4 senedir bir takım adam olamadıysa "Yahu hocaya zaman verin zamanla düzelecek dediyse düzelecektir" demek artık havada kalıyor.

Maçtan önce spor yorumcularını dinliyorum da gerçekten bizlerle onlar çok farklı takımları izliyoruz gibi...
Fenerbahçe değişmişmiş
Artık hızlı oynuyormuş
Baskılı - Presli oynayarak ileride çoğalıyormuş vs

İllallah yahu bu takım ilk günden bugüne hep aynı anlayışla oynuyor. Açın Aykut'lu ilk sezonda oynanan bir maçtaki oyunu izleyin gelin bugünü izleyin gram fark yok.

İşin komik tarafı da 7/24 pas antrenmanı yapıp her maç rakiplerden daha fazla pas hatası yapmamız ve Dünyada -amatör takımlar dahil- kornerde 11 kişi ile savunma yapıp topların çoğunu rakibe vurdurmamız ve gol yememiz.

Sene başında ümitli olmadığımı söylemiştim çünkü Aykut Kocaman bu futbol anlayışından vazgeçmiyor, bu anlayışla da Fenerbahçe yönetilmiyor. Yeter yahu sahada korkak takım görmekten son dakikaları kanserle geçirmekten bıktık ! Eskişehir bu takıma orada 3 tane yedi, maçın başından sonuna geriye yaslanmadı, Sen 2-0 öndesin 9 kişi kalmış gibi oynuyorsun ayıp. Gol geliyorum diye haykırıyor oyuna müdahale sıfır. Futbol oynamadan 2-0 öne geçtik korumasını bil bari. Dünyada nerde görülmüş 11 kişiyle savunma yapıldığı ? Hep aynı senaryo hep aynı sonuç yeter artık!