" demek artık havada kalıyor.
Maçtan önce spor yorumcularını dinliyorum da gerçekten bizlerle onlar çok farklı takımları izliyoruz gibi...
Fenerbahçe değişmişmiş
Artık hızlı oynuyormuş
Baskılı - Presli oynayarak ileride çoğalıyormuş vs
İllallah yahu bu takım ilk günden bugüne hep aynı anlayışla oynuyor. Açın Aykut'lu ilk sezonda oynanan bir maçtaki oyunu izleyin gelin bugünü izleyin gram fark yok.
İşin komik tarafı da 7/24 pas antrenmanı yapıp her maç rakiplerden daha fazla pas hatası yapmamız ve Dünyada -amatör takımlar dahil- kornerde 11 kişi ile savunma yapıp topların çoğunu rakibe vurdurmamız ve gol yememiz.
Sene başında ümitli olmadığımı söylemiştim çünkü Aykut Kocaman bu futbol anlayışından vazgeçmiyor, bu anlayışla da Fenerbahçe yönetilmiyor. Yeter yahu sahada korkak takım görmekten son dakikaları kanserle geçirmekten bıktık ! Eskişehir bu takıma orada 3 tane yedi, maçın başından sonuna geriye yaslanmadı, Sen 2-0 öndesin 9 kişi kalmış gibi oynuyorsun ayıp. Gol geliyorum diye haykırıyor oyuna müdahale sıfır. Futbol oynamadan 2-0 öne geçtik korumasını bil bari. Dünyada nerde görülmüş 11 kişiyle savunma yapıldığı ? Hep aynı senaryo hep aynı sonuç yeter artık!
...
Aykut Kocaman'ın yardımcıları ne iş yapar merak ediyorum. Kimse çıkıp demiyor mu hocam yanlış oyuncu değişikliği yapıyoruz diye. 1 değil 2 değil kaç oldu.
Gladbach son dakika penaltı kaçırdı, Limassol deplasmanında, 0-0 berabere bitti.Fener alsaydı bu maçı büyük avantaj sağlayacaktı.
Bienvenu , Cristian , Bekir bu takımda işleri YOK ! Şansımızı seviyim ki Egemen sakat Bekir'e kaldık , şansımızı seviyim ki Krasiç sakat ileri top taşıyan adam yok , şansımızı seviyim ki Kuyt sakat koşan , basan adam yok yazık gerçekten çok yazık 2-0'dan sonra 3-4 olur rakiplere göz dağı verirsin denilen maç 2-2 bitiyor gerçekten çok yazık.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yemin ediyorum geçen yıl son maçta kaybedilen şampiyonluğa bu kadar üzülmedim yahu.
Bune lan. Maç izliyorduk 2-1 di maç dedim hadi hakem bitir maçı içimde kötü bir his var 2 dakika sonra 2-2 oldu. 2-0'dan nasıl 2- 2 olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Maçdan önce herkes beraberliğe razıydı; ama elinize gelen müthiş bir zafer, izleye izleye gitti. Alex ile Sow 5-10 dk daha fazla kalsa maç 3-0 olur biterdi.
bekir sakatlandı diye çok sevinmiştim ama meğer kramponlarını değiştirecekmiş...
Çok yazık oldu çok. Dün Galatasaray bugün Fenerbahçe gerçekten çok yazık oldu. Galibiyete bu kadar yaklaşmışken 2 puanımız gitti.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bienvenu Cristian Meireles 3 lüsü kontraya çıkarken Bienvenu mallaşıp topu kaybetmese %99 gol olcak maç 3-0 olcak kopucak ama atamayana atıyorlar işte .. Ah Aykut Hoca ahhh !
AEL ile Gladhbach berabere kalmışken 3 puan çok iyi gelicekti ya delirmemek elde değil şu oyuna yazık taraftara yazık susmadılar bi dakika be !
Aykut Kocaman rakip tanımaksızın aynı şeyi uyguluyor.Fenerbahçe geri düştüğü maçlarda çok daha iyi oynuyor.Çünkü yatmıyor takım.Gol atmak için saldırıyor.Ama öne geçtiğinde Aykut Kocaman direk yatış moduna giriyor.Gerçekten çok kötü teknik adam Aykut Kocaman.İyi bir hocayla Fenerbahçe çok iyi işler yapar Avrupa'da.
Hadi baştan 2 gol yesen anlarız, hazır değilsin, Marsilya'ya gücün yetmedi vs. Ama sen 2-0 yapmışsın, seyircin coşmuş, herşey elinde ama gidip kendi ellerinle maçı veriyorsun.
Canım FEDA olsun sana !
Hatalarından çıkardıgın dersleride al git be adam.